Delhaize - Folder van 04.11.2021 tot 10.11.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 04.11.2021 tot 10.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COMBINEER
PROFITEER
1+1
SCHAAL
#
z
UL 0
cr
Fo
Vleesbrood met twee soorten mosterd
Ar,
ri
zi
en witloofstoemp
en
ei
à
&
3
Ingrediënten
MS
800 g gekruid varkens- en kalfsgehakt «1 et Lul 1reentje knoflook 6 iakjes peterselle +
50 g paneermeel 2 el mosterd op oude wijze « Peper
Sioemp : 650 gwitloo / citroen « 00 g dikke, bloemige aardappelen - 2 di melk
„50 g borer geraspte muskaamoot « Peper en zout
Prisvoorbeeld:
‘Saus: 2 diverse lichte room » 19 d kalfsfond + 1 el mosterd van Dijon « Lel mosterd.
2 xgekruid
varkenskalfsgehakt,
op oude wijze « 2afgestreken el bindmiddel voor bruine saus
300g - €4,50/kg
Bereiding
a
1. Verwarmde oven voor op 180 °C Snijd de uiende look In grote stukken. Doe zein de kom
Varkens-kalfs-, veggie-
van de mixer samen mer her ef en de peterselie. Mix alls fn. Voeg bij her gehalt, meng
of gevogeltegehakt
ABNHAIZE
alles goed en voeg her paneermeel toe. Kneed met e handen en voegevennieel wat peper
10°
voe. Vorm een vleesbrood en leg het In een schaal mer bakpapier. Bak 1 uur goudbruin In de
Van 180 g tot 500 g
oven. (Moer her snel gaan? Maak dan nwee kleine vieesbroodfes en bak ze ongeveer 35 min)
of variabel gewicht
2
© voor2
2 Schilde aardappelen. snijze in stukken en laat ze 20 min koken in gezouten water. Snijd het
witloof in dunne plakjes, besprenkelze met war clroensap en bak ze 15 min op cen matig
Aanbieding geldig van 04/11
vuur in een grote pan met gesmolten boter.
toten met 17/11/2021
5
En
=
rem
Herwiloof moer een beeije karamelliseren. Kruld af met peper en zout.
COMBINEER
3. Saus: doe alle Ingrediënten samen In een steelpan, breng aan de kook en laat 5 min
PROFITEEI
‘sudderen op een zeer zacht vuur. Kruid eventueel af.
4. Giet de gare aardappelen af, laar ze uitlekken en doe ze terug inde kookpot (van her vuur)
Voeg dewarme melk toe en plet mer een pureestamper. Voeg vervolgens het witloof roe.
ov
Witloof
mengalles en breng eventueel nog verder op smaak (peper, zout en muskaamoor, naar
2+1
eigen smaak.
Hydrocultuur
5, Serveer het vleesbrood in dikke sneden samen met de saus en de stoemp.
Typ
6508
Tip
Voor een moof egaal resultaat: maak je handen nat met koud water en wrijfermee over de
er)
volledige oppervlakte van het vleesbrood wanneer je het vormt.
BU AMNKOOP VAN 3
© _1U15 (BEREIDING + KOOKTIJD)
CEE LENEN
Koffielepel
te koop in de meeste
NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G
van onze winkels.
ENERGE 650 KI / 156 KCAL | VETTEN 106 | VERZADIGDE VETZUREN 4,56
de:
Eger
®
KOOLHYDRATEN B8G | SUIKERS 26 | VEZELS 146 | EIWITTEN 7,6 | ZOUT 0,56.
|
AM
ONTDEK DIT
RECEPT EN
BO
3
©
en
smar Ham
=
VELE ANDERE OP
=
DELHAIZE.BE DOOR
à
ER
DEZE QR-CODE
=
TE SCANNEN.
=
De
A
ET
Ambo [1127
=
5
Witte, ro:
- of rode
me
LEE
wijn uit lalië
98°
75d
en
© Voor 3
er
a
=
&
zr
Aanbiedingen geldig van O4 AL oen met OIVO: De aangegeven (en ook de overeenkomstige prijs per
eenheid) houdt rekening
met de promotieaanbieding * +
6 korting op het tfaalvan 2 prodicien *"" Verrekend aan de kassa en nlet cumuleerbaar met
de 10% korting bij aankoop van I8 L Ons vakmanschap drink je met verstand.
x 2
PE EEE
EM RUE)
DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)