Delhaize - Folder van 28.01.2021 tot 03.02.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.01.2021 tot 03.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

se

NS

Pannenkoekentaart

met mousse van Nutella

Ingrediënten

9+2

1sinaasappel -30 g hazelnoten - 9 Brugse (of zelfgemaakte) pannenkoeken - 4 dl room

met 35 of 40 % vg 200 g Nutella® « 250 g melkchocolade mer stukjes hazelnoot

GRATIS

Bereiding

1

Houd 50 g chocolade apart voor de afwerking en breek de rest In stukken. Smelt au

KE

baln-marie of in de magnerron (op GOO Wen om de 60 seconden roeren). Voeg de

Nutella” oe en meng goed.

Klop deroom op tot slagroom en meng met de gesmolien chocolade, eerst zachijes

de

meteen garde en daama met een spatel tot Je een homogene mousse krijgt Laat 10

2

5.

en

De

Re

min. rusten Inde koelkast.

Ee

=

=

==

|

u

Leg pannenkoek op een serveerbord en smeer hem In met de mousse. Leger een

zel

en

Fe

Fe

nieuwe pannenkoek open ga zo door tot 5 pannenkoeken op elkaar hebr gestapeld.

mn Ciel

A

a

+

Maak — apart en op dezelfde manier maar mer 4 parnenkoeken een tweedestapel

pannenkoeken klaar. Laat 15 min. rusten In de koelkasten legdan alle pannenkoeken

I

opelkaar(stapel et ale pannenkoeken In én keer op elkaar de mousse is riet stevig

nutella

=

genoegen zal eronderaan uitkomen door her gewicht van de pannenkoeken). Garneer

de bovenkant met de rest van de mousse en zet de taart minstens 30 min in de koelkast.

>

Versier de taart vlak voor her erveren met sinaasappelpartjes ('Avif” gesneden, dus

Brugse pannenkoeken

Geal

tor op her vruchtvlees). Doe er wat zeste over, samen met gehakte hazelnoten en de

rest van de fijngehakte chocolade.

600 g- 11 stuks

€ So 7

Tip

Maak je lever zelf pannenkoeken? Meng dan 200 g zelfrijzende bloem, 5 dlvolle melk.

2 eleren, Lel olie (of gesmolten boter) en een snuifje zour. Laat het deeg bij voorkeur

30 minuten rusten.

69°

Smeerpasta met

2!

z

hazelnoten

© /PROMOPACK

FEE EKE

3

A 8 PERS

Nutella

16°

verte

88 + Koolhyaraten: 55,28

2

© voor2

200 g - € 5,40/kg

@

Vezels:3,7 ge Eiwitten:9,9g

(

EB

an

A

Pa

eN

R

7

End

à

» 3

Bruisend

| -20*

en

er

|

|

Le.

ns

vruchtensap

Kor

Kidibul

mn,

je



=

Alle variëteiten

75d

€ 3,08/L

re

A

==

IE

=,

B

ze

5

EES

er

| |

Bl

BU

it

2

K

——

a

==

€2 31°

4

‘Aanbiedingen geldig van 28/01 tot en met 03/02/2021

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding

x 2

Dn a en Te

300-95713

DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)