Delhaize - Folder van 15.07.2021 tot 21.07.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.07.2021 tot 21.07.2021.



Delhaize Folder 15.07.2021

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.07.2021 tot 21.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.07.2021 tot 21.07.2021 - Pagina 20

2 PE Bi Ba en r ia sh 5 | el \. ja E le à > 5 4 a Annelies Debodt Expert Vis Delhaize Berchem Fruithof Meteen na het vangen worden onze Zeeuwse mosselen gespoeld met zeewater om ze zandvrij te maken. fi En LC Mosselen met chorizo, paprika en frietjes met peterselie Ze worden gesorteerd volgens grootte en amper 18 uur later worden ze GRATIS” Ingrediënten 4 kg Zeeuwse mosselen + 200 g chorizo exra (zacht ofpikant) « 2 groene paprika's «2 ulen « in de winkel geleverd. 4 takjes ijm + 1/2 bosje kruipeterselte «1 kg verse frieten « 25 dl droge witte wijn -4 el olijfolie - 1fles frinuurolle voor de friteuse « 4 afgestreken kl gedroogde oregano - Peper en zout Bereiding he en 1. Verhit de friteuse tor 180°C Was de peterselie en dep hem zorgvuldig droog (heel belangrijk, a ‘om spatten tevoarkomenl). Frituur de peterselie In verschillende keren en laat hem uitlekken ce op keukenpapier. Verhoog de temperaruur van de frteuse tof 200°C. a 2. Spoel de mosselen meermaals met koud water en verwijder indien nodig her vuilvan de ie schelp met een mes. = ni Sa N 3. Snijd de ulen In dunne ringen en de onrpit paprika's in fijne reepjes. Verwijder her vel van de chorizo en snijd hem in kleine blokjes. Bak de chorizo in olijfolie in de mosselpoes, eerst La | op een laag vuur en dan op een hoger vuur om ze wat bruin te bakken. Haal de chorizo met JAN TA ‘een schuimspaan uit de potjes zodar her ver erin blijft. Fruit de uien, paprika, peper, tijm en. oregano 5 min. op laag vuur. Voeg de mosselen en de witte wijn toe, dek af en verwarm zo'n 5 min. op hoog vuur. Schud de mosselpotfes af en roe op tot alle mosselen open zijn. Voeg de, blokjes chorizo roe en meng, 4. Bak tegelijker ijd de friejes in de hete olie en meng ze mer de verkruimelde gefrituurde ct peterselie. Serveer bijde mosselen. Verse voorge- Mosselen, super Tip bakken frieten Oorsprong Zeeland ‘Heb je geen of nier genoeg kleine mosselporjes? Gebruik dan één grote pot en serveer de mosselen in grote diepe borden die je In stapeltjes van 4 verwarmt: 2 min. Inde microgolf op 1kg- € Lkg 4 4 Ikgof2kg ‘900 W of 20 min. op her ovenrooster op 80°C. 30 MINUTEN © GEMAK Lu A 4 PERS NIET TE NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6 N Lo ENERGIE 705 KJ /169 KCAL| VETTEN 1,4 6 | VERZADIGDE VETZUREN 2,6 6 MISSEN KOOLHYDRATEN 4G | SUIKERS 1,36 | VEZELS 1,6 | EMITTEN 6,36 |Z0UT 036 1 A 4 KNAL = N ES PRIJS Blond bier 7 4! pen Hi He 8,5% alc. vol. FM St # Kookpot en vaatdoel he Eu de meeste van 11 = Ee onze winkels 5 95 Aanbiedingen geldig van 1SO7 tov en met 2072021 De angegeen ren gode oversenomsigen ie promotiesanbieding "-50% koring op het totaal van producten Bier met liefde gebrouwen, ris je met verstan NL PES COR EEE) 8C 9 57 a 13 DELHAIZE | 4D | ProxyEa | DELKAIZECH

Delhaize - Folder van 15.07.2021 tot 21.07.2021 - Pagina 20