Delhaize - Folder van 08.10.2020 tot 14.10.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.10.2020 tot 14.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COMBINEER *
PROFITEER
=
2€ TEGEN
de
50%
=
=
Prijsvoorbeeld:
# ©
2x gerookt ontbijtspek,
100 g - €I7.63kg
Spekblokjes
ofontbitspek
4:5
Alle variëteiten
53°
100g 2x75gof2x100g
53
© voor2
300 ggerookte spekblokjes - 600 gbutternut (nettogewicht,
&
geschild)» 2 sjalotten « 400 g Arborio-rijst « 4 el pompoenpitten
+150 g biologische parmezaan 9,5 dl water 2,5 dl droge
witte wijn « 2kippenbouillonblokjes + 5 el olijfolie «4 bussel
Alba Martín Codax
bladpeterselie 2 rakjes rozemarijn «1 theelepel gerookte
2018/2019
prika « Peperen zout
Rias Baixas D.O.
Witte wijn uit Spanje - 75 cl
Druivenras: albarinho
1. Verwarm de oven voor op 180° C.Snij de butternut in.
‘blokjes en meng met 2 eetlepels olijfolie, gerookte paprika,
DRC
rozemarijn, peper en zout. Verdeel ze over de bakplaat bedekt
met bakpapier en rooster ze 20 min. Voeg de pompoenpitten.
toe en laat nog 5 minuten verder garen.
1
2. Bak de fijngehakte sjalotjes 2 minuten op heel laag vuur in
en braadpan met 3 eetlepels olijfolie. Gier de rijst erbij, meng
1 minuut en voeg dan de witte wijn toe. Meng | minuten
voeg dan het hete wateren de verkruimelde bouillonblokjes
€ 99°
toe. Breng aan de kook, zer het vuur zo laag mogelijk, dek af
2.
en laat 18 minuten sudderen op zeer laag vuur.
3. Bak ondertussen de spekblokjes in een pan met antiaan
baklaag zonder ver. Begin op laag vuur te bakken en verhoog
het vuur wanneer het ver begint te smelten. Gietafop
Biobutternut-
keukenpapier wanneer het spek goudbruin is.
pompoen
> 35 MIN. © GEMAK
UE
4 PERS.
4. Schaaf wat Parmezaanse kaas in krullen, hou apart en rasp.
derest. Voeg dit samen met de gehakte peterselie toe aan
ls
verten: 48 4g-Koolhydrat
7,98
de risotto, dek af en laat 2 minuten staan. Meng en kruid af
©
Vezels:3,8g- Elwitten:40 5d
naar smaak.
5. Serveer onmiddelijk en garneer de borden met blokjes
pompoen, pompoenpitten en spekblokjes. Leg de parmezaan.
€259 Ins
krullen er apart bij
be
:
Bio-parmigiano
=, Ÿ
Reggiano AOP.
=
>
18 maanden - 150 g - € 38kg
2
—
—
=
en
ze
E
F
®
!
Ê
€ 10
we
à
Fr
Premiumrijst
en
Ee
DER
voor risotto
N
ur
=
[5
Ne
Re
Bosto - Riso
carnaroli
—
7 Risotto
in
Re
5008 -€7.I8/kg
ws
ms
‘Aanbiedingen geldig van 08/10 toten met 14110/2020
* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding *“-25% korting op het ovaal
59
van 2 producten ** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 Lwijn,
=
ä A
53
Ons vakmanschap drink je met verstand
x 2
Hoekan je ons bereiken? ee denaizebe [ 0800-9571
HAIZECRS
DELHAIZE | AD | ProxyEa | DE