Delhaize - Folder van 08.10.2020 tot 14.10.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.10.2020 tot 14.10.2020.

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.10.2020 tot 14.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 08.10.2020 tot 14.10.2020 - Pagina 24
COMBINEER * PROFITEER = 2€ TEGEN de 50% = = Prijsvoorbeeld: # © 2x gerookt ontbijtspek, 100 g - €I7.63kg Spekblokjes ofontbitspek 4:5 Alle variëteiten 53° 100g 2x75gof2x100g 53 © voor2 300 ggerookte spekblokjes - 600 gbutternut (nettogewicht, & geschild)» 2 sjalotten « 400 g Arborio-rijst « 4 el pompoenpitten +150 g biologische parmezaan 9,5 dl water 2,5 dl droge witte wijn « 2kippenbouillonblokjes + 5 el olijfolie «4 bussel Alba Martín Codax bladpeterselie 2 rakjes rozemarijn «1 theelepel gerookte 2018/2019 prika « Peperen zout Rias Baixas D.O. Witte wijn uit Spanje - 75 cl Druivenras: albarinho 1. Verwarm de oven voor op 180° C.Snij de butternut in. ‘blokjes en meng met 2 eetlepels olijfolie, gerookte paprika, DRC rozemarijn, peper en zout. Verdeel ze over de bakplaat bedekt met bakpapier en rooster ze 20 min. Voeg de pompoenpitten. toe en laat nog 5 minuten verder garen. 1 2. Bak de fijngehakte sjalotjes 2 minuten op heel laag vuur in en braadpan met 3 eetlepels olijfolie. Gier de rijst erbij, meng 1 minuut en voeg dan de witte wijn toe. Meng | minuten voeg dan het hete wateren de verkruimelde bouillonblokjes € 99° toe. Breng aan de kook, zer het vuur zo laag mogelijk, dek af 2. en laat 18 minuten sudderen op zeer laag vuur. 3. Bak ondertussen de spekblokjes in een pan met antiaan baklaag zonder ver. Begin op laag vuur te bakken en verhoog het vuur wanneer het ver begint te smelten. Gietafop Biobutternut- keukenpapier wanneer het spek goudbruin is. pompoen > 35 MIN. © GEMAK UE 4 PERS. 4. Schaaf wat Parmezaanse kaas in krullen, hou apart en rasp. derest. Voeg dit samen met de gehakte peterselie toe aan ls verten: 48 4g-Koolhydrat 7,98 de risotto, dek af en laat 2 minuten staan. Meng en kruid af © Vezels:3,8g- Elwitten:40 5d naar smaak. 5. Serveer onmiddelijk en garneer de borden met blokjes pompoen, pompoenpitten en spekblokjes. Leg de parmezaan. €259 Ins krullen er apart bij be : Bio-parmigiano =, Ÿ Reggiano AOP. = > 18 maanden - 150 g - € 38kg 2 — — = en ze E F ® ! Ê € 10 we à Fr Premiumrijst en Ee DER voor risotto N ur = [5 Ne Re Bosto - Riso carnaroli — 7 Risotto in Re 5008 -€7.I8/kg ws ms ‘Aanbiedingen geldig van 08/10 toten met 14110/2020 * De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding *“-25% korting op het ovaal 59 van 2 producten ** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 Lwijn, = ä A 53 Ons vakmanschap drink je met verstand x 2 Hoekan je ons bereiken? ee denaizebe [ 0800-9571 HAIZECRS DELHAIZE | AD | ProxyEa | DE
Delhaize - Folder van 08.10.2020 tot 14.10.2020 - Pagina 24