Delhaize - Folder van 28.01.2021 tot 03.02.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.01.2021 tot 03.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
se
NS
Pannenkoekentaart
met mousse van Nutella
Ingrediënten
9+2
1sinaasappel -30 g hazelnoten - 9 Brugse (of zelfgemaakte) pannenkoeken - 4 dl room
met 35 of 40 % vg 200 g Nutella® « 250 g melkchocolade mer stukjes hazelnoot
GRATIS
Bereiding
1
Houd 50 g chocolade apart voor de afwerking en breek de rest In stukken. Smelt au
KE
baln-marie of in de magnerron (op GOO Wen om de 60 seconden roeren). Voeg de
Nutella” oe en meng goed.
Klop deroom op tot slagroom en meng met de gesmolien chocolade, eerst zachijes
de
meteen garde en daama met een spatel tot Je een homogene mousse krijgt Laat 10
2
5.
en
De
Re
min. rusten Inde koelkast.
Ee
=
=
==
|
u
Leg pannenkoek op een serveerbord en smeer hem In met de mousse. Leger een
zel
en
Fe
Fe
nieuwe pannenkoek open ga zo door tot 5 pannenkoeken op elkaar hebr gestapeld.
mn Ciel
A
a
+
Maak — apart en op dezelfde manier maar mer 4 parnenkoeken een tweedestapel
pannenkoeken klaar. Laat 15 min. rusten In de koelkasten legdan alle pannenkoeken
I
opelkaar(stapel et ale pannenkoeken In én keer op elkaar de mousse is riet stevig
nutella
=
genoegen zal eronderaan uitkomen door her gewicht van de pannenkoeken). Garneer
de bovenkant met de rest van de mousse en zet de taart minstens 30 min in de koelkast.
>
Versier de taart vlak voor her erveren met sinaasappelpartjes ('Avif” gesneden, dus
Brugse pannenkoeken
Geal
tor op her vruchtvlees). Doe er wat zeste over, samen met gehakte hazelnoten en de
rest van de fijngehakte chocolade.
600 g- 11 stuks
€ So 7
Tip
Maak je lever zelf pannenkoeken? Meng dan 200 g zelfrijzende bloem, 5 dlvolle melk.
2 eleren, Lel olie (of gesmolten boter) en een snuifje zour. Laat het deeg bij voorkeur
30 minuten rusten.
69°
Smeerpasta met
2!
z
hazelnoten
© /PROMOPACK
FEE EKE
3
A 8 PERS
Nutella
16°
verte
88 + Koolhyaraten: 55,28
2
© voor2
200 g - € 5,40/kg
@
Vezels:3,7 ge Eiwitten:9,9g
(
EB
an
A
Pa
eN
R
7
End
à
» 3
Bruisend
| -20*
en
er
|
|
Le.
ns
vruchtensap
Kor
Kidibul
mn,
je
”
=
Alle variëteiten
75d
€ 3,08/L
re
A
==
IE
=,
B
ze
5
EES
er
| |
Bl
BU
it
2
K
——
a
==
€2 31°
4
‘Aanbiedingen geldig van 28/01 tot en met 03/02/2021
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding
x 2
Dn a en Te
300-95713
DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)