Delhaize - Folder van 08.04.2021 tot 14.04.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.04.2021 tot 14.04.2021.

Hier is pagina 20 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 08.04.2021 tot 14.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 08.04.2021 tot 14.04.2021 - Pagina 20
5 Kalfsgebraad met spek en tomaten op z'n Provençaals Ingrediënten 1kalfsgebraad van 800 g « 4 sneetjes ontbijtspek « 6 trostomaten « 800g krielaardappelen » ui» 2 kleine sneetjes oud brood (60) « 6 el olijfolie «4 teentjes. knoflook 1/2 bosje platte peterselie - takjes rozemarijn « 4 takjes tijm « Peper en zout « Fleur de sel Bereiding CE L Verwarm de oven voor op 190 °C. Breng het gebraad licht op smaak met peper ‘en zout, smeer het in mer olijfolie en bedek het mer de sneetjes spek. Bind het vlees samen met keukentouw en leg het in een zeer grote ovenschaal Voeg de gewassen en gehalveerde krieltjes 10e, de geschilde ui in 6 partjes, 3 hele gepelde knoflookteentjes, jm en rozemarijn. Gieter 3 el olijfolie over, voeg peper en fleur -25 de sel toe en meng. Bak 25 min. in de oven, Sue) Snijd ondertussen de tomaten horizontaal doormidden, verwijder de zaden B en bestrooi ze royaal met zout. Laat ze 2 min. rusten en draai ze dan om op ‘een rooster zodat ze kunnen uitlekken. Hak her brood grof (rooster het eerst lichtjes als je enkel vers brood hebt) en vermeng het met de gehakte peterselie en her geperste knoflookteentje. Dep de binnenkant van de tomaten droog met Prijsvoorbeeld: keukenrol en vul ze met het peterseliemengsel. Leg ze op de krieltjes en zet nog. gebraad eens 12 min. in de oven. (Reken in totaal op 45 min/kg voor het kalfsgebraad). Ob © Trostomaten Snijd het kalfsgebraad in dikke sneden en serveer met de groenten en de Kalfsvlees krielaardappeltjes. Besprenkel het vlees met het kookvocht. Gebraad, medaillon, Oorsprong: Belgïe Los Tip lapje of bakken en 14° opdienen 214 LJLO Om een gebraad samen te binden, leg je het op aparte stukjes keukentouw die je evenwijdig naast elkaar legt. Trek ze één voor één strak aan en bind ze samen aan de bovenkant. Zo kan je straks het vlees tussen de touwtjes door snijden, zonder Aanbieding geldig van 08/04 tot en met alles te moeten losmaken. 21/04/2021 50 MINUTEN EN LUK EX A 4 PERSONEN TEENS PROFITEER Voor 100 van net bereiderecopt: Energie: AT8KJ - HA kCal 2+1 Verten: 40 g « Vorzadigde vetzuren: 0,88* Kooihydraten: 8,88 GRATIS 9 Suikors 139" Vezeis 19° Hiwitten: 1088" Zau:0278 IGP Pays d'Oc Pa Witte, rosé- Et = = 3 hel su ses of rode wijn 2 N uit de Pays d'OC Alle variëteiten 5 CE 75d & 1, mare A 98° mat 5 ® VOOR 3 ES ‘Aanbiedingen geldig van. 021 « De aangegeven prijs (en ookde stige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding + € 0,90 LEEGOED *" Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de 10% koring bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand. Hoekan je ons bereiken? CI re er 95 713 DELHAIZE roxyE | DELKAIZECH
Delhaize - Folder van 08.04.2021 tot 14.04.2021 - Pagina 20