Delhaize - Folder van 07.10.2021 tot 13.10.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 07.10.2021 tot 13.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

P

-25

Prijsvoorbeeld:

VO

hotelmeestersteak

Steak maître d'hôtel met frietjes en een slaatje met

Steak van Belgisch

walnotenvinaigrette

Witblauw

om

Chateaubriand, rumsteak, ge-

Ingrediënten

pelde steak, hotelmeestersteak.

Asiéaks ‘maitre d'hôtel «2 grote witloofstronken + 100 g veldsla « 30 g paarse radijsscheuten kg verse frieten «2 elolijfolle

dunne lende of pepersteak

6435

- fmurolie « peperen zout

Walnotenvinalgreite: 1 keine sjalot + 25 g walnoten 5 cl balsamicoazijn «10 cl aljfoie „el walnotenolie + peper en zout

Bereiding

1 Haal her vlees30 min. op voorhand ui de koelkast. Houd de bijgevoegde rozerjes boter apart.

2 Verwarm de frteuse.Snijd her witloof fijn en dompel her onder in koud water (zo verkleurt her nier)

3. Vinaigrerie: hak de sjalot zeer fijn en plet de walnoten graf. Bak beide goudbruin op een matig vuur in een steelpan met

tel alijfole. Breng op smaak met peper en zout. Giet de inhoud van de pan in een kom, voeg de resterende oliflie, de

walnotendlie en de balsamicoazijn toe. Meng goed en kruid naar wens,

4 Verhiteen grillpan zonder vetstof op een hoog vuur. Als de pan heer Is, leg je de Ingeollede steaks erin en braad je ze

‘anderhalve min. per kant. Breng op smaak met peper en zout en zet het vuur op de minimumstand. Laat het vlees verder

BAKENEN

TE

garen (of nie), afhankelijk van je eigen voorkeur en de dikte van de steaks. Bak ondertussen de frietes in de friteuse (volg de

=

aanwijzingen op de verpakking.

3

5. Meng her goed uitgelekte witloof merde veldsla, de paarse radifsscheuten en wat vinaigrette (naar efgen smaalo Hussel alles

ei

goed doar elkaar

6. Leg de bijgevoegde rozeijes boter op de steaks en serveer met rietjes en het slaatje.

Voorge-

Tip

bakken verse

De rest van de vinaigrette kan Je ongeveer een week In een potje In de koelkast bewaren.

\

frieten

5

20 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTUD) © GEMAKKELUK ©

A 4 PERS.

Lkg- € Lkg

NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G

\

(scene

427

ENERGIE 865 / 208 KCAL | VETTEN1456 | VERZADIGDE VETZUREN 276

©

KOOLHYORATEN 9,6 | SUKERS16 | VEZELS 476 | EIWITTEN 96 | ZOUT 026

COMBINEER

Glas, lepeltje en vork te koop in

PROFITEER -

de meeste van onze winkels.

CT

rn

En

FT

STELLA

RECEPTEN

%

ARTOIS

a

&

DEZE QR-CODE

TT

iS



IE

==

je

CE

Sel

se

gien

Prijsvoorbeeld:

=.

à

à

2x blikjes 5,2% alc.

ei

de

a

=

vol.6x33cl

>

ce

a

NS

Pilsbier

€230/L

=

nn

re

N

ir

Stella Artois

Blikjes 6 x 33 cl, 6 x50 cl

za

za

of 12 x33 dl of flessen

‘Aanbiedingen geldig van 07/10 tot en#&L1310/2021

6x25dof 24x 25 cd

10°

“ De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prij BEFGERER houdt rekening met de promotiezanbieding

20% korting op her totaal van producen Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

)% alc. vol. of 5,2% alc. vol.



© VOOR z

DE eea en DT

EM RUE)

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)