Delhaize - Folder van 21.04.2022 tot 27.04.2022 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 22 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 21.04.2022 tot 27.04.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LL

et

Plat. &

\

eizoën

Met de lekkerste seizoensproducten in promo.

=

de

Tartaar van Belgisch rund

ll

4

"N

Ingrediënten

500 g Belgisch rundvlees « 1 kleine sjalot « 1 rode ui 20 kerstomaatjes 4 takjes plarte peterselie «10 sprietjes

bieslook « 1 kropsla « 1/2 kl tabasco « 1 kl worcestershiresaus « Lel masterd « 4 eidooiers « 4 el extra vierge

olijfolie „4 el citroenolie « el kappertjes peper en zout

\

A

Voor de krieltjes uit de oven:

72

1kg krieltjes « 3 rakjes tijm « 3rakjes rozemarijn + 2 tenen look » 1 dlolijfolie fleur de sel peper

Bereiding

1. Verwarm de oven voorop 185°C

à

2, Spoel de krieltjes en schik ze in een ovenschaal Besprenkel ze met de olijfolie en voeg de kruiden toe.

Kneus de look onder je mes en voeg ze bij de krieltjes. Zer de ovenschaal in het midden van de oven en laar

Belgisch

de krieltjes 30 minuten garen in de oven. Schep ze regelmatig eens om. Zo kunnen de kruiden en look zich

rundvlees

goed mengen.

Chateaubriand,

3, Pel en snijd de sjalot fijn en snijd het vlees in dobbelstenen van 0,5 cm op 0,5 cm. Meng deze met de

dunne lende of

ingehakte plart peterselie, kappertjes, citroenolie, 2 el olijfolie, de worcestershiresaus, mosterd, tabasco

pelde steak

endeeidooiers. Kruid verder af met peperen zout.

Variabel gewicht

4. Pel en snijd de rode ui

ringen. Verwijder de buitenste beschadigde bladeren van de kropsla

Bijv: gepelde steak

was en droog ze zorgvuldig Meng de sla met de rode ui, de fi

‚esneden bieslook en de gehalveerde

kerstomaatjes. Brengde salade op smaak met de rest van de olijfolie, peperen zout.

MS9kg 10,947%kg

© 25 MINUTEN (BEREIDING)

ERNEUERT

A 4 PERS.

NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G

Rx

1e,

ENERGIE 716 KI 72 KCAL | VETTEN 16

VERZADIGDE VETZUREN 26 | KOOLHYORATEN 9,86] SUKERS 146

=

VERELS 146 | EITTEN 7,46 |ZOUT 0,26

STELLA

à

ARTOIS

h

I

Fr) el

(en

5)

SN

Se

&

en

Lab

ni

de

À

Zion

2

er

Pilsbier

Stella Artois -

Klassiek (5,2% alc. vol.) -

blikjes 6x 33 cl, 6x50 cl

vu d

of 12x33 dof

arts

ONTDEK DIT

flessen 24 x 25 cl of 0.

RECEPTENVELE FS

flessen 6 x 25 cl

ANDERE OP

DELHAIZE BE DOOR“

:

Combineer & profiteer

DEZE QR-CODE TE

Bij

x klassiek, 5,2% alc. vol.

SCANNEN.

Een

blikjes 6 x 33 cl - 2,54*/L

x

1258 10,06 12