Delhaize - Folder van 27.01.2022 tot 02.02.2022 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.01.2022 tot 02.02.2022.



Delhaize Folder 27.01.2022

Hier is pagina 6 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.01.2022 tot 02.02.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 27.01.2022 tot 02.02.2022 - Pagina 6

‚5 re > "1 Konijn met jagersaus oO Ingrediënten 1 heel konijn, versneden « 400 g minipaddenstoelen « 4 wortelen « 4 sjalotten « 1 blik tomatenconcentraat A 70 g. 12 fles rode wijn 8,75 di) - 375 dl water « 2 el bloem -2 blokjes vetarme kippenbouillon « 15 g boter « um ae u ion sc 3el olijfolie « 1 bouquet garni + Peper « Zout Bereiding HA HAE 1 Snijd de wortelen in schijfjes en de sjalotten in reepjes. Bak ze op een laag vuur in een braadpan (cocotte) | met 2el olijfolie. 2. Bak ondertussen de stukken konijn aan beide kanten bruin op een hoog vuur in een grote pan met de boter = en ll olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. 3. Strooi wat bloem over de groenten en roer Ì min. Giet er dan de rode wijn en het water bij. Roer goeden schraap het aanbaksel op de bodem los. Voeg het omatenconcentraat en de verkruimelde bouillonblokjes 10e. Leg de stukken konijn in de cocotte (maak de pan niet schoon). Voeg het bouquet garni toe, dek af en laat 40 min. sudderen op een laag vuurtje. Draai de stukken konijn halverwege de kooktijd om. 4. Bak de minipaddenstoelen in hun geheel goudbruin in dezelfde pan waarin je het konijn hebt gebraden. Voeg ze toe aan de cocotte en laat nog 5 min. sudderen, zonder deksel. Kruid naar wens. 5. Serveer met geroosterde krieltjes, puree of kroketten. Garneer eventueel met wat tijm of peterselie. Tip Wil je de lever toevoegen? Snijd hem in stukjes en braad hem apart. Voeg hem helemaal aan het eind toe aan de cocotte, en samen met de champignons. PA) ET ETAT] De A 4 PERS NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G ENERGE 592K0/ BOKCAL| VETTEN 586 VERZAOGDE VETZIREN 1,86 | KOOLHYDRATENS,56 à ® SUKERS 2,56] VEZELS16 |EIWITTEN 10,56 | Z0UT a S ds ES = EN } ha) StnanD BERTRAND Lo Pr 4 Ki N H De L'Hospitalet Ir ONTDEK DIT Witte of rode wijn RECEPTEN uit Frankrijk ® VELE ANDERE OP Languedoc-Roussillon DELHAIZE BE DOOR dE 75d DEZE QR-CODE Bijv: rode wijn TE SCANNEN. (in H de L'Hospitalet 2019 239 599 Ons vakmanschap drink je met verstand. De angege n Reg: komst EN: MEET Ae 6 ‚Aanbiedingen geldig van 27/01 tot en met ( 0; Verrekend aan de CNT umuleerbaar m korting bij aankoop an 18 Lwiin

Delhaize - Folder van 27.01.2022 tot 02.02.2022 - Pagina 6