Delhaize - Folder van 14.05.2020 tot 20.05.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 14.05.2020 tot 20.05.2020.

Hier is pagina 1 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 14.05.2020 tot 20.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 14.05.2020 tot 20.05.2020 - Pagina 1
À # @ © Rundvlees Chateaubriand LS 600 g steak + 800 g voorgebakken verse frietjes - 8 el verse bearnaisesaus - 2 el olijfolie « 3 rakjes FR tijm « I frituuroliebad (optioneel) + Fleur de sel Du Bree er LTÉE TUN « Peper el RK idea CET ENDE V Ld 8 © 1. Haal je vlees een half uur vooraf uit de koelkast + a ZPACKS Dien samen op en laat het op kamertemperatuur komen. met veldsla en el] gede uu el Duu 2. Bak de frieten volgens de instructies op de rode uiringen. verpakking in hete frituurolie of in de oven, naar eigen voorkeur. 3, Verwarm de grilpan en bestrijk de steak aan Sterk beide zijden met olijfolie. Gril het vlees aan beide blond bier zijden gedurende een tweetal minuten (volgens Duvel eigen smaak en de dikte van het vlees). Kruid Klassiek 98 44 met peper. zout en de blaadjes tijm. 8,5% alc. vol. ® voorz 2 4. Verwarm de verse bearnaisesaus zoals vermeld 6x33cl- € 378/L +€ 1,20 LEEGG. op de verpakking. 5, Dien alles goed warm op Vetten: 54,5 g- Koolhydraten: 32,28 © Vezels:4,48-Eiwitten:39g ! MADELHLE = + je SCORE Verse voor- je EB) gebakken frieten = Lkg - € 129/kg ie = à 4 5 £4 29 7 Er en 4 ti Zer geurt SN © Verse saus ER | = Bearnaise, met peper "4 al Te of archiduc 220 ml - € 8.86/L N fr m za ee €4 95 Aanbiedingen geldig van 14/05 tot en met 20/05/2020 * De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand Wr Hoe kan je ons berei 2 = delhaize.be a 0800-957713 DE | 4D | Proxy! | DELHAIZECS
Delhaize - Folder van 14.05.2020 tot 20.05.2020 - Pagina 1