Delhaize - Folder van 29.04.2021 tot 05.05.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.04.2021 tot 05.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

7

fn.

77E



Tiramisu met aardbeien, pistachenoten

en sinaasappel

Ingrediënten

2eïeren + 300 g aardbeien « 2 sinaasappels « 250 g mascarpone « 25 cl room (35% vg)

-e1

200 g koekjes “Cuillers” « 80 g ultrafijne suiker

BIJ AANKOOP VAN

Voor de afwerking : 200 gaardbeien « 1 sinaasappel - 50 ggepelde pistachenoten -

2takjes munt

2 SCHALEN

Bereiding

si

COMBINEER

DELHAIZE

1. Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en snijd ze in stukjes. Pers de sinaasappels.

[ala 002,3

2. Scheid deeieren. Klop de dooiers op met de suiker tot je een wit schuimig mengsel

MASCARPONE

bekomt. Voeg de mascarpone toe en roer voorzichtig (manueel) met een garde. Voeg de

opgeklopte room toe en meng goed. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door

3

het mengsel.

27€ TEGEN

DELHAIZE

en

Muur

Dompel de helft van de koekjes één voor één in het sinaasappelsap. Schik ze op de

à

bodem van een rechthoekige schaal. Bedek ze mer de helft van het roommengsel en

GIC TE

schik erde gesneden aardbeien op. Leg er een tweede laag gedrenkte koekjes op. Bedek

es) LA

mer het resterende roommengsel, egaliseer het oppervlak en dek af met vershoudfolie

Laat 24 u in de koelkast rusten (heel belangrijk)

En

Voorde afwerking: hakde pistachenoten grof met een mes. Schil de resterende

sinaasappel “a vif” en snijd hem in fijne schijes. Was de aardbeien, verwijder de

Prijsvoorbeeld:

‘steeltjes en snijd ze in stukjes. Versier de bovenkant van de tiramisu ermee, voeg een

2x mascarpone,

paar blaadjes munt toe en serveer gekoeld.

2508 -€ 357kg

Tips

©

Je kan het sinaasappelsap op smaak brengen met 1 ıl oranjebloesemwater. Gebruik

“Cuillers” koekjes in plaats van de klassieke boudoirs: ze absorberen meer vocht en

Mascarpone

zorgen vooreen superzacht resultaat.

classico of ricotta

19°

4

® voorz

OP

250gof500g

Oorsprong: België

© 35 MINUTEN + 24 U RUSTTUD

© GEMAKKELUK © €

A 8 PERS

Schaal van 500 g

Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 928kJ- 223 kCal

ar

COMBINEER

Vetten: 1468 « Verzadigde votzuren: &8g Koolhydraten: 18,88

NEW

rr

(Hi)

)

©

Suikers 1508: Vezels LOg- Eiwitten: 5,88° Zout: 0,108

PROFITEER

an

Fe

CC

a

=

GRATIS

en

Bioschuimwijn

à

AE

Hola! Med

rräneo

Re

“=

ee

4

*

Brut of rosé uit Spanje



1.



=

%

=

5

Ce

md

53/

L

Or

à

RS

A

IE

- Druivenrassen wit: parellada,



es

xarel-lo, macabeo

is

=;

Sil

>

« Druivenrassen rose:

3

=

pinot noir, xarel-lo,

3

Sen

=

nr

tg

macabeo

=

=

Ba

=

EE

à

&

\

Er

SB.

x

ij

;

Beer

1935

‘Aanbiedingen geldig van 29,04ioten met 05/05/2021

a

+

de

=

H



19°

* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding

9

© voorz

* 25% korting op het totaal van 2 producten Ons vakmanschap drink je met verstand.

x 22

PE EEE

EM RUE)

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)