Delhaize - Folder van 06.05.2021 tot 12.05.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.05.2021 tot 12.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ÿ

Thaise salade met kip

Ingrediënten

Akipfilets maïs Cogardenne - 400g troskerstomaten « 1 komkommer « 1 Romeinse sla +

Alente-uitjes « 50 g geroosterde en gezouten pinda's - 2 blokjes vetarme kippenbouillon +

1 water

grette : 2 limoenen «1 bosje koriander (of Thaise basilicum) in pot « 2el slaolie +

Lelvissaus « 3 el zoete chilisaus

-25

Ee

Bereiding

KE

Dar

1. Breng het water aan de kook metde bouillonblokjes. Verwijder het kleine stukje aan de

©

Fur

achterkant van de kipfilets en snijd het dikkere deel van de kipfilets in de dikte in twee.

Eis Neve |

Leg het vlees in de bouillon en laat 5 min. koken. Giet af en laat lauw worden.

Bi

2. Maak ondertussen de vinaigrette: pers de limoenen en voegde vissaus toe aan het

kl

ur

limoensap, samen met de zoete chilisaus de olie en 3/4 van de fijngehakte koriander

(of Thaise basilicum). Meng alles en zet aan de kant.

=

3. Hak de Romeinse sla grof. was hem en dep droog. Halveer de kerstomaatjes en snijd

de komkommer (zonder de zaadjes) in staafies. Snijd de lente-uitjes fijn. Hak de

las got.

4. Trek het kippenvlees met jevingers uiteen en verdeel het over

borden. Voeg de sa,

de kerstomaatjes en de komkommer toe. Strooi er wat lenie

s, pinda's en koriander

Prijsvoorbeel

kipfiler maïs

(of Thaise basilicum) over. Serveer met de vinaigrette apart.

510

Tip

Kip of kippen-

510

Het vlees is zachter als je het met de handen scheurt in plaats van het met een mes

bereiding

Troskerstomaten

te snijden. Je kan ook gekookte en afgekoelde rjstnoedels toevoegen aan dit gerecht

Coq Ardenne

4’

Alle variëteiten

Oorsprong: België

427

JKG

400g

© 20 MINUTEN

CENTER

A 4 PERS,

Voor 100g van netbereiderecept: Bnergie:399kJ -81 kCal

zn

Vetten:2,78 : Verzadigde vetzuren: 05€ + Koolydraten: 2,26

®

Suikers: L9g Vezels: 128» Eiwitten: LLL g* Zou 0358

É

ea

GRATIS”

EL

eu

HA



=

EN

SE

Masseria Supreno

=

Pe

EX

=

sangiovese - merlot

ce

AMDERE 0P

2019/2020

Ba

+

Rode wijn uit Italië - 75 cl

=

I

u

“à

|

Druivenrassen:

RI R

4 |

T

SE

Eee

x

sangiovese, merlot

eee kN

LE

ei

Es

je

=

E

au

a

3

==

5

II

>

3%

s

Ist

so

3

ns

sn +

\

Se

=

+...

3

y

A

A

È

8

‚sr

Aanbiedirgengeldigvan 067

item me D

LE

En

H

99°

“De aangegeven priisien ookde overeenkomsige pr pe

ring melde omatiesanbieding,

8

@voor 2

*Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn. Ons valamanschap drin je met verstand

DE eea en DT

EM RUE)

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)