Delhaize - Folder van 28.10.2021 tot 03.11.2021 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.10.2021 tot 03.11.2021.



Delhaize Folder 28.10.2021

Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.10.2021 tot 03.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 28.10.2021 tot 03.11.2021 - Pagina 8

it da : 2 4 en wize Ee € 4 Kabeljauwhaasje met spekjes en stoemp met spruitjes LUC Ingrediënten (600g kabeljauwhaasie 200 g gerookte spekblokjes . 450 g spruitjes 2 sjalotten « 4 takjes im + 800g dikke. bloemige aardappelen » 2 dl mel 50g boter. 2 elolifolie « geraspte muskaatnoot « Peper en zout Bereiding COMBINEER: 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en doe ze in een grote kookpot. Bedek ze met voldoende gezouten water en breng aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes van, Ba PROFITEER de spruitjes, snij de onderkant eraf en snij de grootste exemplaren in twee. Voeg ze na 5 minuten bij de ‘aardappelen en laat nog 15 minuten extra garen. Sem mai) 2. Bak de fijngesnipperde sjalotten en de spekblokjes op een zeer zacht vuur in een pan met 1 el olijfolie. Lard pes déjeuner 3. Verdeel de kabeljauw in porties en leg de stukken in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met CES een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en de takjes tijm en laat ze 12 tot 15 minuten garen inde oven (naargelang de dikte). 50% 4. Giet de gare aardappelen en spruitjes af, laat ze uitlekken en doe ze weer in de kookpot (van het vuur. ‘boter in stukjes en de warme melk toe en plet alles met een pureestamper. Kruid af met peper ‘en voeg een klein snuifje zout toe. Voeg naar eigen smaak wat geraspte muskaainoat oe. =: 5, Serveer de stoemp samen met de kabeljauw, strooi de mix van spekjes-sjalotten eroveren dien goed Prijsworbeeld: warm op. Een beetje mosterd is hier lekker bij, '2xontbijtspek, natuur, Spekblokjes 1008 - € 17.93% Tip @x75 gof2x100 g), Jekunt de stoemp ook meteen mengen met de mix van spekjes-sjaltten. Voeg in beide gevallen weinig zout toe„omdat de spekjes zelf al zout zijn. ontbijtspek (100 9) of pulled porc 35 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTIJD) © GEMAKKELU 4 PERSONEN ofchicken (150 g) 59° Herta 3 © voorz NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6 ENERGIE 560 KI / 184 KCAL | VETTEN GAG | VERZADIGDE VETZUREN 276 Aanbieding geldig van 28/10 KOOLHYDRATEN BG | SUIKERS 166 | VEZELS 186 | EIWITTEN 926 | ZOUT 066 tot en met 10/11/2021 j COMBINEER bestek PROFITEER un eest: Sd ONTDEK DIT Eh E RECEPT EN CCE VELE ANDERE OP 2+1 S DELHAIZE.BE DOOR = N PA GRATIS La m TE SCANNEN. DEZE QR-CODE 19 Crimes en Ml Witte of rode wijn = Fe) ke ER uit Australië - 75 cl = gl 98° 67 © voor3 Ons vakmanschap drink je met verstand En Em D is OENE Ingme TER ne 5% Tout Un geldig van 0 tot en met 03, DETENTE nd aan de kassa en nie umuleerbaar mer de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn

Delhaize - Folder van 28.10.2021 tot 03.11.2021 - Pagina 8