Delhaize - Folder van 24.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.09.2020 tot 30.09.2020.



Delhaize Folder 24.09.2020

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 24.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24

GITE |PROFITEEI Faal il Oee 50” Witte champignons, klassiek of bio 250gof500g 2 | Prijsvoorbeeld: 2xklassiek, 500 g = dae — €248kg ar | 48° 2 aubergines + 1 courgette + 1 zoete aardappel «1 ajuin = 2 +2 selderstengels « 4 tomaten » 250 g witte champignons © voorz « lieen look - 800 g gepelde tomatenblokjes « 100 gborer + 80 gbloem +11 volle melk « 125 g mozzarella « 9 lasagnevellen « 4 kl Santa Maria koriander en chili : 1 dl olijfolie «2 takjes oregano - 3 rakjes tijm +1 kl nootmuskaat Château Lanbersac « Peper en zout “ Lasagne maak je makkelijk vooraf of “Cœur de Vigne” als mealprep en je kookt -25 2019 1. Verwarm de oven op 175°C. het de dag erna” 2. Snijd de aubergine, de courgette, de geschilde zoete Puissegiun- ‘aardappel, de selder en de tomaten in blokjes, en de Saint-Emilion A.C. ‘champignons in kwartjes. Houd alles apart. Rode in uit Bordeaux 3. Pel en snijd de ajuin fijn. Stoof de ajuin aan in olijfolie en LT pers er het lookreentje bi. Laat 5 minuten zachtjes stoven TOEGEVOEGDE 75 d - Druivenras: merlot ‘en voeg er dan de ‚m groenten bij. Laat erugeen SULFIETEN ê 5-tal minuten stoven. Voeg daarna de tomaten in blik, de JEPEI ind verse tijm en de oregano toe. Meng her geheel door elkaar en kruid goed af mer de kruidenmengeling peperen BE zout. Laat zachtjes koken. 4. Voor de bechamelsaus smelt je de boter in een steelpan ‘en voeg de bloem toe. Laat onder voortdurend roeren Cœur pe Vlant met een klopper de massa doorwarmen tot wanneer je Aura uma een koekjesgeur ruikt. Voeg nu geleidelijk aan, onder notant x verten :40,2g-Koolhydraten:545g voortdurend mengen, de melk oe. Laat op zacht vuur €Q 74° 2 minuten indikken. Kruid de saus goed af met peper, zout Vezels:7,08-Elwitten:19 49 ‘en nooïmuskaat en houd ze apart. 5. Bouw de lasagne op in een diepe ovenschaal. Start meteen ‘beetje tomatensaus en daarbovenop 3 lasagnevellen. Deze ‘bedek je dan weer met een laagje bechamelsaus. Snijd de mozzarella in dunne plakken en legerbovenop. Bak de lasagne 30 minuten in de oven. 6. Serveer warm. 2 er AR SIR + D = Rn we = ag = A © = df Aubergine Æ Per stuk of los RS ix = Verse deegwaren voor lasagne dm Bertagni Fn 250 € 10,60/kg = €2 65 Aanbiedingen geldig van 24/09 tor en met 30/09/2020 * De aangegeven prijs (en ook de overeenkomsilge prijs per eenheid) houdt reken 25% korting op Ons vakmansc her roraal van 2 Fa roducten “’aVerrekend aan de kassa en nlet cumuleerbaarmer de Con a bled ;pvan Í8 L wijn. p drinkje met verstand 5 x 2 Hoekanje ons bereiken? D delh: be RTE EME DELHAIZE | AD | Proxyia | LHAIZE CT

Delhaize - Folder van 24.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24