Delhaize - Folder van 21.11.2019 tot 27.11.2019 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 21.11.2019 tot 27.11.2019.



Delhaize Folder 21.11.2019

Hier is pagina 4 van 16 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 21.11.2019 tot 27.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 21.11.2019 tot 27.11.2019 - Pagina 4

a Fr. 2 À uf“ der Je > # 7 4 a) je Pen à # 2 EENPANSPOTJE VAN ROODBAARS MET CHINESE KOOL INGREDIENTEN VOOR 4 PERSONEN 600 g roodbaarsfilet 1/2 el gedroogde tj + 100 g gerookte spekblokjes 1vetarm visbouillonblokje zel olijfolie + 1 Chinese kool 40 dl water 250 g basmatirij - {laurierblaadje 5 cl witte wij peper en zout BEREIDINGSTIJD: 30 MIN 1/ Snij de kool in de lengte in twee en vervolgens in fijne reepjes. 2/ Bak de spekblokjes goudbruin in de olie in een grote sauteerpan. Voeg dan de kool toe en meng 2 min. op zacht vuur. Doe er de witte wijn bij, de tijm, de laurier, het water en het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. sudderen op heel zacht vuur 3/ Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking 4/ Snij de roodbaarsfilets in grote stukken (verwijder de laatste graten). Leg ze op de mer kool, kruid ze met peper en zout, dek af en laat nog 5 min. op zacht vuur stoven VANAF _ Neem van het vuur en laat nog 5 min. rusten. 185 ROODBAARSFILET 5/ Serveer alles warm in diepe borden. Oorsprong sland € 137 RON Ex 5 > Bolognaise u nn x 5 A LASAGNE BOLOGNESE ®; a ÿ : va — 1kg-€ 3,19/kg Es je %J 19 * De aangegeven prijs [en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) Aanbiedingen geldig van 21/11 tot en met 27/11/2019 houdt rekening met de promotieaanbieding

Delhaize - Folder van 21.11.2019 tot 27.11.2019 - Pagina 4