Delhaize - Folder van 27.05.2021 tot 02.06.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.05.2021 tot 02.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pan
FS
ij
+
Carolina Parasciuc
ET
Delhaize Mozart
De Belgische Visserij Coöperatie, de
Redercentrale, voorziet ons het hele jaar
door van mooie, heerlijke verse pladijs,
EN een ee rechtstrecks
Pladijsfilet en asperges met crumble
vanuit de Noordzee.
|
van citroen en peterselie
|
LA
iënten
700 g pladisfilets - 2 bussels witte asperges « 2 teentjes knoflook « 1 biocitroen « 1/2 bosje
krulpeterselie - 800 g grote bloemige aardappelen «120 g oud brood » 50 g boter « Lel
olijfolie + 8 cl olijfolie met knoflook “Taste Of Inspirations” » Peperen zout
2DE SCHAAL
Bereiding
TEGEN
L Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze 20 min. in gezouten water.
2. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de asperges, breek de harde onderkant
eraf en kook ze 5 min. in gezouten water (stomen is ook een optie). Ze moeten
‘al dente” blijven.
el
Car.
Hak het oud brood fijn met een mes en meng het met de gesmolten boter. de geperste
‘knoflook, de gehakte peterselie, de geraspte citroenzeste, peper en zout.
4. Snijd de pladijsfilets doormidden langs de graat. Kruid ze met peper en zout aan
de kant mer het velen vouw ze in drie Schik ze in een grote ovenschaal. Voeg de
uitgelekte asperges toe en bedek alles met de crumble. Bak 10 min. in de oven.
5, Gierde aardappelen af en doe ze terug in de pot weg van het vuur. Voeg de olijfolie met
un
‘knoflook we, kruid met peper en zout en plet ze een beetje met een vork (maak er geen
HEEL
E
|
puree van) Serveer bijde vis en de asperges, samen met een paar partjes citroen.
Witte asperges
Es’
Tip
Oorsprong: België
}
=
Heb je geen oud brood meer? Toast dan vers brood in de broodrooster of in de oven: het
Kaliber 16/22 - 500g
il
moet krokant en droog zijn, zodat je het gemakkelijk kan fijnhakken.
Aanbieding geldig van 27/05 tem.
'
09/06/2021
À
‚© 40 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTID)
© GEMAKKELUK
EEH
A 4 PERS
COMBINEER
Voor 100g van het bereiderecept: Energie: A94KT - 118 cal
PROFITEER
39°
864: Verzadigde vetzuren:2,84 + Koolhyaraten: 79
ed
1,2g* Vezels:08;
“Eiwitten:65g Zou: OAig
Os
2+1
r
mn
GRATIS”
Bergerac
eng
Bergerac AC
B
Witte ofrodewijn
4
uitFrankrijk 75 cl
Druivenrassen wit:
À
u
5
mn
Fe
5
ge
sauvignon blanc,
PA
Kom en
+
À
Fa
5
sauvignon gris
En
keukenhanddoek,
Je
7
€.
ER:
js
Druivenras rood: merlot
=tekoopinde— \
4
e
7
5
meeste van onze
RE
en
Ge
+
ini
PIS
Le
ed
98"
Aanbiedingengekdigvan 2705 to en met
(enookde overeenkomsige prjsper eenheid) houdt rekening met de
7
© VOOR3+€ 0,90 LEEGG.
promote:
daan dela
BEET eter moon Le Or lan mn ever,
x 2
PES COR EEE)
8C
7
13
DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)