Delhaize - Folder van 01.10.2020 tot 07.10.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2020 tot 07.10.2020.

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2020 tot 07.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.10.2020 tot 07.10.2020 - Pagina 24
ESA Aa. -207 # _@ +. Prijsvoorbeeld: CELTIC LAMB kroon © a Keltisch lamsvlees : 2 lamskronen « 600 g fijne sperziebonen - 2 sjalotten - 1 kg gratin Kroon, noot, kotelet- dauphinois « 1 dikke snee brood (+ 50 g) « 19 cl kalfsfond ten of mignonette 08° 2 een ze « 20 g koude boter « 4 el olijfolie » 2 el mosterd op oude wijze « 2 teentjes knoflook - 4 bussel bladpeterselie Alle variëteiten €21 ® /KG » 2 takjes rozemarijn - Peper en zout e. Proxy Delhai: 2 HETZIJ PR] EEN 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de gratin dauphinois in een schaal, maak het egaal en zet in de oven. TEA Aanbieding geldig van 01/10 tot 14/10/2020 “Haal het vlees 30 min. op 2. Bak de lamskronen snel aan elke kant op hoog vuur in een pan [ \ GRATIS met de helft van de olijfolie. Leg ze in een schaal, breng ze op Vent Marin voorhand uit de koelkast. Ge- smaak en bak ze 10 minuten in de oven. Was de pan niet. Réserve 2019 bruik 2 langwerpige ovenscha- 3. Rooster ondertussen het sneetje brood en scheur het in stukken. Pays d'Oc LG.P. Doe ze in de mengkom met de geperste teentjes knoflook, de Rode wijn - 75 cl len zodat je ze naast elkaar in rozemarijn en de peterselie. Mix in stappen, zonder het hele- maal te verkruimelen. Druivenras: merlot de oven kan zetten.” vor 4. Doe de mosterd op het gebogen deel van de lamskronen en leg MERLOT SAVE [ er de crumble over. Laat 15 tot 20 minuten bakken in de oven, zon naar smaak. ah Ca) Hi 5. Hak de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten in kokend "RR gezouten water (ze moeten “al dente” lijven). Giet af en dompel = 33 ze onder in ijswater. Fruit de gehakte sjalotjes 5 minuten op laag vuur in een koekenpan met de rest van de olijfolie. Voeg de 98° uitgelekte sperziebonen toe en bak op hoog vuur. Doe er peper en zout bij. cg @ VOOR 3 + € 0.90 LEEGGOED 6. Laat de helft van de kalfsbouillon op hoog vuur inkoken in de pan van het lam. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden Vette 48,18 - Koolhydraten :53,18 koude boter toe en meng met een garde. ADELIAIZE ® Vezel 52 8- Proteinen 145,38 7. Bedek de schaal van de lamskronen met aluminiumfolie en laat 5 minuten staan. Snij tussen de ribben en serveer direct met de © saus, de sperziebonen en de gratin dauphinois. Sperziebonen C { s 500 g - € 5,50/kg » fl €25 >>> EN SET = dd AOL © Daupkineis =. Verse gratin dauphinois = ds 350 g- € 8,54/kg Da m RS dE sid €23 Aanbiedingen geldig van O1/10 tot en met 07/10/2020 * De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding ** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn Ons vakmanschap drink je met verstand Wr RO TT OY! ELHAIZE | 4D \Proxyta | DELHAIZECH
Delhaize - Folder van 01.10.2020 tot 07.10.2020 - Pagina 24