Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 23.06.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 23.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kipschotel Tex-Mex met gegrilde tortillas
Ingrediënten
700 g kipfilet in blokjes «3 paprika's (een mix van rode groene engel) 4 bosje lente-uitjes
Lut Leentje knoflook « 2 blikken Bonduelle bonenmix 250 g 500 g passata «2 limoenen +
Lbosje korlander «6 grote tortillas Santa Maria Original (380 g) - 250 g Griekse yoghurt natuur
7 elolijfolie - zel olijfolie mer knoflook “Taste Of nspiratlons” (voor de saus) 4 1 cafunkruiden,
Santa Maria « Peper en zout
Bereiding
CITE
PROFITEER
1
Verwarm de oven voor op 180°C Hak de ul fijn en snijd de paprika's in blokjes. Bak ze
5 min. op een zacht vuurtje In een (gieijzeren) stoofpot met 3 el olijfolie. het geperste.
knoflookteentje, peper, zout en de helft van de cajunkruiden. Voeg de passata toe en laat
zachijes sudderei
1+1
[4]
Bak intussen de blokjes kip in een grote pan op een hoog vuur met 2 el olijfolie, peper,
zouten de resterende cajunkruiden. Als ze goudbruin zijn, voeg je ze toe aan de uleı
ELLE
de paprikablokes en laar e ze 10 min. mee sudderen.
esrijk de tortilla's icht mer lie, vouw ze dubbelen bak ze ongeveer 10 min. goudbruin
GRATIS
op de ovenrooster. Draai ze halverwege om (houd de ijd in de gaten)
Laar de bonenmixulekken. Voeg de bonen toe aan de stoofpot en laat nog 5 min.
doorkoken.
| Prijsvoorbeeld:
2x natuur
mi
Meng de yoghurt mer de olijfolie mer knoflook, peper en zout. Hakde lente-ulijes en de
koriander fijn
© 10:
Kruid de kip naar wens en voeg de helft van de korlander toe, Serveer warm met de tortilla's
Kippenfilet blokjes
Ov
‚en de saus, de lente-uitjes de resterende korlander en de partjes limoen ernaast
Natuur, Thai of Italiaans
50°
Paprikamix
Tip
Variabel gewicht
5,
© /K6
Oorsprong België
zen echte liefhebber van Tex-Mex? Voeg gepletie avocado met limoensap en zout of ce
of schaal van 325 g
VOOR 2 SCHALEN
500g
schaaltje guacamole toe.
COMBINEER -*
© 35 MINUTEN
CHUTES
Ö €€
A4 PERS.
PROFITEER
Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 556 kJ -133 kcal
En
cons
Tex Mex-product
Vetten: 50 Verzadigde vetzuren: 12 g Koolhydraten: 117
of peulvruchten
®
Suikers: 2,2g» Vezels: 228 Eiwitten: 918 Zour:OA2g
Gree,
205 TEGEN
Santa Maria of
Bonduelle
Alle variëteiten
%
pP
an 15 gtot 410 gof
u te
-50
an 85 ml tot 325 ml
ee,
Le
5
=
ie
&
5
ANDERE OP _
1
=
4
DELHAIZE.BE DOOR.
0
=
®
=
ZE QR-CODE
TO» ALLA
Prijsvoorbeeld:
nd
B
ur
2x bonenmix, Bonduelle,
DS
3108 - €5.30g
=
es
A
Fr
Td
=
5
A
we
En
=
=
=
©
jk
=
en
ze
Ae
=
|
er
a
—
En
Es
Le
29°
=
e3
© voorz
=
==
ee
=
=
‘Aanbiedingen geldig van 17/06 tot en met 23/06/2021 * Deaangegeve
pris (en ookde overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de,
promotieaanbieding ** 50% korting op het totaal van 2 producten
-25% korting op het totaal van 2 producten
x 2
a a en Te
osje El
DELHAIZE | 4D | Proxy! | DELKAIEES