Delhaize - Folder van 05.05.2022 tot 11.05.2022 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 23 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.05.2022 tot 11.05.2022.

Hier is pagina 6 van 23 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.05.2022 tot 11.05.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 05.05.2022 tot 11.05.2022 - Pagina 6
AED Plat. ok . £ S eIZOEN Met de lekkerste seizoensproducten in promo. Pre een Paru Pasta met Belgische bio kip Ingrediënten | LS = ik E Ri Eos 500 g kippenblokjes « 500 g bio groene asperges « 1 bio bloemkool - 500 gtagliatelle De Cecco - 6 elextra vierge olijfolie + 2 el kippenkruiden maar n 5 Voor de waterkerscoul 1bot waterkers «reen look « 1,5 dl extra vierge olijfolie 1/2 citroen - nootmuskaat - peper en zout Bereiding 1 Maak de waterkerscoulis: Snijd de stelen van de 3.Kruid de kippenblokjes met kippenkruiden en bak ze waterkers af en verwijder gele blaadjes. Bewaar 12. gaarin 1 van de olijfolie takjes voor de afwerking. Dompel de rest een minuut A Schil de asperges en verwijder het houteri e deel aan ‘onder in kokend water, giet af en spoel met ijskoud de voet. Stoom ze gaar en snijd ze in gelijke stukken. on = water. Knijp er het meeste vacht uit en mix ze in een blender met een teentje knoflook, 15 dl olijfoli en het 5. Kook de tagliatell = gaarin ezouten water, giet af x > ‘en meng ze onmiddellijk mer de kip, groene bio sap van een halve citroen tot een gladde coul Kruid Biokippenvlees met peper, zout en nootmuskaat. asperges, gegrilde bloemkoolroosjes en de rest van de 200 g of variabel gewicht olijfol kaf mer de waterkerscoul ‘enkele takjes, Bij 2.Verdeel de bloemkool in hapklare roosjes, kook ze waterkers en zeste van citroen. biofilet suprême beetgaar in gezouten kokend water. Gier de bloemkool, 2089kg 16,79"/kg af en meng ze dan met 1/3 olijfolie om ze dan te grillen op een hete grillpan. ( EB) NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6 er m ENERGE 702 KI/ 168 KCAL | VETTENB,8G | VERZADIGDE VETZUREN 1,46. © KODLAYDRATEN 13416 | SUKERS0,96 | VEZELS 6 | 1 ENITTEN BSG | ZOUTO2G vel In à #4 Ne er um 66 a a N Eer V4 SN \> g uvel si Ke Ben Lon ù 1.666 3 Br sr LEE, N Ei en Ee a ONTDEK DIT Ess En De RECEPT EN VELE ANDERE OP ÿ Ee DELHAIZE BE DOOR Blond en DEZE QR-CODE TE 1 SCANNEN. Ei En Duvel 1 6.66% alc. vol. & 4x33 cl —3,52°/ > 1238 9,29°/2 + 0,80 leeggoed % ia Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand. EE MNT TE SN er Te ETT M ‚Aanbiedingen geldig van 05/05 tot en met 11/05/2022
Delhaize - Folder van 05.05.2022 tot 11.05.2022 - Pagina 6