Delhaize - Folder van 27.08.2020 tot 02.09.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.08.2020 tot 02.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(7
EER
)
u
LpEREEN
/
PROFITEER
©
2DE SCHAAL
Varkenskoteletten,
-spiering of -spek
=
Alle variëteiten
Variabel gewicht
N
Pe
50
1:
Prijsvoorbeeld:
#_@
2x gemarineerde spiering,
variabel gewicht
|
à
2
1°,
€
554
A varkenskoteletten - 600 g fijne sperziebonen - 2 sjalotten
VOOR 2 SCHALEN
- 1kg polderpuree + 200 g pickles « 19 cl kalfsbouillon
- 20 g boter « l eetlepel olijfolie » 3 takjes peterselie « Peper
COM
LITE
en zout
LOU
|
Aanbieding
=
2 weken geldig:
2+1 2
« Heb je het liever minder pikant, doe
1. Schil de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten
GRATIS
van 27/08 tot
=
in kokend gezouten water (ze moeten “al dente” blijven).
09/09/2020
er dan wat minder pickles bij of voeg
| Yu
Giet ze af en dompel ze onder in ijswater. Fruit de gehakte
BI AANKOOP VAN 3
wat verse room toe. »
sjalotjes 5 minuten op laag vuur in een sauteerpan met
3
olijfolie. Voeg de uitgelekte sperziebonen toe en bak op
Montinho Sao
TI
hoog vuur. Doe er peper en zout bij.
Miguel 2018/2019
as)
2. Bak de varkenskoteletten met de boter bruin aan beide
heef
aline
Witte, rosé- of rode
CE
nn
FE
kanten op middelhoog vuur in een grote koekenpan. Doe
wijn uit Portugal
:
er peper en zout bij. Als ze gaar zijn, haal ze uit de pan
M
75 cl
en houd ze warm. Gooi het vet uit de pan weg en giet de
kalfsbouillon erin. Roer goed en zet op halfhoog vuur.
Voeg de pickles en de gehakte peterselie toe, en laat
1 minuut sudderen. Kruid zoals je wil.
—
3. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de
98"
ee
Vetten:63,58-Koolhydraten:40,78
verpakking.
©
Vezels
,2 8 - Eïwitten : A,
48
eg
® voor 3
A. Serveer alles goed warm.
3
HADELHAIZE
un
=
2
EI
==
=
nr
5
©
©
Sperziebonen
a
Oorsprong: Nederland
CR
ES
500 g
4
en
À
di
Ze
8
mr
Ee
©
8
LDERPUREE
>
PURÉE DE POLDER
Polderpuree van
=
6
chef Bart Desmidt
7
mel
Met hoeveboter
1kg - € 5,99/kg
Ci
de
.
De
de
PE
Js
99
Aanbiedingen geldig van 27/08 tot en met 02/09/2020
is
|
‘5
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbiedin
** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn *** -25% korting op het totaal van 2 producten
Ons vakmanschap drink je met verstand.
x 2
Hoekanjeonsbereiken? EP Rene)
DELHAIZE | AD | Proxy | DELHAIZEER