Delhaize - Folder van 28.04.2022 tot 04.05.2022 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 22 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.04.2022 tot 04.05.2022.

Hier is pagina 7 van 22 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 28.04.2022 tot 04.05.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 28.04.2022 tot 04.05.2022 - Pagina 7
VAN BI) de Ih La Ü Plat. S eIZOEN Met de lekkerste seizoensproducten in promo. Belgische kalfsvleesrolletjes Ingrediönten 600 gkalfslaples - Arode paprika » 1 rode ul - 1 teen look + 500 gkerstomaatjes « 2 el gedroogde oregano « 3 rakjes tijm -3rakjes rozemarijn -31akjes oregano « $takjesbasilicum » 12 el exıravierge olflie « peper en zout Ber: 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de paprika's in 5. Ondertussen zijn de paprikas klaar en kan je gemakkelijk een ovenschaal en sprenkel er 13 van de olijfolie over. her vel verwijderen. Leg ze op een snijplank en verwijder. ‘Zet de schaal 20 min. In de oven zodat de paprika's garen ook de steel en de zaden. en het vel los kom. 6.Schikop een andere snijplank de kalfslapjes, kruid ze aan 2 Spoel ondertussen de tomaatjes en halveer ze. 1 zijde met peper, zout en oregana. Bedek elk lapje met x 3.Pel en snijd de rode ul en de look fijn. Verwarm In een pan ‘stukjes paprika en danenkele blaadjes verse basilicum. Kalfsvlees de rest van de olijolle en stoof er de rode ul en look In aan. Rol ze strak op en steek ze eventueel vast met een prikker. Lapie, Voeg de tomaafes 10e en laat 5 min. garen. 7. Verwarm de rest van de olijfolie in een antikleefpan en bak bakken en opdienen 4 Ris in mssentid de kruiden van hun steel en hou enkele de rollerjes rondom aan. Laarze daama nog 10 min. verder blaadjes voor de afwerking apart. Hakde rest van de kruiden. garen in de oven op 70°C. of medaillon Bijv: kalfslapje graf en voeg ze bij de saus. Laat nog 10 min. verder sudderen vor Je een dikke saus bekomt 1859/kg 13,94°/kg © 45 MIN (BEREIDING) CRETE A 4 PERS. NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G ENERGE 341 KI / B1KCAL | VETTEN 186 | VERZADIGDE VETZUREN 046 | KODLAYORATEN5,26 | SUKERSAAG | VEZELS 26 | EWITTEN 106 | ZOUT 026 HF; je ni C EN on A k 5 ba ws Ei 5 + m # HAYOR = = 3 4 Nr > am € w Plaza Mayor Biologische witte, =” rosé- of rode wijn uit Spanje ad ONTDEK DIT DRE Combineer & profiteer RECEPTEN VELE 75d ANDERE OP. 4 DELHAIZE.BE DOOR. 1497 7,98" 13 + 0,90 leeggoed DEZE QR-CODE ie ei TE SCANNEN. Ei Fr DATENT * Deaangegeven prijs(en ookde over om nkomstige prijs pe nheid) houdr rekening mer de promotieaanbieding Ons vakmanschap drink je met verstand. rbaar mer de 10% korting bi aankoop var I Aanbiedingen geldig van )4 toten met 04/05/2
Delhaize - Folder van 28.04.2022 tot 04.05.2022 - Pagina 7