Delhaize - Folder van 17.12.2020 tot 25.12.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 28 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.12.2020 tot 25.12.2020.

Hier is pagina 28 van 28 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.12.2020 tot 25.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.12.2020 tot 25.12.2020 - Pagina 28
UE aA Dat we nog lang en vaak kunnen genieten van lekker eten. A Zo’n aparte Kerst en Nieuwjaar wil je afsluiten met een prettige © RCE nasmaak. Met deze topper gaat dat zeker lukken. Trio van chocolademousse INGREDIËNTEN 2. Maak de melkchocolade mousse: smelt de Po Voor de witte chocolademousse: Scl room gehakte melkchocolade au bain-marie. Haal de pan van het vuur, laat eral roerend de boter in B + 225 g witte chocolade Voor de melkchocolade mousse: 2 cieren « 65 g stukken smelten en giet in een kleine kom. Meng zure room - 130g melkchocolade + er de zure room en de eidooiers onder. Klop de eiwitten met het zout tot stevig schuim en meng 30 gboter- 1 snufje zout ze voorzichtig onder de bereiding. Prijsvoorbeeld: Voor de pure chocolademousse: 2 eieren + 65 g zure room «130 gpure chocolade + 3 Maak de pure chocolademousse op dezelfde 2xchocoladereep, Every manier, maar vergeet de suiker niet toe te Day Happiness, Dark, Taigesıreken el suiker - 30.gboter «1 snufje zout voegen. Pralines, cho- 100g-€743/kg coladetablet of BEREIDING 4 Klop de witte chocoladeganache lichtjes op tot een schuimige, maar soepele massa. -reep L Maak de witte chocolademousse: breng de room aan de kook. Haal de pan van het vuur, voegde 5, Doe de 3 mousses elk in een spuitzak en Delicata dresseer ze in opeenvolgende lagen in Alle variëteiten 49° gchakte witte chocolade toe, laat 2 min rusten en meng met een klopper tot een gladde ganache. glazen van licht naar donker. Laat minstens 2 u Van 100 gtot 400g 4 © voorz Laat de volledig afgekoelde ganache 6 u in de de koelkast opstijven. koelkast opstijven. TIP: Gen spuitzakken in huis? Gier elke mousse in de hoekvan een diepvrieszakje en knip het uiteinde open. a g Sa N ie NE ja sr Sik = Sne 7 CCE à G % EE = Br "4 N Bes .. =. Ÿe LS ae = .. KNAL- m PRIJS Duochocolade- © GEMARKELUK © Eee A BPERS mousse 481 g-Koolhydraten:37g Witte en pure chocolade Vezel 500 g - € 15.98/kg €799 ÿ et u a a Ontdek dit en meer heerlijke recepten op delhaizebe Aanbiedingen geldig van 17/12 rot en met 25/12/2020 * De aangegeven prijs en ook de overeenkomsrige prijs per eenhekl) houdt rekening met de promorieaanbieding * -25' korting ophet ovaal van 2 producen ES) 1) beed
Delhaize - Folder van 17.12.2020 tot 25.12.2020 - Pagina 28