Delhaize - Folder van 06.05.2021 tot 12.05.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.05.2021 tot 12.05.2021.



Delhaize Folder 06.05.2021

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.05.2021 tot 12.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.05.2021 tot 12.05.2021 - Pagina 20

ÿ Thaise salade met kip Ingrediënten Akipfilets maïs Cogardenne - 400g troskerstomaten « 1 komkommer « 1 Romeinse sla + Alente-uitjes « 50 g geroosterde en gezouten pinda's - 2 blokjes vetarme kippenbouillon + 1 water grette : 2 limoenen «1 bosje koriander (of Thaise basilicum) in pot « 2el slaolie + Lelvissaus « 3 el zoete chilisaus -25 Ee Bereiding KE Dar 1. Breng het water aan de kook metde bouillonblokjes. Verwijder het kleine stukje aan de © Fur achterkant van de kipfilets en snijd het dikkere deel van de kipfilets in de dikte in twee. Eis Neve | Leg het vlees in de bouillon en laat 5 min. koken. Giet af en laat lauw worden. Bi 2. Maak ondertussen de vinaigrette: pers de limoenen en voegde vissaus toe aan het kl ur limoensap, samen met de zoete chilisaus de olie en 3/4 van de fijngehakte koriander (of Thaise basilicum). Meng alles en zet aan de kant. = 3. Hak de Romeinse sla grof. was hem en dep droog. Halveer de kerstomaatjes en snijd de komkommer (zonder de zaadjes) in staafies. Snijd de lente-uitjes fijn. Hak de las got. 4. Trek het kippenvlees met jevingers uiteen en verdeel het over borden. Voeg de sa, de kerstomaatjes en de komkommer toe. Strooi er wat lenie s, pinda's en koriander Prijsvoorbeel kipfiler maïs (of Thaise basilicum) over. Serveer met de vinaigrette apart. 510 Tip Kip of kippen- 510 Het vlees is zachter als je het met de handen scheurt in plaats van het met een mes bereiding Troskerstomaten te snijden. Je kan ook gekookte en afgekoelde rjstnoedels toevoegen aan dit gerecht Coq Ardenne 4’ Alle variëteiten Oorsprong: België 427 JKG 400g © 20 MINUTEN CENTER A 4 PERS, Voor 100g van netbereiderecept: Bnergie:399kJ -81 kCal zn Vetten:2,78 : Verzadigde vetzuren: 05€ + Koolydraten: 2,26 ® Suikers: L9g Vezels: 128» Eiwitten: LLL g* Zou 0358 É ea GRATIS” EL eu HA — = EN SE Masseria Supreno = Pe EX = sangiovese - merlot ce AMDERE 0P 2019/2020 Ba + Rode wijn uit Italië - 75 cl = I u “à | Druivenrassen: RI R 4 | T SE Eee x sangiovese, merlot eee kN LE ei Es je = E au a 3 == 5 II > 3% s Ist so 3 ns sn + \ Se = +... 3 y A A È 8 ‚sr Aanbiedirgengeldigvan 067 item me D LE En H 99° “De aangegeven priisien ookde overeenkomsige pr pe ring melde omatiesanbieding, 8 @voor 2 *Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn. Ons valamanschap drin je met verstand DE eea en DT EM RUE) DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)

Delhaize - Folder van 06.05.2021 tot 12.05.2021 - Pagina 20