Delhaize - Folder van 17.12.2020 tot 25.12.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 28 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.12.2020 tot 25.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UE

aA

Dat we nog lang en vaak kunnen genieten van lekker eten.

A

Zo’n aparte Kerst en Nieuwjaar wil je afsluiten met een prettige

©

RCE

nasmaak. Met deze topper gaat dat zeker lukken.

Trio van chocolademousse

INGREDIËNTEN

2. Maak de melkchocolade mousse: smelt de

Po

Voor de witte chocolademousse: Scl room

gehakte melkchocolade au bain-marie. Haal de

pan van het vuur, laat eral roerend de boter in

B

+ 225 g witte chocolade

Voor de melkchocolade mousse: 2 cieren « 65 g

stukken smelten en giet in een kleine kom. Meng

zure room - 130g melkchocolade +

er de zure room en de eidooiers onder. Klop de

eiwitten met het zout tot stevig schuim en meng

30 gboter- 1 snufje zout

ze voorzichtig onder de bereiding.

Prijsvoorbeeld:

Voor de pure chocolademousse: 2 eieren +

65 g zure room «130 gpure chocolade +

3 Maak de pure chocolademousse op dezelfde

2xchocoladereep, Every

manier, maar vergeet de suiker niet toe te

Day Happiness, Dark,

Taigesıreken el suiker - 30.gboter «1 snufje zout

voegen.

Pralines, cho-

100g-€743/kg

coladetablet of

BEREIDING

4 Klop de witte chocoladeganache lichtjes op tot

een schuimige, maar soepele massa.

-reep

L Maak de witte chocolademousse: breng de room

aan de kook. Haal de pan van het vuur, voegde

5, Doe de 3 mousses elk in een spuitzak en

Delicata

dresseer ze in opeenvolgende lagen in

Alle variëteiten

49°

gchakte witte chocolade toe, laat 2 min rusten en

meng met een klopper tot een gladde ganache.

glazen van licht naar donker. Laat minstens 2 u

Van 100 gtot 400g

4

© voorz

Laat de volledig afgekoelde ganache 6 u in de

de koelkast opstijven.

koelkast opstijven.

TIP: Gen spuitzakken in huis? Gier elke mousse

in de hoekvan een diepvrieszakje en knip het

uiteinde open.

a

g

Sa

N

ie

NE

ja

sr

Sik

=

Sne

7

CCE

à

G

%

EE

=

Br

"4

N

Bes

..

=.

Ÿe

LS

ae =

..

KNAL-

m

PRIJS

Duochocolade-

© GEMARKELUK

© Eee A BPERS

mousse

481

g-Koolhydraten:37g

Witte en pure chocolade

Vezel

500 g - € 15.98/kg

€799

ÿ

et

u

a

a Ontdek dit en meer heerlijke recepten op delhaizebe

Aanbiedingen geldig van 17/12 rot en met 25/12/2020

* De aangegeven prijs en ook de overeenkomsrige prijs per eenhekl) houdt rekening met de promorieaanbieding * -25'

korting ophet ovaal van 2 producen

ES)

1)

beed