Delhaize - Folder van 27.08.2020 tot 02.09.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.08.2020 tot 02.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(7

EER

)

u

LpEREEN

/

PROFITEER

©

2DE SCHAAL

Varkenskoteletten,

-spiering of -spek

=

Alle variëteiten

Variabel gewicht

N

Pe

50

1:

Prijsvoorbeeld:

#_@

2x gemarineerde spiering,

variabel gewicht

|

à

2

1°,



554

A varkenskoteletten - 600 g fijne sperziebonen - 2 sjalotten

VOOR 2 SCHALEN

- 1kg polderpuree + 200 g pickles « 19 cl kalfsbouillon

- 20 g boter « l eetlepel olijfolie » 3 takjes peterselie « Peper

COM

LITE

en zout

LOU

|

Aanbieding

=

2 weken geldig:

2+1 2

« Heb je het liever minder pikant, doe

1. Schil de sperziebonen en kook ze ongeveer 8 minuten

GRATIS

van 27/08 tot

=

in kokend gezouten water (ze moeten “al dente” blijven).

09/09/2020

er dan wat minder pickles bij of voeg

| Yu

Giet ze af en dompel ze onder in ijswater. Fruit de gehakte

BI AANKOOP VAN 3

wat verse room toe. »

sjalotjes 5 minuten op laag vuur in een sauteerpan met

3

olijfolie. Voeg de uitgelekte sperziebonen toe en bak op

Montinho Sao

TI

hoog vuur. Doe er peper en zout bij.

Miguel 2018/2019

as)

2. Bak de varkenskoteletten met de boter bruin aan beide

heef

aline

Witte, rosé- of rode

CE

nn

FE

kanten op middelhoog vuur in een grote koekenpan. Doe

wijn uit Portugal

:

er peper en zout bij. Als ze gaar zijn, haal ze uit de pan

M

75 cl

en houd ze warm. Gooi het vet uit de pan weg en giet de

kalfsbouillon erin. Roer goed en zet op halfhoog vuur.

Voeg de pickles en de gehakte peterselie toe, en laat

1 minuut sudderen. Kruid zoals je wil.



3. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de

98"

ee

Vetten:63,58-Koolhydraten:40,78

verpakking.

©

Vezels

,2 8 - Eïwitten : A,

48

eg

® voor 3

A. Serveer alles goed warm.

3

HADELHAIZE

un

=

2

EI

==

=

nr

5

©

©

Sperziebonen

a

Oorsprong: Nederland

CR

ES

500 g

4

en

À

di

Ze

8

mr

Ee

©

8

LDERPUREE

>

PURÉE DE POLDER

Polderpuree van

=

6

chef Bart Desmidt

7

mel

Met hoeveboter

1kg - € 5,99/kg

Ci

de

.

De

de

PE

Js

99

Aanbiedingen geldig van 27/08 tot en met 02/09/2020

is

|

‘5

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbiedin

** Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn *** -25% korting op het totaal van 2 producten

Ons vakmanschap drink je met verstand.

x 2

Hoekanjeonsbereiken? EP Rene)

DELHAIZE | AD | Proxy | DELHAIZEER