Delhaize - Folder van 29.04.2021 tot 05.05.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.04.2021 tot 05.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7
fn.
77E
—
Tiramisu met aardbeien, pistachenoten
en sinaasappel
Ingrediënten
2eïeren + 300 g aardbeien « 2 sinaasappels « 250 g mascarpone « 25 cl room (35% vg)
-e1
200 g koekjes “Cuillers” « 80 g ultrafijne suiker
BIJ AANKOOP VAN
Voor de afwerking : 200 gaardbeien « 1 sinaasappel - 50 ggepelde pistachenoten -
2takjes munt
2 SCHALEN
Bereiding
si
COMBINEER
DELHAIZE
1. Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en snijd ze in stukjes. Pers de sinaasappels.
[ala 002,3
2. Scheid deeieren. Klop de dooiers op met de suiker tot je een wit schuimig mengsel
MASCARPONE
bekomt. Voeg de mascarpone toe en roer voorzichtig (manueel) met een garde. Voeg de
opgeklopte room toe en meng goed. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door
3
het mengsel.
27€ TEGEN
DELHAIZE
en
Muur
Dompel de helft van de koekjes één voor één in het sinaasappelsap. Schik ze op de
à
bodem van een rechthoekige schaal. Bedek ze mer de helft van het roommengsel en
GIC TE
schik erde gesneden aardbeien op. Leg er een tweede laag gedrenkte koekjes op. Bedek
es) LA
mer het resterende roommengsel, egaliseer het oppervlak en dek af met vershoudfolie
Laat 24 u in de koelkast rusten (heel belangrijk)
En
Voorde afwerking: hakde pistachenoten grof met een mes. Schil de resterende
sinaasappel “a vif” en snijd hem in fijne schijes. Was de aardbeien, verwijder de
Prijsvoorbeeld:
‘steeltjes en snijd ze in stukjes. Versier de bovenkant van de tiramisu ermee, voeg een
2x mascarpone,
paar blaadjes munt toe en serveer gekoeld.
2508 -€ 357kg
Tips
©
Je kan het sinaasappelsap op smaak brengen met 1 ıl oranjebloesemwater. Gebruik
“Cuillers” koekjes in plaats van de klassieke boudoirs: ze absorberen meer vocht en
Mascarpone
zorgen vooreen superzacht resultaat.
classico of ricotta
19°
4
® voorz
OP
250gof500g
Oorsprong: België
© 35 MINUTEN + 24 U RUSTTUD
© GEMAKKELUK © €
A 8 PERS
Schaal van 500 g
Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 928kJ- 223 kCal
ar
COMBINEER
Vetten: 1468 « Verzadigde votzuren: &8g Koolhydraten: 18,88
NEW
rr
(Hi)
)
©
Suikers 1508: Vezels LOg- Eiwitten: 5,88° Zout: 0,108
PROFITEER
an
Fe
CC
a
=
GRATIS
en
Bioschuimwijn
à
AE
Hola! Med
rräneo
Re
“=
ee
4
*
Brut of rosé uit Spanje
“
1.
—
=
%
=
5
Ce
md
53/
L
Or
à
RS
A
IE
- Druivenrassen wit: parellada,
€
es
xarel-lo, macabeo
is
=;
Sil
>
« Druivenrassen rose:
3
=
pinot noir, xarel-lo,
3
Sen
=
nr
tg
macabeo
=
=
Ba
=
EE
à
&
\
Er
SB.
x
ij
;
Beer
1935
‘Aanbiedingen geldig van 29,04ioten met 05/05/2021
a
+
de
=
H
€
19°
* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding
9
© voorz
* 25% korting op het totaal van 2 producten Ons vakmanschap drink je met verstand.
x 22
PE EEE
EM RUE)
DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)