Delhaize - Folder van 15.10.2020 tot 21.10.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.10.2020 tot 21.10.2020.



Delhaize Folder 15.10.2020

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.10.2020 tot 21.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.10.2020 tot 21.10.2020 - Pagina 20

FE = Varkensvlees Alle variëteiten 30” (behalve bereidingen) Variabel gewicht Prijsvoorbeeld: varkensfilergebraad #=e A 115 u. € 37° 5 ® /K6 EU) 800 g varkensgebraad (lende of filet) 1 kg witloof 2 sjalorten - 560 verse aard jelkroketten » 2,5 di room + 1,5 dl witte wijn «Â dlkalfsbo lan Leetlepel mosterd op oude wijze «1 Aanbieding geldig eeile el Dijonmosterd « Leek instant roux « 30 ggeklaarde ENE al tre aas tot en met 28/10 frituurolie voor de kroketten er (“Beurre des chefs” Caris ou ng) «4 takjes tijm «peper - GRATIS Arniston Bay Witte, rosé- of rode wijn uit Zuid-Afrika “Doe je lepels met mosterd goed vol 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het vlees aan alle 75cl en proef voordat je de saus op kanten bruin in een grote koekenpan met de gesmolten smaak brengt. geklaarde borer. Leg het dan in een ovenschaal en leger de fijngehakte sjalotjes omheen. Doe erde witte wijn, peperen Benen 2 eetlepels mosterd zijn tijm bij. Bak 45 minuten in de oven, af en toe besprenkelen. a sors À 2 Plaats ondertussen het witloof in dezelfde pan en bak 1 normaal genoeg.” minuut per kant bruin. Voeg de kalfsbouillon toe, dek af en 98* laat 20 minuten op laag vuur sudderen, draai halverwege 41 © voor3 de bereiding om. Haal het deksel eraf en laat op hoog xvuur ongeveer 10 minuten bakken, tot ze aan alle kanten goudbruin zijn en er een klein beetje sap overblijft. Kruid bij naar smaak”. ADELAAIE 3. Haal het gebraad uit de pan en bedek het met aluminiumfolie. Filter het kookvocht en giet het in een pan. MES Voeg de room, de 2 eetlepels mosterd en de instant roux Witloof uit toe. Kook het water. Kruid naar smaak” en laat sudderen Vetten:56,8g- Kool verwijl je het gebraad in plakjes snijdt hydrocultuur 650g Vezels:10,2g -Elwi 4. Serveer met het witloof en de kroketten die je volgens de — ‘aanwijzingen op de verpakking hebt gebakken. * Proef voordat je zou toevoegt. want het recept bevat al zout door de kroketten. de fond en de mosterd. de = z Aardappelkroketten 280g - € 8.89/%kg de winkel €249 4. © Dad Mosterd op A oude wijze 350g- € 4lkg PE mu == €465 ‘Aanbiedingen geldig van 15/10 tor en met 21/10/2020 * De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding * Verrekend aan de kassa en nier cumuleerbaar met de 109% korting bij aankoop van 18 L wijn Ons vakmanschap drink je met verstand. 4 PE CRE ee cr E) DELHAIZE | 4D | ProxyEa | DELKAIZECH

Delhaize - Folder van 15.10.2020 tot 21.10.2020 - Pagina 20