Delhaize - Folder van 04.11.2021 tot 10.11.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 04.11.2021 tot 10.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

COMBINEER

PROFITEER

1+1

SCHAAL

#

z

UL 0

cr

Fo

Vleesbrood met twee soorten mosterd

Ar,

ri

zi

en witloofstoemp

en

ei

à

&

3

Ingrediënten

MS

800 g gekruid varkens- en kalfsgehakt «1 et Lul 1reentje knoflook 6 iakjes peterselle +

50 g paneermeel 2 el mosterd op oude wijze « Peper

Sioemp : 650 gwitloo / citroen « 00 g dikke, bloemige aardappelen - 2 di melk

„50 g borer geraspte muskaamoot « Peper en zout

Prisvoorbeeld:

‘Saus: 2 diverse lichte room » 19 d kalfsfond + 1 el mosterd van Dijon « Lel mosterd.

2 xgekruid

varkenskalfsgehakt,

op oude wijze « 2afgestreken el bindmiddel voor bruine saus

300g - €4,50/kg

Bereiding

a

1. Verwarmde oven voor op 180 °C Snijd de uiende look In grote stukken. Doe zein de kom

Varkens-kalfs-, veggie-

van de mixer samen mer her ef en de peterselie. Mix alls fn. Voeg bij her gehalt, meng

of gevogeltegehakt

ABNHAIZE

alles goed en voeg her paneermeel toe. Kneed met e handen en voegevennieel wat peper

10°

voe. Vorm een vleesbrood en leg het In een schaal mer bakpapier. Bak 1 uur goudbruin In de

Van 180 g tot 500 g

oven. (Moer her snel gaan? Maak dan nwee kleine vieesbroodfes en bak ze ongeveer 35 min)

of variabel gewicht

2

© voor2

2 Schilde aardappelen. snijze in stukken en laat ze 20 min koken in gezouten water. Snijd het

witloof in dunne plakjes, besprenkelze met war clroensap en bak ze 15 min op cen matig

Aanbieding geldig van 04/11

vuur in een grote pan met gesmolten boter.

toten met 17/11/2021

5

En

=

rem

Herwiloof moer een beeije karamelliseren. Kruld af met peper en zout.

COMBINEER

3. Saus: doe alle Ingrediënten samen In een steelpan, breng aan de kook en laat 5 min

PROFITEEI

‘sudderen op een zeer zacht vuur. Kruid eventueel af.

4. Giet de gare aardappelen af, laar ze uitlekken en doe ze terug inde kookpot (van her vuur)

Voeg dewarme melk toe en plet mer een pureestamper. Voeg vervolgens het witloof roe.

ov

Witloof

mengalles en breng eventueel nog verder op smaak (peper, zout en muskaamoor, naar

2+1

eigen smaak.

Hydrocultuur

5, Serveer het vleesbrood in dikke sneden samen met de saus en de stoemp.

Typ

6508

Tip

Voor een moof egaal resultaat: maak je handen nat met koud water en wrijfermee over de

er)

volledige oppervlakte van het vleesbrood wanneer je het vormt.

BU AMNKOOP VAN 3

© _1U15 (BEREIDING + KOOKTIJD)

CEE LENEN

Koffielepel

te koop in de meeste

NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G

van onze winkels.

ENERGE 650 KI / 156 KCAL | VETTEN 106 | VERZADIGDE VETZUREN 4,56

de:

Eger

®

KOOLHYDRATEN B8G | SUIKERS 26 | VEZELS 146 | EIWITTEN 7,6 | ZOUT 0,56.

|

AM

ONTDEK DIT

RECEPT EN

BO

3

©

en

smar Ham

=

VELE ANDERE OP

=

DELHAIZE.BE DOOR

à

ER

DEZE QR-CODE

=

TE SCANNEN.

=

De

A

ET

Ambo [1127

=

5

Witte, ro:

- of rode

me

LEE

wijn uit lalië

98°

75d

en

© Voor 3

er

a

=

&

zr

Aanbiedingen geldig van O4 AL oen met OIVO: De aangegeven (en ook de overeenkomstige prijs per

eenheid) houdt rekening

met de promotieaanbieding * +

6 korting op het tfaalvan 2 prodicien *"" Verrekend aan de kassa en nlet cumuleerbaar met

de 10% korting bij aankoop van I8 L Ons vakmanschap drink je met verstand.

x 2

PE EEE

EM RUE)

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)