Delhaize - Folder van 12.11.2020 tot 18.11.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 12.11.2020 tot 18.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ii

COMBINEER

PROFITEER



1+1

Prijsvoorbeeld:

SCHAAL

97 bouten I kg - € 2.45/kg

&# @

GRATIS

Kipfilet of ©

onderbouten

‘4 89°

900gof1kg | VOOR 2 SCHALEN

600 g kippenborsifileis - 200 g gehakiballen (rauw) voor soep

:

+500 g groenten voor Jullennesoep - 250 g witte champignons

Trio

Scheur de gekookte kip in plaats

à citroen - 4 koninginnehaples in bladerdeeg - 80 g bloem «1

Conchay Toro

van hem in stukjes te snijden,

dl verse room «1,11 water «1 blokje kippenbouillon « 60 g boter

- 2 eetlepels olijfolie « 4 bussel kruipeterselie « 2 takjes tijm +

Droge witte of rode wijn uit

zo wordt hij w

Imalser. Je kunt

gemalen nootmuskaat peper

ei

Chili -75cl

Druivenrassen wil

19:

de overschot gekookte groenten

2

chardonnay. pinot blanc

bijhouden en er een quiche of

1 Doe de julennegroenten in een steelpan metde In viergesne-

den kipfilets, verkruimelde bouillonblokje en koud water. Breng

pinot gris

stoemp mee maken!

‘aan de kook en laat 10 minuten sudderen.

Druivenrassen rood 2018:

merlot, carmenère, shiraz

2. Bak ondertussen de in plakjes gesneden champignons In een

pan met life. Haal ze ui de pan als ze goudbruin zijnen

bak de soepballerjes op hun plaats bruin mer de tijm. Bewaar

alles

35

|

3 Zeef de bouillon en haal er 1 uit. Smeltde boter op laag vuur

ineen ovenschaal en doe er de bloem over. Mix 2 minuten en

voegal roeren de bouillon toe. Doe er de verse room bij en laat

€6 08°

7

zachijessudderen.

4. Scheur de kip mer je vingers In hapklare smukken. Voeg ze voe

aan de saus en doe er de gehaktballetjes, de champignons,

Witte

gehakte peterselie en peper bij. Kruid naar smaak met noot

;

murmiscone _Ÿ

muskaat en cirroensap.

champignons

KO DID220605 202.

Vetten:50g- Koolhydraten: 30,98

250 g01500g

Vezels:3,1g-Eiwitten: 49,78

5, Verwarm het bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de ver-

©

©

|

ECB)

pakking en doe er het kippenmengsel bij Serveer met rietjes

‘en een salade.

Prijsvoorbeeld:

re

500 g- € 3.30/kg

|

|

à).

;

wi

Á

u

€4! 65

à

7

3

vor

ad

Koninginnenhapjes

EN

Artisanaal

A

Duk

1

A stuks

PS

sn

3

>

=

=

DR:

140g- €24.93/Kg

3

=

Be

a

|

ns

2

en

G

€3 49

2

5

de

x



N

Verse bioroom,







UHT

Ed

=

Ee

VG.

=

Ee

©

2

=

250 ml -€ 7561. ml

€ 7,56/1

zn

‘Aanbiedingen geldig van I2/11 ot en met 18/11/2020

* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding

2 producten *** Verrekend aan de kassa en nier cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn

Fe 489 89

Ons vakmanschap drink je met verstand

x 2

Hoekan je ons bereiken? Ge denaizebe [] 0800-95713

HAIZECRS

DELHAIZE | AD | Proxy | DE