Delhaize - Folder van 04.07.2019 tot 10.07.2019 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 04.07.2019 tot 10.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina


Aanbiedingen op deze pagina

PLADIJSFILET
Delhaize

Oorsprong: Noordzee
€ 23.95
€ 19.16
/ 1.00 Kg
ZEEBAARS
Delhaize

Oorsprong: aquacultuur Spanje * De aangegeven prijs len ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding
€ 14.95
€ 11.96
/ 1.00 Kg
IN DE PAN BEREIDE SCHOTEL
Delhaize

Ale variëteiten Van 450 g tot 480 g Van € 8,32/kg tot € 8,87/kg
€ 4.99
€ 3.99
/ 450.00 g

Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

tt

ONTDEK DIT RECEPT OP
WWW.DELHAIZE.BE



MDELINIZE “el 16

Oorsprong: Noordzee

PLADIJSFILET IN ‘T GROEN

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN

- 1 nootje boter - 1bosje waterkers

-15 cl witte wijn - 3 takjes dragon

- 3 muntblaadjes - een Klein bord bloem

- 1 takje tijm - 2 gesnipperde

« 2 sjalotten salieblaadjes

„2 KL verse - 600 g pladijsfilets
rozemarijnnaaldjes - peper

- 2 EL olijfolie

« 25 cl lichte verse room



BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN

1 Snipper de sjalotten fijn en zet opzij

2/ Spoel de waterkers, verwijder het dikste deel van de takjes
en doe de rest in de beker van de mixer. Voeg de room toe,
de dragon, de munt, de salie, alsook de afgeriste rozemarijn
naaldjes en tijmblaadjes. Mix tot een homogene saus.

3/ Snij de pladijsfilets in de lengte in twee, snij het centrale
deel weg om alle graten te verwijderen. Kruid ze met peper
en zout, plooi ze in twee, rol ze in de bloem en Klop er het
teveel aan bloem af. Verwarm de boter en de olie in een pan
en bak er de filets goudbruin in op vrij hoog vuur. Draai ze
om, verlaag het vuur en laat ze nog ongeveer 5 min. bakken
(efhankelijk van de dikte van de filets)

4/ Leg de vis op een bord en doe de sjalotten in de pan. Fruit
ze 2 min. op zacht vuur, giet er dan de witte wijn bij en laat
voor de helft inkoken op vrij hoog vuur. Voeg de room met
de kruiden toe en laat 5 min. op heel zacht vuur sudderen
Breng op smaak met peper en zout

5/ Leg de vis in de saus en laat nog 2 min. sudderen. Dien
meteen op met gekookte aardappelen en wortelen,





MOELINZE “el 6

Oorsprong: aquacultuur Spanje

* De aangegeven prijs len ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening
met de promotieaanbieding

BRDELHAIZE

IN DE PAN BEREIDE
SCHOTEL

All variëteiten

Van 450 g tot 480 9
Van € 8,32/kg

tot € 8,87/kg

“eg

Aanbiedingen geldig van 04/07 tot en met 10/07/2019 | 5