Delhaize - Folder van 28.10.2021 tot 03.11.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.10.2021 tot 03.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

it

da

:

2

4

en

wize

Ee €

4

Kabeljauwhaasje met spekjes en stoemp met spruitjes

LUC

Ingrediënten

(600g kabeljauwhaasie 200 g gerookte spekblokjes . 450 g spruitjes 2 sjalotten « 4 takjes im + 800g dikke.

bloemige aardappelen » 2 dl mel 50g boter. 2 elolifolie « geraspte muskaatnoot « Peper en zout

Bereiding

COMBINEER:

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en doe ze in een grote kookpot.

Bedek ze met voldoende gezouten water en breng aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes van,

Ba

PROFITEER

de spruitjes, snij de onderkant eraf en snij de grootste exemplaren in twee. Voeg ze na 5 minuten bij de

‘aardappelen en laat nog 15 minuten extra garen.

Sem

mai)

2. Bak de fijngesnipperde sjalotten en de spekblokjes op een zeer zacht vuur in een pan met 1 el olijfolie.

Lard pes déjeuner

3. Verdeel de kabeljauw in porties en leg de stukken in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met

CES

een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en de takjes tijm en laat ze 12 tot 15 minuten

garen inde oven (naargelang de dikte).

50%

4. Giet de gare aardappelen en spruitjes af, laat ze uitlekken en doe ze weer in de kookpot (van het vuur.

‘boter in stukjes en de warme melk toe en plet alles met een pureestamper. Kruid af met peper

‘en voeg een klein snuifje zout toe. Voeg naar eigen smaak wat geraspte muskaainoat oe.

=:

5, Serveer de stoemp samen met de kabeljauw, strooi de mix van spekjes-sjalotten eroveren dien goed

Prijsworbeeld:

warm op. Een beetje mosterd is hier lekker bij,

'2xontbijtspek, natuur,

Spekblokjes

1008 - € 17.93%

Tip

@x75 gof2x100 g),

Jekunt de stoemp ook meteen mengen met de mix van spekjes-sjaltten. Voeg in beide gevallen weinig zout

toe„omdat de spekjes zelf al zout zijn.

ontbijtspek (100 9)

of pulled porc

35 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTIJD)

© GEMAKKELU

4 PERSONEN

ofchicken (150 g)

59°

Herta

3

© voorz

NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6

ENERGIE 560 KI / 184 KCAL | VETTEN GAG | VERZADIGDE VETZUREN 276

Aanbieding geldig van 28/10

KOOLHYDRATEN BG | SUIKERS 166 | VEZELS 186 | EIWITTEN 926 | ZOUT 066

tot en met 10/11/2021

j

COMBINEER

bestek

PROFITEER

un

eest:

Sd

ONTDEK DIT

Eh

E

RECEPT EN

CCE

VELE ANDERE OP

2+1

S

DELHAIZE.BE DOOR

=

N

PA

GRATIS

La

m

TE SCANNEN.

DEZE QR-CODE

19 Crimes

en

Ml

Witte of rode wijn

=

Fe)

ke

ER

uit Australië - 75 cl

=

gl

98°

67

© voor3

Ons vakmanschap drink je met verstand

En

Em

D

is

OENE

Ingme

TER ne

5%

Tout

Un

geldig van

0 tot en met 03,

DETENTE

nd aan de kassa en nie

umuleerbaar mer de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn