Delhaize - Folder van 23.01.2020 tot 29.01.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 23.01.2020 tot 29.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ei >
©
Volle-grondwitloof
45T
500 g-€ 933kg
8 dikke witloofstronken 100 g geraspte emmentaler
5 dl halfvolle melk + 40 g bloem « 40 g boter
2
1snufje nootmuskaat + 8 sneden gekookte ham
Peper en zout
ER 59°
+€ 0,30 LEEGGOED
1 Verwarm de oven op 180°C.
2. Gaar de hele witloofstronken op je eigen manier
in kokend water, in de microgolfoven, stomen of
Mäcon-Villages 2018
Mäcon-VillagesA.C.
stoven). Leg ze met de punten naar beneden in een,
groot vergiet en laat ze uitlekken.
Droge witte wijn uit de
3. Bereid ondertussen de bechamelsaus: laat de boter
=
Bourgogne - 75 cl
Druivenr:
hardonnay
in een steelpan smelten en bestrooi met de bloem.
20 MIN + 25 MIN KOOKTIID © GEMAKKELUK
GEILES
Roer 1 min, voeg dan geleidelijk aan en al roerend
ww
met een garde, de melk toe, roer tot een gladde
Verten:19,5g - Koolhydraten:
48
saus. Laat 5 min op heel zacht vuur sudderen. Voeg
zout. peperen een snufje nootmuskaat toe.
9
Vezels :7,28
Eiwitten: 36,8 g
4. Wikkel elke witloofstronk in een snede ham en leg
ze naast elkaar in een grote ovenschotel. Over-
giet ze met de saus en bestrooi met de geraspte
==
qe
emmental.
5. Laat 25 min gratineren in de oven.
go
Ee
|
€349
6. Serveer warm met aardappelpuree
ETS
Gekookte ham
u
Fr
Aubel
Bie
aan
4
4 sneden
Halfvolle biomelk
a"
150 g- € 23.27kg
6x1L-€ 0,99/L
€ 94°
ze
=
ADELKAIZE
Sie
zE
VE
>
en
5
UT
É
ES
m
de
fe
En;
a
=
En
=>
Br
==
ar,
7
£
Z
Geraspte emmentaler
59
500g
‘4
€ 918/kg
_
1
‘Aanbiedingen grdig van 23/01 ot 29/0
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs pereen
romotieaanbieding
x 2
ketter Else:
RE
DELHAIZE | 4D | ProxyE | DELHAIZECE)