Delhaize - Folder van 05.05.2022 tot 11.05.2022 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 23 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 05.05.2022 tot 11.05.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AED

Plat. ok

.

£

S

eIZOEN

Met de lekkerste seizoensproducten in promo.

Pre

een

Paru

Pasta met Belgische bio kip

Ingrediënten

|

LS

=

ik

E

Ri

Eos

500 g kippenblokjes « 500 g bio groene asperges « 1 bio bloemkool - 500 gtagliatelle De Cecco - 6 elextra vierge

olijfolie + 2 el kippenkruiden

maar

n

5

Voor de waterkerscoul

1bot waterkers «reen look « 1,5 dl extra vierge olijfolie 1/2 citroen - nootmuskaat - peper en zout

Bereiding

1

Maak de waterkerscoulis: Snijd de stelen van de

3.Kruid de kippenblokjes met kippenkruiden en bak ze

waterkers af en verwijder gele blaadjes. Bewaar 12.

gaarin 1

van de olijfolie

takjes voor de afwerking. Dompel de rest een minuut

A Schil de asperges en verwijder het houteri

e deel aan

‘onder in kokend water, giet af en spoel met ijskoud

de voet. Stoom ze gaar en snijd ze in gelijke stukken.

on

=

water. Knijp er het meeste vacht uit en mix ze in een

blender met een teentje knoflook, 15 dl olijfoli

en het

5. Kook de tagliatell

=

gaarin

ezouten water, giet af

x

>

‘en meng ze onmiddellijk mer de kip, groene bio

sap van een halve citroen tot een gladde coul

Kruid

Biokippenvlees

met peper, zout en nootmuskaat.

asperges, gegrilde bloemkoolroosjes en de rest van de

200 g of variabel gewicht

olijfol

kaf mer de waterkerscoul

‘enkele takjes,

Bij

2.Verdeel de bloemkool in hapklare roosjes, kook ze

waterkers en zeste van citroen.

biofilet suprême

beetgaar in gezouten kokend water. Gier de bloemkool,

2089kg 16,79"/kg

af en meng ze dan met 1/3 olijfolie om ze dan te grillen

op een hete grillpan.

(

EB)

NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6

er

m

ENERGE 702 KI/ 168 KCAL | VETTENB,8G | VERZADIGDE VETZUREN 1,46.

©

KODLAYDRATEN 13416 | SUKERS0,96 | VEZELS

6 |

1

ENITTEN BSG | ZOUTO2G

vel

In

à

#4

Ne

er

um

66

a

a

N

Eer

V4

SN

\>

g

uvel

si

Ke

Ben

Lon

ù

1.666

3

Br

sr

LEE,

N

Ei

en

Ee

a

ONTDEK DIT

Ess

En

De

RECEPT EN VELE

ANDERE OP

ÿ

Ee

DELHAIZE BE DOOR

Blond

en

DEZE QR-CODE TE

1

SCANNEN.

Ei

En

Duvel

1

6.66% alc. vol.

&

4x33 cl —3,52°/

>

1238 9,29°/2 + 0,80 leeggoed

%

ia

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

EE

MNT TE

SN er Te

ETT

M

‚Aanbiedingen geldig van 05/05 tot en met 11/05/2022