Delhaize - Folder van 20.01.2022 tot 26.01.2022 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 20.01.2022 tot 26.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de

ee

Me

Nr

Parmentier van kabeljauw en prei

À

Ingrediënten

re

bi

Bere

1. Verwarm de oven voor op 180°C Snijd het preiwit fijn en doe het in een sauteerpan met de helf van de

boter, Ee de en alt ue Det ze en ze ig ai en op een laag vuurtje. Verwijder het dee al

en bal

n laat 2 mi

uders

Bren

ops

2 Sa en de

voor 100 g

*

op de verpakking

4. Verdeel de prei

een grote ovenschaal. Leg de vis erop en bedek met de puree.

à

je se Br seu ‘en strooi het broodkı

wer de puree. Bak 10 min. in het bovenste

leelte van de oven. Dieı

|

velen ER RTE

oft fins ijden voor een gerecht met wokgroent

Se

EN

7

NEL

ITIONELE WAARDEN

3

5

FE

AANBIEDING GELDIG

ENERGIE 481 KJ / 115 KCAL | VE EE

BE

à

VERZADIGDE VETZUREN 266 | DATES

TE

SUKERS 1,6 6 | VEZELS 1,26 | EIWITTEN 8,26 | ZOUT 0,46

A:

Pe

a

ae

hef

+

td

ad

î

ij.

mcr

u

Vipra 20!

ne

Wine, rosé- 4 rode wijn uit lralië

En

bineer & profiteer

ie

&

LU

ER

(it

ES

5

Isar 10,98°

n pri

ne

on

nkom:

prijs per eenhe

TT

Te

CT

ıkrı

ap rin

je met ve

ken

dt

ae

nt

bij

Dany

[X

RIE

1

KT

13