Delhaize - Folder van 01.10.2020 tot 07.10.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.10.2020 tot 07.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ESA

Aa.

-207

# _@

+.

Prijsvoorbeeld:

CELTIC LAMB

kroon

©

a

Keltisch lamsvlees

:

2 lamskronen « 600 g fijne sperziebonen - 2 sjalotten - 1 kg gratin

Kroon, noot, kotelet-

dauphinois « 1 dikke snee brood (+ 50 g) « 19 cl kalfsfond

ten of mignonette

08°

2

een

ze

« 20 g koude boter « 4 el olijfolie » 2 el mosterd op oude wijze

« 2 teentjes knoflook - 4 bussel bladpeterselie

Alle variëteiten

€21

® /KG

» 2 takjes rozemarijn - Peper en zout

e. Proxy Delhai:

2

HETZIJ PR] EEN

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de gratin dauphinois in

een schaal, maak het egaal en zet in de oven.

TEA

Aanbieding geldig van

01/10 tot 14/10/2020

“Haal het vlees 30 min. op

2. Bak de lamskronen snel aan elke kant op hoog vuur in een pan

[

\ GRATIS

met de helft van de olijfolie. Leg ze in een schaal, breng ze op

Vent Marin

voorhand uit de koelkast. Ge-

smaak en bak ze 10 minuten in de oven. Was de pan niet.

Réserve 2019

bruik 2 langwerpige ovenscha-

3. Rooster ondertussen het sneetje brood en scheur het in stukken.

Pays d'Oc LG.P.

Doe ze in de mengkom met de geperste teentjes knoflook, de

Rode wijn - 75 cl

len zodat je ze naast elkaar in

rozemarijn en de peterselie. Mix in stappen, zonder het hele-

maal te verkruimelen.

Druivenras: merlot

de oven kan zetten.”

vor

4. Doe de mosterd op het gebogen deel van de lamskronen en leg

MERLOT

SAVE

[

er de crumble over. Laat 15 tot 20 minuten bakken in de oven,

zon

naar smaak.

ah

Ca)

Hi

5. Hak de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten in kokend

"RR

gezouten water (ze moeten “al dente”

lijven). Giet af en dompel

=

33

ze onder in ijswater. Fruit de gehakte sjalotjes 5 minuten op

laag vuur in een koekenpan met de rest van de olijfolie. Voeg de

98°

uitgelekte sperziebonen toe en bak op hoog vuur. Doe er peper

en zout bij.

cg

@ VOOR 3

+ € 0.90 LEEGGOED

6. Laat de helft van de kalfsbouillon op hoog vuur inkoken in de

pan van het lam. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden

Vette 48,18 - Koolhydraten :53,18

koude boter toe en meng met een garde.

ADELIAIZE

®

Vezel 52 8- Proteinen 145,38

7. Bedek de schaal van de lamskronen met aluminiumfolie en laat

5 minuten staan. Snij tussen de ribben en serveer direct met de

©

saus, de sperziebonen en de gratin dauphinois.

Sperziebonen

C

{

s

500 g - € 5,50/kg

»

fl

€25

>>>

EN

SET

=

dd

AOL

©

Daupkineis

=.

Verse gratin

dauphinois

=

ds

350 g- € 8,54/kg

Da

m

RS

dE

sid

€23

Aanbiedingen geldig van O1/10 tot en met 07/10/2020

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding

** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn

Ons vakmanschap drink je met verstand

Wr

RO TT OY!

ELHAIZE | 4D \Proxyta | DELHAIZECH