Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 23.06.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 23.06.2021.



Delhaize Folder 17.06.2021

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.06.2021 tot 23.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 23.06.2021 - Pagina 20

Kipschotel Tex-Mex met gegrilde tortillas Ingrediënten 700 g kipfilet in blokjes «3 paprika's (een mix van rode groene engel) 4 bosje lente-uitjes Lut Leentje knoflook « 2 blikken Bonduelle bonenmix 250 g 500 g passata «2 limoenen + Lbosje korlander «6 grote tortillas Santa Maria Original (380 g) - 250 g Griekse yoghurt natuur 7 elolijfolie - zel olijfolie mer knoflook “Taste Of nspiratlons” (voor de saus) 4 1 cafunkruiden, Santa Maria « Peper en zout Bereiding CITE PROFITEER 1 Verwarm de oven voor op 180°C Hak de ul fijn en snijd de paprika's in blokjes. Bak ze 5 min. op een zacht vuurtje In een (gieijzeren) stoofpot met 3 el olijfolie. het geperste. knoflookteentje, peper, zout en de helft van de cajunkruiden. Voeg de passata toe en laat zachijes sudderei 1+1 [4] Bak intussen de blokjes kip in een grote pan op een hoog vuur met 2 el olijfolie, peper, zouten de resterende cajunkruiden. Als ze goudbruin zijn, voeg je ze toe aan de uleı ELLE de paprikablokes en laar e ze 10 min. mee sudderen. esrijk de tortilla's icht mer lie, vouw ze dubbelen bak ze ongeveer 10 min. goudbruin GRATIS op de ovenrooster. Draai ze halverwege om (houd de ijd in de gaten) Laar de bonenmixulekken. Voeg de bonen toe aan de stoofpot en laat nog 5 min. doorkoken. | Prijsvoorbeeld: 2x natuur mi Meng de yoghurt mer de olijfolie mer knoflook, peper en zout. Hakde lente-ulijes en de koriander fijn © 10: Kruid de kip naar wens en voeg de helft van de korlander toe, Serveer warm met de tortilla's Kippenfilet blokjes Ov ‚en de saus, de lente-uitjes de resterende korlander en de partjes limoen ernaast Natuur, Thai of Italiaans 50° Paprikamix Tip Variabel gewicht 5, © /K6 Oorsprong België zen echte liefhebber van Tex-Mex? Voeg gepletie avocado met limoensap en zout of ce of schaal van 325 g VOOR 2 SCHALEN 500g schaaltje guacamole toe. COMBINEER -* © 35 MINUTEN CHUTES Ö €€ A4 PERS. PROFITEER Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 556 kJ -133 kcal En cons Tex Mex-product Vetten: 50 Verzadigde vetzuren: 12 g Koolhydraten: 117 of peulvruchten ® Suikers: 2,2g» Vezels: 228 Eiwitten: 918 Zour:OA2g Gree, 205 TEGEN Santa Maria of Bonduelle Alle variëteiten % pP an 15 gtot 410 gof u te -50 an 85 ml tot 325 ml ee, Le 5 = ie & 5 ANDERE OP _ 1 = 4 DELHAIZE.BE DOOR. 0 = ® = ZE QR-CODE TO» ALLA Prijsvoorbeeld: nd B ur 2x bonenmix, Bonduelle, DS 3108 - €5.30g = es A Fr Td = 5 A we En = = = © jk = en ze Ae = | er a — En Es Le 29° = e3 © voorz = == ee = = ‘Aanbiedingen geldig van 17/06 tot en met 23/06/2021 * Deaangegeve pris (en ookde overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de, promotieaanbieding ** 50% korting op het totaal van 2 producten -25% korting op het totaal van 2 producten x 2 a a en Te osje El DELHAIZE | 4D | Proxy! | DELKAIEES

Delhaize - Folder van 17.06.2021 tot 23.06.2021 - Pagina 20