Delhaize - Folder van 04.07.2019 tot 10.07.2019 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 04.07.2019 tot 10.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.

Hier is pagina 5 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 04.07.2019 tot 10.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Aanbiedingen op deze pagina
![]() |
PLADIJSFILET
Delhaize Oorsprong: Noordzee |
€ 19.16 / 1.00 Kg |
![]() |
ZEEBAARS
Delhaize Oorsprong: aquacultuur Spanje * De aangegeven prijs len ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding |
€ 11.96 / 1.00 Kg |
![]() |
IN DE PAN BEREIDE SCHOTEL
Delhaize Ale variëteiten Van 450 g tot 480 g Van € 8,32/kg tot € 8,87/kg |
€ 3.99 / 450.00 g |
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 04.07.2019 tot 10.07.2019 - Pagina 5
tt ONTDEK DIT RECEPT OP WWW.DELHAIZE.BE MDELINIZE “el 16 Oorsprong: Noordzee PLADIJSFILET IN ‘T GROEN INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN - 1 nootje boter - 1bosje waterkers -15 cl witte wijn - 3 takjes dragon - 3 muntblaadjes - een Klein bord bloem - 1 takje tijm - 2 gesnipperde « 2 sjalotten salieblaadjes „2 KL verse - 600 g pladijsfilets rozemarijnnaaldjes - peper - 2 EL olijfolie « 25 cl lichte verse room BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN 1 Snipper de sjalotten fijn en zet opzij 2/ Spoel de waterkers, verwijder het dikste deel van de takjes en doe de rest in de beker van de mixer. Voeg de room toe, de dragon, de munt, de salie, alsook de afgeriste rozemarijn naaldjes en tijmblaadjes. Mix tot een homogene saus. 3/ Snij de pladijsfilets in de lengte in twee, snij het centrale deel weg om alle graten te verwijderen. Kruid ze met peper en zout, plooi ze in twee, rol ze in de bloem en Klop er het teveel aan bloem af. Verwarm de boter en de olie in een pan en bak er de filets goudbruin in op vrij hoog vuur. Draai ze om, verlaag het vuur en laat ze nog ongeveer 5 min. bakken (efhankelijk van de dikte van de filets) 4/ Leg de vis op een bord en doe de sjalotten in de pan. Fruit ze 2 min. op zacht vuur, giet er dan de witte wijn bij en laat voor de helft inkoken op vrij hoog vuur. Voeg de room met de kruiden toe en laat 5 min. op heel zacht vuur sudderen Breng op smaak met peper en zout 5/ Leg de vis in de saus en laat nog 2 min. sudderen. Dien meteen op met gekookte aardappelen en wortelen, MOELINZE “el 6 Oorsprong: aquacultuur Spanje * De aangegeven prijs len ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding BRDELHAIZE IN DE PAN BEREIDE SCHOTEL All variëteiten Van 450 g tot 480 9 Van € 8,32/kg tot € 8,87/kg “eg Aanbiedingen geldig van 04/07 tot en met 10/07/2019 | 5
Delhaize - Folder van 04.07.2019 tot 10.07.2019 - Pagina 5