Delhaize - Folder van 31.03.2022 tot 06.04.2022 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 23 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 31.03.2022 tot 06.04.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u -

KERSTROSTOMATEN

TOMATES CERISES EN GRAPPE

=

E

ole



KERSTROSTOMATEN

TOMATES CERISES EN GRAPPE

300 g kerstomaten « 200 g groene mini-asperges « 1 rode ui « rol bladerdeeg «300 g zijden tofu + L1een look

ru

+125 palais komkommer 4 takjes basilicum « Peper

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Bak de quichedeeg blind door een bakvorm te bekleden met het bladerdeeg en zijn pa-pier. Prik over het

|

volledige deeg gaatjes met behulp van een vork. Leg een 2de vel bak-papier bovenop het deeg en vul

het met bakparels, rijst of droge bonen. Zo kom tijdens het bakken het deeg niet omhoog Bak gedurende

15 min op 180°C.

3. Haaldevorm uit de oven en verwijderhet bakpapier met de parels, rijst of bonen.

je

4. Meng de zijden tofu met palais en mix deze glad. Pel en pers de teen look, hak de helft van de

basilicumblaadjes

en meng deze samen met de look in de mengeling, Kruid met peper en zout, giet



deze mengeling in de bladerdeegbodem.

5. Halveer de kerstomaten en snijd de ui in fijne ringen. Schik de tomaten, de mini-asperges, de uiringen

en basilicumblaadjes in de quiche.

6. Bak de quiche 30 min tot de vulling vrij stevig is, Haal hem uit de oven en laat

10 vor 15 min afkoelen voor je hem snijd.

Kerstrostomaten

je kan de quiche afwerken met extra topping van geroosterde pijnboom -

ge

Schaal van 400 g

pitten en basiicum-blaadjes. Serveer erook eens een tapenade

van paprika en een slaarje bij.

4,99" Ikg

2

&

I

CUT

DIT

CE

US

&

EN

As

er

=

a"

a

NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G

8

a

ENERGIE 625 KI / 149 KCAL | VETTEN 836

LT

Li

à

VERZADIGDE VETZUREN 2,16 | KOOLAYDRATEN 136 | SUKERS 216

bn

2

à

Ca

VEZELS 216 | EMITTEN4,96 | ZOUT 0,46

»-

OMER.

2

1,



TRADITIONAL BLOND

N

Plantaardig:

B

EN

eigenwijs lekker.

on

2

iz

2

IV À

AIT

En

=

DZ

ve

%

OMER OMEN

Irre

\S

Le

a

pâ\

end

CA

an

ES

Blond speciaalbier

=

@.

Omer

A

8% ak. vol.

Flessen 4x 33 cl -4,69/L

1238 /2 + 0,80 leeggoed