Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 21.04.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 21.04.2021.



Delhaize Folder 15.04.2021

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 15.04.2021 tot 21.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 21.04.2021 - Pagina 20

Kk { Gegrilde varkensmedaillons Savourette met paprikasalsa Ingredi nten 700 g varkensmedaillons “Savourette” « 4 zachte le Gem-harten « 1limoen + 8 Torti'wraps « 2 eltacokruiden « 4 el olijfolie Salsa : 1 rode paprika « 1 groene paprika + 1 gele paprika « 1 avocado « 1 kleine rode ui - Limoen «1 bosje koriander in pot « Lel lie - Peper en zout Bereiding zeer klei 1. Salsa: verwijder de zaadjes en de zaadlijsten uit de paprika's en snijd ze blokjes. Kook ze 2 min. in kokend water, giet ze afen dompel ze onder ijswater. Snijd Varkensvlees het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en voeg er het limoensap aan toe. Voeg 3 “Beter Voor 30” daarna de gesnipperde rode ui, de uitgelekte paprika's de olijfolie, de gehakte koriander 5 en peper en zout toe. Meng alles goed om en laat 30 min. in de koelkast rusten. Iedereen’ Alle variëteiten 2. Meng de tacokruiden en de olijfolie in een schaal. Leger de varkensmedailons in bestrijk ze goed met de marinade, dek af en laat 20 min. rusten op kamertemperatuur. (behalve bereidingen) B: Variabel gewicht 3. Grill de varkensmedaillons ongeveer 3min. per kantin een pan of op de barbecue en O6 zemoeten gaar zijn tot de kern). Grill de tortilais ook kort en bestrijk ze lichtjes met. Prijsvoorbeeld: de overgebleven marinade. medaillon Savourette’ La Paprikamix Oorsprong België 4. Serveer de medaillons met de salsa, de doormidden gesneden Little Gem-harten, de in ‘stukjes gesneden tortilla's en de in vieren gesneden limoen. = 500g 4 ie Tip 23° Laat de salsa minstens 30 min. rusten. Zo kan goed binden en kunnen de aroma's, eg zich volop ontwikkelen. Heb je het graag wat pi r? Voeg dan een halve fijngehakte or rode peper toe. Aanbieding geldig COMBINEER \ van 15/04 tot en met PROFITEER 20 MIN. + MIN. KOOKTUD + 30 MIN. RUSTTUD © GEMAKKELIJK EX A 4 PERS 28/04/2021 Voor 1004 van het bereide recept Energie: 607] -145kCal arr A Vetten:6,18 + Verzadigde vetzuren: 1,14 : Koolhydraten: Lig GRATIS" © Suikers: Lg: Vezels 158: Eiwitten: 104 £+ Zout: QAAg med) Crete Ei a zi u T A = Plaza Mayor al er p3 2019/2020 =, vun Witte, rosé- of rode biowijn uit Er Spanje 75d A MaVOI] Zj 6 Fi D ai ? Si amor à 5 H - un FE ne 98° Ons vakmanschap drink je met verstand. eg © voors +€ 0,90 LEEGGOED ‘Aanbiedingen geldig van 15,04 toten met 21/04/2021 + * De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbleding * Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% korting ij aankoop van 18 Lwijn DE eea en DT NGK 8 713 DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)

Delhaize - Folder van 15.04.2021 tot 21.04.2021 - Pagina 20