Delhaize - Folder van 24.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GITE
|PROFITEEI
Faal il
Oee
50”
Witte champignons,
klassiek of bio
250gof500g
2
|
Prijsvoorbeeld:
2xklassiek, 500 g
=
dae
—
€248kg
ar
|
48°
2 aubergines + 1 courgette + 1 zoete aardappel «1 ajuin
=
2
+2 selderstengels « 4 tomaten » 250 g witte champignons
© voorz
« lieen look - 800 g gepelde tomatenblokjes « 100 gborer
+ 80 gbloem +11 volle melk « 125 g mozzarella
« 9 lasagnevellen « 4 kl Santa Maria koriander en chili : 1 dl
olijfolie «2 takjes oregano - 3 rakjes tijm +1 kl nootmuskaat
Château Lanbersac
« Peper en zout
“ Lasagne maak je makkelijk vooraf of
“Cœur de Vigne”
als mealprep en je kookt
-25
2019
1. Verwarm de oven op 175°C.
het de dag erna”
2. Snijd de aubergine, de courgette, de geschilde zoete
Puissegiun-
‘aardappel, de selder en de tomaten in blokjes, en de
Saint-Emilion A.C.
‘champignons in kwartjes. Houd alles apart.
Rode
in uit Bordeaux
3. Pel en snijd de ajuin fijn. Stoof de ajuin aan in olijfolie en
LT
pers er het lookreentje bi. Laat 5 minuten zachtjes stoven
TOEGEVOEGDE
75 d - Druivenras: merlot
‘en voeg er dan de
‚m groenten bij. Laat erugeen
SULFIETEN
ê
5-tal minuten stoven. Voeg daarna de tomaten in blik, de
JEPEI
ind
verse tijm en de oregano toe. Meng her geheel door elkaar
en kruid goed af mer de kruidenmengeling peperen
BE
zout. Laat zachtjes koken.
4. Voor de bechamelsaus smelt je de boter in een steelpan
‘en voeg de bloem toe. Laat onder voortdurend roeren
Cœur pe Vlant
met een klopper de massa doorwarmen tot wanneer je
Aura uma
een koekjesgeur ruikt. Voeg nu geleidelijk aan, onder
notant x
verten :40,2g-Koolhydraten:545g
voortdurend mengen, de melk oe. Laat op zacht vuur
€Q 74°
2 minuten indikken. Kruid de saus goed af met peper, zout
Vezels:7,08-Elwitten:19 49
‘en nooïmuskaat en houd ze apart.
5. Bouw de lasagne op in een diepe ovenschaal. Start meteen
‘beetje tomatensaus en daarbovenop 3 lasagnevellen. Deze
‘bedek je dan weer met een laagje bechamelsaus. Snijd de
mozzarella in dunne plakken en legerbovenop. Bak de
lasagne 30 minuten in de oven.
6. Serveer warm.
2
er
AR
SIR
+ D
=
Rn
we
=
ag
=
A
©
=
df
Aubergine
Æ
Per stuk of los
RS
ix
=
Verse deegwaren
voor lasagne
dm
Bertagni
Fn
250
€ 10,60/kg
=
€2 65
Aanbiedingen geldig van 24/09 tor en met 30/09/2020
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomsilge prijs per eenheid) houdt reken
25% korting op
Ons vakmansc
her roraal van 2
Fa
roducten
“’aVerrekend aan de kassa en nlet cumuleerbaarmer de
Con a
bled
;pvan Í8 L wijn.
p drinkje met verstand
5
x 2
Hoekanje ons bereiken? D
delh:
be
RTE
EME
DELHAIZE | AD | Proxyia |
LHAIZE CT