Delhaize - Folder van 20.01.2022 tot 26.01.2022 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 20.01.2022 tot 26.01.2022.



Delhaize Folder 20.01.2022

Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 20.01.2022 tot 26.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 20.01.2022 tot 26.01.2022 - Pagina 13

de ee Me Nr Parmentier van kabeljauw en prei À Ingrediënten re bi Bere 1. Verwarm de oven voor op 180°C Snijd het preiwit fijn en doe het in een sauteerpan met de helf van de boter, Ee de en alt ue Det ze en ze ig ai en op een laag vuurtje. Verwijder het dee al en bal n laat 2 mi uders Bren ops 2 Sa en de voor 100 g * op de verpakking 4. Verdeel de prei een grote ovenschaal. Leg de vis erop en bedek met de puree. à je se Br seu ‘en strooi het broodkı wer de puree. Bak 10 min. in het bovenste leelte van de oven. Dieı | velen ER RTE oft fins ijden voor een gerecht met wokgroent Se EN 7 NEL ITIONELE WAARDEN 3 5 FE AANBIEDING GELDIG ENERGIE 481 KJ / 115 KCAL | VE EE BE à VERZADIGDE VETZUREN 266 | DATES TE SUKERS 1,6 6 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 8,26 | ZOUT 0,46 A: Pe a ae hef + td ad î ij. mcr u Vipra 20! ne Wine, rosé- 4 rode wijn uit lralië En bineer & profiteer ie & LU ER (it ES 5 Isar 10,98° n pri ne on nkom: prijs per eenhe TT Te CT ıkrı ap rin je met ve ken dt ae nt bij Dany [X RIE 1 KT 13

Delhaize - Folder van 20.01.2022 tot 26.01.2022 - Pagina 13