Delhaize - Folder van 20.01.2022 tot 26.01.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 20.01.2022 tot 26.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de
ee
Me
Nr
Parmentier van kabeljauw en prei
À
Ingrediënten
re
bi
Bere
1. Verwarm de oven voor op 180°C Snijd het preiwit fijn en doe het in een sauteerpan met de helf van de
boter, Ee de en alt ue Det ze en ze ig ai en op een laag vuurtje. Verwijder het dee al
en bal
n laat 2 mi
uders
Bren
ops
2 Sa en de
voor 100 g
*
op de verpakking
4. Verdeel de prei
een grote ovenschaal. Leg de vis erop en bedek met de puree.
à
je se Br seu ‘en strooi het broodkı
wer de puree. Bak 10 min. in het bovenste
leelte van de oven. Dieı
|
velen ER RTE
oft fins ijden voor een gerecht met wokgroent
Se
EN
7
NEL
ITIONELE WAARDEN
3
5
FE
AANBIEDING GELDIG
ENERGIE 481 KJ / 115 KCAL | VE EE
BE
à
VERZADIGDE VETZUREN 266 | DATES
TE
SUKERS 1,6 6 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 8,26 | ZOUT 0,46
A:
Pe
a
ae
hef
+
td
ad
î
ij.
mcr
u
Vipra 20!
ne
Wine, rosé- 4 rode wijn uit lralië
En
bineer & profiteer
ie
&
LU
ER
(it
ES
5
Isar 10,98°
n pri
ne
on
nkom:
prijs per eenhe
TT
Te
CT
ıkrı
ap rin
je met ve
ken
dt
ae
nt
bij
Dany
[X
RIE
1
KT
13