Delhaize - Folder van 08.04.2021 tot 14.04.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.04.2021 tot 14.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

Kalfsgebraad met spek en tomaten

op z'n Provençaals

Ingrediënten

1kalfsgebraad van 800 g « 4 sneetjes ontbijtspek « 6 trostomaten « 800g

krielaardappelen » ui» 2 kleine sneetjes oud brood (60) « 6 el olijfolie «4 teentjes.

knoflook 1/2 bosje platte peterselie - takjes rozemarijn « 4 takjes tijm « Peper

en zout « Fleur de sel

Bereiding

CE

L

Verwarm de oven voor op 190 °C. Breng het gebraad licht op smaak met peper

‘en zout, smeer het in mer olijfolie en bedek het mer de sneetjes spek. Bind het

vlees samen met keukentouw en leg het in een zeer grote ovenschaal Voeg de

gewassen en gehalveerde krieltjes 10e, de geschilde ui in 6 partjes, 3 hele gepelde

knoflookteentjes, jm en rozemarijn. Gieter 3 el olijfolie over, voeg peper en fleur

-25

de sel toe en meng. Bak 25 min. in de oven,

Sue)

Snijd ondertussen de tomaten horizontaal doormidden, verwijder de zaden

B

en bestrooi ze royaal met zout. Laat ze 2 min. rusten en draai ze dan om op

‘een rooster zodat ze kunnen uitlekken. Hak her brood grof (rooster het eerst

lichtjes als je enkel vers brood hebt) en vermeng het met de gehakte peterselie

en her geperste knoflookteentje. Dep de binnenkant van de tomaten droog met

Prijsvoorbeeld:

keukenrol en vul ze met het peterseliemengsel. Leg ze op de krieltjes en zet nog.

gebraad

eens 12 min. in de oven. (Reken in totaal op 45 min/kg voor het kalfsgebraad).

Ob

©

Trostomaten

Snijd het kalfsgebraad in dikke sneden en serveer met de groenten en de

Kalfsvlees

krielaardappeltjes. Besprenkel het vlees met het kookvocht.

Gebraad, medaillon,

Oorsprong: Belgïe

Los

Tip

lapje of bakken en

14°

opdienen

214

LJLO

Om een gebraad samen te binden, leg je het op aparte stukjes keukentouw die

je evenwijdig naast elkaar legt. Trek ze één voor één strak aan en bind ze samen aan

de bovenkant. Zo kan je straks het vlees tussen de touwtjes door snijden, zonder

Aanbieding geldig van 08/04 tot en met

alles te moeten losmaken.

21/04/2021

50 MINUTEN

EN

LUK

EX

A 4 PERSONEN

TEENS

PROFITEER

Voor 100 van net bereiderecopt: Energie: AT8KJ - HA kCal

2+1

Verten: 40 g « Vorzadigde vetzuren: 0,88* Kooihydraten: 8,88

GRATIS

9

Suikors 139" Vezeis 19° Hiwitten: 1088" Zau:0278

IGP Pays d'Oc

Pa

Witte, rosé-

Et

=

= 3

hel

su

ses

of rode wijn

2

N

uit de Pays d'OC

Alle variëteiten

5

CE

75d

&

1,

mare

A

98°

mat

5

® VOOR 3

ES

‘Aanbiedingen geldig van.

021

« De aangegeven prijs (en ookde

stige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding

+ € 0,90 LEEGOED

*" Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% koring bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand.

Hoekan je ons bereiken? CI

re

er

95

713

DELHAIZE

roxyE | DELKAIZECH