Delhaize - Folder van 12.08.2021 tot 18.08.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 12.08.2021 tot 18.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

PE

Bi

Ba

sh

#1

ja

le

)

4

a

Steve Delvaux

Verantwoordelike vis & beenhouwerij

Delhaize Fort-Jaco

De Belgische visserscoöperatie

Tong met geroosterde kerstomaten en kappertjes

Rederscentrale levert ons het hele jaar

I iönten

CODEN sro gut nid

4 hele tongen (categorie 4/5) . 800 g kerstomaten - 2 uien 4 teentjes verse knoflook -

12 bosje basilicum + 4 takjes tijm » 2 el amandelschilfers «2 el kappertjes « 4 el olijfolie +

hij is op zijn best van mei tot december.

Peperen zout

LOTO ACTE

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kerstrostomaatjes In een grote schaal, menger

de helft van de olijfolie door en prik in elke tomaat met de punt van een mes. Strooi er wat

zout en de helft van de tijm over. Voeg de gepelde knoflookteentfes in hun geheel roe en

bak 15 min. in de oven.

2 Fruitinmussen de fijngehakte uien in een pan op laag vuur mer de resterende tijm en de

1+1

um

TERING

olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

weg

3 Knip de zijkanten van de tong bij meteen schaar en spoel ze indien nodig nog even af onder

koud stromend water.

GRATIS

TERING

4. Schuif de tomaten naar de bulienrand van de ovenschotel. Leg de gebakken ul in het

Frans

midden, leg de tongen erop en bestrijk ze lichtjes mer de resterende olie uit de pan. Breng op

smaak met peper en zout Bak 12 min. in de oven.

©

5. Rooster ondertussen de amandelschlfers in een pan met antiaanbaklaag op een matig vuur

Kerstomaten

=

‘en zonder vetstof. Hak de basilicum fijn.

©.

Eel

Ie

Datterino

(6. Voeg de kappertjes en de basilicum toe aan de tomaten en roer alles even om. Bestrooi de

400g- € 449/%kg

Hele zeetong

tongen met amandelschilfers en dien onmiddellijk op mer verse pasta of aardappelpuree

Kal. 4 of 4/5

mer olijfolie.

Tip

Prikinelke tomaat met de punt van een mes om te voorkomen dar ze ijdens her koken.

openspatien.

59°

3

© vooR2

35 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTIJD)

CEE

NUTRITIONELE WAARDEN PER 1006

ENERGIE3IAKI/TSKCAL | VETTEN 4,36 | VERZADIGDE VETZUREN 0,66

©

KOOLHYDRATEN 2,96 | SUIKERS 246 | VEZELS 1,56 | EIWITTEN 576 | ZOUT 0,2

N

ar

1

Keukenhanddoek te koop

EED onze winkels.

==

10)

TRUFFIERS

x

A

|

Les Truffiers

5

DELHAIZE

Côtes du Rhône AC.

(a

iS

ng

Witte, rose- of rode

9%

FA

Ed

=

Sa

wijn uit Frankrijk

BE

LS

RE

ee

A

à

Bag-in-box 3 L

€453L

Has

SE

D

El

mest

a

m

=

=

enten giga ee ERA Dean ose EST rs perce) out reling ret

59*

de promotieaanbieding * Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaarmet de 10% korting bij aankoop van 18 Lwin.

13

s vakmanschap drink je met verstand.

x 2

PES COR EEE)

8C

9

57

a

13

DELHAIZE | 4D | ProxyEa | DELKAIZECH