Delhaize - Folder van 08.10.2020 tot 14.10.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.10.2020 tot 14.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

COMBINEER *

PROFITEER

=

2€ TEGEN

de

50%

=

=

Prijsvoorbeeld:

# ©

2x gerookt ontbijtspek,

100 g - €I7.63kg

Spekblokjes

ofontbitspek

4:5

Alle variëteiten

53°

100g 2x75gof2x100g

53

© voor2

300 ggerookte spekblokjes - 600 gbutternut (nettogewicht,

&

geschild)» 2 sjalotten « 400 g Arborio-rijst « 4 el pompoenpitten

+150 g biologische parmezaan 9,5 dl water 2,5 dl droge

witte wijn « 2kippenbouillonblokjes + 5 el olijfolie «4 bussel

Alba Martín Codax

bladpeterselie 2 rakjes rozemarijn «1 theelepel gerookte

2018/2019

prika « Peperen zout

Rias Baixas D.O.

Witte wijn uit Spanje - 75 cl

Druivenras: albarinho

1. Verwarm de oven voor op 180° C.Snij de butternut in.

‘blokjes en meng met 2 eetlepels olijfolie, gerookte paprika,

DRC

rozemarijn, peper en zout. Verdeel ze over de bakplaat bedekt

met bakpapier en rooster ze 20 min. Voeg de pompoenpitten.

toe en laat nog 5 minuten verder garen.

1

2. Bak de fijngehakte sjalotjes 2 minuten op heel laag vuur in

en braadpan met 3 eetlepels olijfolie. Gier de rijst erbij, meng

1 minuut en voeg dan de witte wijn toe. Meng | minuten

voeg dan het hete wateren de verkruimelde bouillonblokjes

€ 99°

toe. Breng aan de kook, zer het vuur zo laag mogelijk, dek af

2.

en laat 18 minuten sudderen op zeer laag vuur.

3. Bak ondertussen de spekblokjes in een pan met antiaan

baklaag zonder ver. Begin op laag vuur te bakken en verhoog

het vuur wanneer het ver begint te smelten. Gietafop

Biobutternut-

keukenpapier wanneer het spek goudbruin is.

pompoen

> 35 MIN. © GEMAK

UE

4 PERS.

4. Schaaf wat Parmezaanse kaas in krullen, hou apart en rasp.

derest. Voeg dit samen met de gehakte peterselie toe aan

ls

verten: 48 4g-Koolhydrat

7,98

de risotto, dek af en laat 2 minuten staan. Meng en kruid af

©

Vezels:3,8g- Elwitten:40 5d

naar smaak.

5. Serveer onmiddelijk en garneer de borden met blokjes

pompoen, pompoenpitten en spekblokjes. Leg de parmezaan.

€259 Ins

krullen er apart bij

be

:

Bio-parmigiano

=, Ÿ

Reggiano AOP.

=

>

18 maanden - 150 g - € 38kg

2





=

en

ze

E

F

®

!

Ê

€ 10

we

à

Fr

Premiumrijst

en

Ee

DER

voor risotto

N

ur

=

[5

Ne

Re

Bosto - Riso

carnaroli



7 Risotto

in

Re

5008 -€7.I8/kg

ws

ms

‘Aanbiedingen geldig van 08/10 toten met 14110/2020

* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding *“-25% korting op het ovaal

59

van 2 producten ** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 Lwijn,

=

ä A

53

Ons vakmanschap drink je met verstand

x 2

Hoekan je ons bereiken? ee denaizebe [ 0800-9571

HAIZECRS

DELHAIZE | AD | ProxyEa | DE