Delhaize - Folder van 24.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GITE

|PROFITEEI

Faal il

Oee

50”

Witte champignons,

klassiek of bio

250gof500g

2

|

Prijsvoorbeeld:

2xklassiek, 500 g

=

dae



€248kg

ar

|

48°

2 aubergines + 1 courgette + 1 zoete aardappel «1 ajuin

=

2

+2 selderstengels « 4 tomaten » 250 g witte champignons

© voorz

« lieen look - 800 g gepelde tomatenblokjes « 100 gborer

+ 80 gbloem +11 volle melk « 125 g mozzarella

« 9 lasagnevellen « 4 kl Santa Maria koriander en chili : 1 dl

olijfolie «2 takjes oregano - 3 rakjes tijm +1 kl nootmuskaat

Château Lanbersac

« Peper en zout

“ Lasagne maak je makkelijk vooraf of

“Cœur de Vigne”

als mealprep en je kookt

-25

2019

1. Verwarm de oven op 175°C.

het de dag erna”

2. Snijd de aubergine, de courgette, de geschilde zoete

Puissegiun-

‘aardappel, de selder en de tomaten in blokjes, en de

Saint-Emilion A.C.

‘champignons in kwartjes. Houd alles apart.

Rode

in uit Bordeaux

3. Pel en snijd de ajuin fijn. Stoof de ajuin aan in olijfolie en

LT

pers er het lookreentje bi. Laat 5 minuten zachtjes stoven

TOEGEVOEGDE

75 d - Druivenras: merlot

‘en voeg er dan de

‚m groenten bij. Laat erugeen

SULFIETEN

ê

5-tal minuten stoven. Voeg daarna de tomaten in blik, de

JEPEI

ind

verse tijm en de oregano toe. Meng her geheel door elkaar

en kruid goed af mer de kruidenmengeling peperen

BE

zout. Laat zachtjes koken.

4. Voor de bechamelsaus smelt je de boter in een steelpan

‘en voeg de bloem toe. Laat onder voortdurend roeren

Cœur pe Vlant

met een klopper de massa doorwarmen tot wanneer je

Aura uma

een koekjesgeur ruikt. Voeg nu geleidelijk aan, onder

notant x

verten :40,2g-Koolhydraten:545g

voortdurend mengen, de melk oe. Laat op zacht vuur

€Q 74°

2 minuten indikken. Kruid de saus goed af met peper, zout

Vezels:7,08-Elwitten:19 49

‘en nooïmuskaat en houd ze apart.

5. Bouw de lasagne op in een diepe ovenschaal. Start meteen

‘beetje tomatensaus en daarbovenop 3 lasagnevellen. Deze

‘bedek je dan weer met een laagje bechamelsaus. Snijd de

mozzarella in dunne plakken en legerbovenop. Bak de

lasagne 30 minuten in de oven.

6. Serveer warm.

2

er

AR

SIR

+ D

=

Rn

we

=

ag

=

A

©

=

df

Aubergine

Æ

Per stuk of los

RS

ix

=

Verse deegwaren

voor lasagne

dm

Bertagni

Fn

250

€ 10,60/kg

=

€2 65

Aanbiedingen geldig van 24/09 tor en met 30/09/2020

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomsilge prijs per eenheid) houdt reken

25% korting op

Ons vakmansc

her roraal van 2

Fa

roducten

“’aVerrekend aan de kassa en nlet cumuleerbaarmer de

Con a

bled

;pvan Í8 L wijn.

p drinkje met verstand

5

x 2

Hoekanje ons bereiken? D

delh:

be

RTE

EME

DELHAIZE | AD | Proxyia |

LHAIZE CT