Delhaize - Folder van 28.01.2021 tot 03.02.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.01.2021 tot 03.02.2021.

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.01.2021 tot 03.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 28.01.2021 tot 03.02.2021 - Pagina 20
se NS Pannenkoekentaart met mousse van Nutella Ingrediënten 9+2 1sinaasappel -30 g hazelnoten - 9 Brugse (of zelfgemaakte) pannenkoeken - 4 dl room met 35 of 40 % vg 200 g Nutella® « 250 g melkchocolade mer stukjes hazelnoot GRATIS Bereiding 1 Houd 50 g chocolade apart voor de afwerking en breek de rest In stukken. Smelt au KE baln-marie of in de magnerron (op GOO Wen om de 60 seconden roeren). Voeg de Nutella” oe en meng goed. Klop deroom op tot slagroom en meng met de gesmolien chocolade, eerst zachijes de meteen garde en daama met een spatel tot Je een homogene mousse krijgt Laat 10 2 5. en De Re min. rusten Inde koelkast. Ee = = == | u Leg pannenkoek op een serveerbord en smeer hem In met de mousse. Leger een zel en Fe Fe nieuwe pannenkoek open ga zo door tot 5 pannenkoeken op elkaar hebr gestapeld. mn Ciel A a + Maak — apart en op dezelfde manier maar mer 4 parnenkoeken een tweedestapel pannenkoeken klaar. Laat 15 min. rusten In de koelkasten legdan alle pannenkoeken I opelkaar(stapel et ale pannenkoeken In én keer op elkaar de mousse is riet stevig nutella = genoegen zal eronderaan uitkomen door her gewicht van de pannenkoeken). Garneer de bovenkant met de rest van de mousse en zet de taart minstens 30 min in de koelkast. > Versier de taart vlak voor her erveren met sinaasappelpartjes ('Avif” gesneden, dus Brugse pannenkoeken Geal tor op her vruchtvlees). Doe er wat zeste over, samen met gehakte hazelnoten en de rest van de fijngehakte chocolade. 600 g- 11 stuks € So 7 Tip Maak je lever zelf pannenkoeken? Meng dan 200 g zelfrijzende bloem, 5 dlvolle melk. 2 eleren, Lel olie (of gesmolten boter) en een snuifje zour. Laat het deeg bij voorkeur 30 minuten rusten. 69° Smeerpasta met 2! z hazelnoten © /PROMOPACK FEE EKE 3 A 8 PERS Nutella 16° verte 88 + Koolhyaraten: 55,28 2 © voor2 200 g - € 5,40/kg @ Vezels:3,7 ge Eiwitten:9,9g ( EB an A Pa eN R 7 End à » 3 Bruisend | -20* en er | | Le. ns vruchtensap Kor Kidibul mn, je ” = Alle variëteiten 75d € 3,08/L re A == IE =, B ze 5 EES er | | Bl BU it 2 K —— a == €2 31° 4 ‘Aanbiedingen geldig van 28/01 tot en met 03/02/2021 * De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promoticaanbieding x 2 Dn a en Te 300-95713 DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)
Delhaize - Folder van 28.01.2021 tot 03.02.2021 - Pagina 20