Delhaize - Folder van 17.09.2020 tot 23.09.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.09.2020 tot 23.09.2020.

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.09.2020 tot 23.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 17.09.2020 tot 23.09.2020 - Pagina 24
Aj Chariots # © Aardappelen Charlotte, Nicola of witte kriel ee Ikg 700 g ongekruid kalfs- en varkensgehakt - 50 g pancerta in sneetjes - 1 kg bloemige aardappelen - 1 sjalot + 200 g bladspinazie «Lei. 90 gboter + 2 divolle melk +70 ggeraspie parmezaan « 2 el mosterd « 1 zakje kruidenmix Delhaize gehakte tuinkruicen - takjes ri « 1/4 bos platte peterselie + 2 kl gemalen nootmuskaat - peper zoutl 1. Verwarm de oven voor op 170°C. Pel en snijd de sjalotten Bier fijn. Meng deze in een kom samen met het gehakt, de N Hapkin parmezaan, het ei, het kruidenzakje, de mosterd de tijm, de „5 % alc. vol. gehakte peterselie, peper en zout Promopack 2. Kneed alles goed door elkaar en vorm er een vleesbrood van 6x33 cl €1,94/L van. Schik de plakjes pancerta op het gehaktbrood zodat het volledig bedekt is, en leg het dan in een ovenschaal. Verdeel 1/3 van de boter over het vlees en bak het af in de 1€ 85 85" voorverwarmde oven gedurende 45 minuten. 3 © JPROMOPACK 3. Schil ondertussen de aardappelen en kook ze gaar in gezouten kokend water. A, Spoel de spinazie, giet in een vergiet en hak ze grof. Smelt 13 van de boter in een pan en stoof er de spinazie in gaar. D 55 MIN. BEREIDING + BAKTUD © GENAI U © 4 PERS. 5. Giet de aardappelen af en voeg erde melk en de rest van deboter aan toe. Meng de spinazie met jn vocht onder de Spinazie Vetten :53,4g- Koolhydraten :38,1g aardappelen en prak alles fijn met een aardappelstamper. 450g © Vezels :3,5g- Elwitten:45,5g Kruid de spinaziepuree met peper, zout en nootmuskaat. €376kg 6. Serveer met het gesneden gehaktbrood. ‘Tip: Controleer het vlees na 45 minuten of het gaar is. Dat doe je door er in te prikken met bv. een vleesvork. Loopt er egen nog vocht uit, dan laat je het nog 5 of 10 minuten verder bakken. en © x Niet-gekruid sd —— > IN varkens- ee : kb EN Ya kalfsgehakt hs en — Ki (a Variabelgewicht nn — =] A = x u = €909 JKG ‘Aanbiedingen geldig van 17/09 tot en met 23/09/2020 * De aangegeven rij (en ook de overeenkamstige prijsper eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding Bier met liefe jd le gebrouwen, drink je met verstanc Hoekan je ons bereiken? Ge deïhaizebe D 0800-55713 DELHAIZE | 4D | ProxyEa | DELKAIZECH
Delhaize - Folder van 17.09.2020 tot 23.09.2020 - Pagina 24