Delhaize - Folder van 29.04.2021 tot 05.05.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.04.2021 tot 05.05.2021.



Delhaize Folder 29.04.2021

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.04.2021 tot 05.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.04.2021 tot 05.05.2021 - Pagina 20

7 fn. 77E — Tiramisu met aardbeien, pistachenoten en sinaasappel Ingrediënten 2eïeren + 300 g aardbeien « 2 sinaasappels « 250 g mascarpone « 25 cl room (35% vg) -e1 200 g koekjes “Cuillers” « 80 g ultrafijne suiker BIJ AANKOOP VAN Voor de afwerking : 200 gaardbeien « 1 sinaasappel - 50 ggepelde pistachenoten - 2takjes munt 2 SCHALEN Bereiding si COMBINEER DELHAIZE 1. Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en snijd ze in stukjes. Pers de sinaasappels. [ala 002,3 2. Scheid deeieren. Klop de dooiers op met de suiker tot je een wit schuimig mengsel MASCARPONE bekomt. Voeg de mascarpone toe en roer voorzichtig (manueel) met een garde. Voeg de opgeklopte room toe en meng goed. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door 3 het mengsel. 27€ TEGEN DELHAIZE en Muur Dompel de helft van de koekjes één voor één in het sinaasappelsap. Schik ze op de à bodem van een rechthoekige schaal. Bedek ze mer de helft van het roommengsel en GIC TE schik erde gesneden aardbeien op. Leg er een tweede laag gedrenkte koekjes op. Bedek es) LA mer het resterende roommengsel, egaliseer het oppervlak en dek af met vershoudfolie Laat 24 u in de koelkast rusten (heel belangrijk) En Voorde afwerking: hakde pistachenoten grof met een mes. Schil de resterende sinaasappel “a vif” en snijd hem in fijne schijes. Was de aardbeien, verwijder de Prijsvoorbeeld: ‘steeltjes en snijd ze in stukjes. Versier de bovenkant van de tiramisu ermee, voeg een 2x mascarpone, paar blaadjes munt toe en serveer gekoeld. 2508 -€ 357kg Tips © Je kan het sinaasappelsap op smaak brengen met 1 ıl oranjebloesemwater. Gebruik “Cuillers” koekjes in plaats van de klassieke boudoirs: ze absorberen meer vocht en Mascarpone zorgen vooreen superzacht resultaat. classico of ricotta 19° 4 ® voorz OP 250gof500g Oorsprong: België © 35 MINUTEN + 24 U RUSTTUD © GEMAKKELUK © € A 8 PERS Schaal van 500 g Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 928kJ- 223 kCal ar COMBINEER Vetten: 1468 « Verzadigde votzuren: &8g Koolhydraten: 18,88 NEW rr (Hi) ) © Suikers 1508: Vezels LOg- Eiwitten: 5,88° Zout: 0,108 PROFITEER an Fe CC a = GRATIS en Bioschuimwijn à AE Hola! Med rräneo Re “= ee 4 * Brut of rosé uit Spanje “ 1. — = % = 5 Ce md 53/ L Or à RS A IE - Druivenrassen wit: parellada, € es xarel-lo, macabeo is =; Sil > « Druivenrassen rose: 3 = pinot noir, xarel-lo, 3 Sen = nr tg macabeo = = Ba = EE à & \ Er SB. x ij ; Beer 1935 ‘Aanbiedingen geldig van 29,04ioten met 05/05/2021 a + de = H € 19° * De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding 9 © voorz * 25% korting op het totaal van 2 producten Ons vakmanschap drink je met verstand. x 22 PE EEE EM RUE) DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)

Delhaize - Folder van 29.04.2021 tot 05.05.2021 - Pagina 20