Delhaize - Folder van 27.05.2021 tot 02.06.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 27.05.2021 tot 02.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pan

FS

ij

+

Carolina Parasciuc

ET

Delhaize Mozart

De Belgische Visserij Coöperatie, de

Redercentrale, voorziet ons het hele jaar

door van mooie, heerlijke verse pladijs,

EN een ee rechtstrecks

Pladijsfilet en asperges met crumble

vanuit de Noordzee.

|

van citroen en peterselie

|

LA

iënten

700 g pladisfilets - 2 bussels witte asperges « 2 teentjes knoflook « 1 biocitroen « 1/2 bosje

krulpeterselie - 800 g grote bloemige aardappelen «120 g oud brood » 50 g boter « Lel

olijfolie + 8 cl olijfolie met knoflook “Taste Of Inspirations” » Peperen zout

2DE SCHAAL

Bereiding

TEGEN

L Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze 20 min. in gezouten water.

2. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de asperges, breek de harde onderkant

eraf en kook ze 5 min. in gezouten water (stomen is ook een optie). Ze moeten

‘al dente” blijven.

el

Car.

Hak het oud brood fijn met een mes en meng het met de gesmolten boter. de geperste

‘knoflook, de gehakte peterselie, de geraspte citroenzeste, peper en zout.

4. Snijd de pladijsfilets doormidden langs de graat. Kruid ze met peper en zout aan

de kant mer het velen vouw ze in drie Schik ze in een grote ovenschaal. Voeg de

uitgelekte asperges toe en bedek alles met de crumble. Bak 10 min. in de oven.

5, Gierde aardappelen af en doe ze terug in de pot weg van het vuur. Voeg de olijfolie met

un

‘knoflook we, kruid met peper en zout en plet ze een beetje met een vork (maak er geen

HEEL

E

|

puree van) Serveer bijde vis en de asperges, samen met een paar partjes citroen.

Witte asperges

Es’

Tip

Oorsprong: België

}

=

Heb je geen oud brood meer? Toast dan vers brood in de broodrooster of in de oven: het

Kaliber 16/22 - 500g

il

moet krokant en droog zijn, zodat je het gemakkelijk kan fijnhakken.

Aanbieding geldig van 27/05 tem.

'

09/06/2021

À

‚© 40 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTID)

© GEMAKKELUK

EEH

A 4 PERS

COMBINEER

Voor 100g van het bereiderecept: Energie: A94KT - 118 cal

PROFITEER

39°

864: Verzadigde vetzuren:2,84 + Koolhyaraten: 79

ed

1,2g* Vezels:08;

“Eiwitten:65g Zou: OAig

Os

2+1

r

mn

GRATIS”

Bergerac

eng

Bergerac AC

B

Witte ofrodewijn

4

uitFrankrijk 75 cl

Druivenrassen wit:

À

u

5

mn

Fe

5

ge

sauvignon blanc,

PA

Kom en

+

À

Fa

5

sauvignon gris

En

keukenhanddoek,

Je

7

€.

ER:

js

Druivenras rood: merlot

=tekoopinde— \

4

e

7

5

meeste van onze

RE

en

Ge

+

ini

PIS

Le

ed

98"

Aanbiedingengekdigvan 2705 to en met

(enookde overeenkomsige prjsper eenheid) houdt rekening met de

7

© VOOR3+€ 0,90 LEEGG.

promote:

daan dela

BEET eter moon Le Or lan mn ever,

x 2

PES COR EEE)

8C

7

13

DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)