Delhaize - Folder van 31.03.2022 tot 06.04.2022 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 23 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 31.03.2022 tot 06.04.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u -
KERSTROSTOMATEN
TOMATES CERISES EN GRAPPE
=
E
ole
—
KERSTROSTOMATEN
TOMATES CERISES EN GRAPPE
300 g kerstomaten « 200 g groene mini-asperges « 1 rode ui « rol bladerdeeg «300 g zijden tofu + L1een look
ru
+125 palais komkommer 4 takjes basilicum « Peper
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Bak de quichedeeg blind door een bakvorm te bekleden met het bladerdeeg en zijn pa-pier. Prik over het
|
volledige deeg gaatjes met behulp van een vork. Leg een 2de vel bak-papier bovenop het deeg en vul
het met bakparels, rijst of droge bonen. Zo kom tijdens het bakken het deeg niet omhoog Bak gedurende
15 min op 180°C.
3. Haaldevorm uit de oven en verwijderhet bakpapier met de parels, rijst of bonen.
je
4. Meng de zijden tofu met palais en mix deze glad. Pel en pers de teen look, hak de helft van de
basilicumblaadjes
en meng deze samen met de look in de mengeling, Kruid met peper en zout, giet
"à
deze mengeling in de bladerdeegbodem.
5. Halveer de kerstomaten en snijd de ui in fijne ringen. Schik de tomaten, de mini-asperges, de uiringen
en basilicumblaadjes in de quiche.
6. Bak de quiche 30 min tot de vulling vrij stevig is, Haal hem uit de oven en laat
10 vor 15 min afkoelen voor je hem snijd.
Kerstrostomaten
je kan de quiche afwerken met extra topping van geroosterde pijnboom -
ge
Schaal van 400 g
pitten en basiicum-blaadjes. Serveer erook eens een tapenade
van paprika en een slaarje bij.
4,99" Ikg
2
&
I
CUT
DIT
CE
US
&
EN
As
er
=
a"
a
NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 G
8
a
ENERGIE 625 KI / 149 KCAL | VETTEN 836
LT
Li
à
VERZADIGDE VETZUREN 2,16 | KOOLAYDRATEN 136 | SUKERS 216
bn
2
à
Ca
VEZELS 216 | EMITTEN4,96 | ZOUT 0,46
»-
OMER.
2
1,
€
TRADITIONAL BLOND
N
Plantaardig:
B
EN
eigenwijs lekker.
on
2
iz
2
IV À
AIT
En
=
DZ
ve
%
OMER OMEN
Irre
\S
Le
a
pâ\
end
CA
an
ES
Blond speciaalbier
=
@.
Omer
A
8% ak. vol.
Flessen 4x 33 cl -4,69/L
1238 /2 + 0,80 leeggoed