Delhaize - Folder van 03.09.2020 tot 09.09.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 03.09.2020 tot 09.09.2020.

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 03.09.2020 tot 09.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 03.09.2020 tot 09.09.2020 - Pagina 20
JADELHAE 5
MADELHALE pe
JAMEON
a
1
4
en TEGEN
$ @
-10”
G
6 plakjes ham op oude wijze + 800 g spinazie
Ham op oude wijze
-+ 800 g kerstomaatjes » 4 sjalotten - 50 g amandelschilfers
4 sneden
10°
- 10 tot 12 lasagnevellen - 150 g geraspte kaas “Gratin mix”
150 g - € 13.65/kg
4
© voorz
- 500 g ricotta - 6 el olijfolie + 2 teentjes knoflook - Lel
Provencaalse kruiden + gemalen nootmuskaat - peper en zout
Actie geldig tot en met
|
16/09/2020
“Je kan in plaats van
1. Snij de kerstomaatjes in 2 en hak de helft van de sjalotjes fijn.
Las Puertas 2018/2019
Bak alles in een sauteerpan met de helft van de olijfolie. Voeg
Rode wijn uit Chili (Central
amandelen ook
de geperste teentjes knoflook, de Provengaalse kruiden en
Valley) - 75 cl
2+1
pijnboompitten
peper en zout toe. Laat 10 tot 15 minuten sudderen.
Druivenras: merlot
gebruiken.”
2. Hak intussen de overgebleven sjalotjes fijn en doe ze samen
GRATIS
KRACHTIG & FRUITIG
È
met de rest van de olijfolie in een wokpan. Voeg geleidelijk de
grof gehakte spinazie toe en bak op een goed vuur tot bijna al
Can 3 EEn
het water is verdampt.
a
& AANKOOP VAN 3
EN
3. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de amandelschilfers
ITAS
bruin in een pan met antiaanbaklaag. Doe ze bij de spinazie,
voeg ook de ricotta toe en haal van het vuur. Doe er peper,
Fee
zout en nootmuskaat bij naar eigen smaak.
98°
4. Verdeel de helft van de tomatensaus over de bodem van een
Delhaize - Folder van 03.09.2020 tot 09.09.2020 - Pagina 20