Delhaize - Folder van 01.10.2020 tot 07.10.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2020 tot 07.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ESA
Aa.
-207
# _@
+.
Prijsvoorbeeld:
CELTIC LAMB
kroon
©
a
Keltisch lamsvlees
:
2 lamskronen « 600 g fijne sperziebonen - 2 sjalotten - 1 kg gratin
Kroon, noot, kotelet-
dauphinois « 1 dikke snee brood (+ 50 g) « 19 cl kalfsfond
ten of mignonette
08°
2
een
ze
« 20 g koude boter « 4 el olijfolie » 2 el mosterd op oude wijze
« 2 teentjes knoflook - 4 bussel bladpeterselie
Alle variëteiten
€21
® /KG
» 2 takjes rozemarijn - Peper en zout
e. Proxy Delhai:
2
HETZIJ PR] EEN
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de gratin dauphinois in
een schaal, maak het egaal en zet in de oven.
TEA
Aanbieding geldig van
01/10 tot 14/10/2020
“Haal het vlees 30 min. op
2. Bak de lamskronen snel aan elke kant op hoog vuur in een pan
[
\ GRATIS
met de helft van de olijfolie. Leg ze in een schaal, breng ze op
Vent Marin
voorhand uit de koelkast. Ge-
smaak en bak ze 10 minuten in de oven. Was de pan niet.
Réserve 2019
bruik 2 langwerpige ovenscha-
3. Rooster ondertussen het sneetje brood en scheur het in stukken.
Pays d'Oc LG.P.
Doe ze in de mengkom met de geperste teentjes knoflook, de
Rode wijn - 75 cl
len zodat je ze naast elkaar in
rozemarijn en de peterselie. Mix in stappen, zonder het hele-
maal te verkruimelen.
Druivenras: merlot
de oven kan zetten.”
vor
4. Doe de mosterd op het gebogen deel van de lamskronen en leg
MERLOT
SAVE
[
er de crumble over. Laat 15 tot 20 minuten bakken in de oven,
zon
naar smaak.
ah
Ca)
Hi
5. Hak de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten in kokend
"RR
gezouten water (ze moeten “al dente”
lijven). Giet af en dompel
=
33
ze onder in ijswater. Fruit de gehakte sjalotjes 5 minuten op
laag vuur in een koekenpan met de rest van de olijfolie. Voeg de
98°
uitgelekte sperziebonen toe en bak op hoog vuur. Doe er peper
en zout bij.
cg
@ VOOR 3
+ € 0.90 LEEGGOED
6. Laat de helft van de kalfsbouillon op hoog vuur inkoken in de
pan van het lam. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden
Vette 48,18 - Koolhydraten :53,18
koude boter toe en meng met een garde.
ADELIAIZE
®
Vezel 52 8- Proteinen 145,38
7. Bedek de schaal van de lamskronen met aluminiumfolie en laat
5 minuten staan. Snij tussen de ribben en serveer direct met de
©
saus, de sperziebonen en de gratin dauphinois.
Sperziebonen
C
{
s
500 g - € 5,50/kg
»
fl
€25
>>>
EN
SET
=
dd
AOL
©
Daupkineis
=.
Verse gratin
dauphinois
=
ds
350 g- € 8,54/kg
Da
m
RS
dE
sid
€23
Aanbiedingen geldig van O1/10 tot en met 07/10/2020
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding
** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn
Ons vakmanschap drink je met verstand
Wr
RO TT OY!
ELHAIZE | 4D \Proxyta | DELHAIZECH