Delhaize - Folder van 01.04.2021 tot 07.04.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2021 tot 07.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Har tige taart met asperges ham en ricotta
CT]
Ingrediënten
5 sneerjes gekookte ham « 3 grote eieren 2 bundels witte asperges « 3 lente-uien «
1 pakje met 10 vierkantjes diepgevroren bladerdeeg (450 g) + goede el bloem
50”
250 gricotta- Peper en zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C en verwijder het rooster. Vorm op een groot vel
N
bakpapier een grote rechthoel
(«36x24 cm) door 6 ontdooide vierkantjes bladerdeeg
FE
R
Herta»
tegen elkaar te leggen. Maak de zijkanten ervan licht vochtig en laat ze ongeveer 1 cm.
overlappen. Bevestig de zijden van de vierkantjes aan elkaar door ze in te drukken met
de tanden van een vork. Smeer de randen van de grote rechthoek in met 1 losgeklopt ei
Snijd de resterende deegvierkanrjes in 6 stroken en leg ze op de randen van de rechthoek
&
ETAT
zodat je een kader vormt. Smeer de randen opnieuw in met losgeklopt ei envoeg een
4
tweede laag stroken toe. Bestrijk ook deze met ei, prikeen paar keer met een vork in de
taartbodem en schuif de taart met het bakpapier op het ovenrooster. Bak 12 min.
Han |
Verwijder ondertussen de harde onderkant van de asperges en schil ze. Kook ze
‘ongeveer 8 min. in gezouten water. Ze moeten “al dente’
in. Spoel ze in koud water en
E
er 1)
=;
droog ze af,
=
Meng met een garde de bloem en de rest van her losgeklopte ei en voeg vervolgens de
andere 2 eieren en de ricotta toe. Meng alles en kruid naar wens
Garneer de taartbodem met 4 sneerjes ham. Bedek met % van het ricottabeslag, leg
daarop de asperges dicht tegen elkaar en giet het resterende beslag erover. Breng op
Superieur ham, natuur
O6
‘smaak mer peper en bak 20 min. in de oven.
Herta
Wite asperges
H0g EBG
Snijd de lente-uien en de resterende ham fijn en strooi ze over de taart. Serveer warm
Oorsprong België
met een slaatje
Kaliber: 16/22
19°
500 g
Tip
3
‘© /PROMOPACK
We gooien niets weg: gebruik de harde onderkanten en de schil van de asperges om soep
temaken met 1 gesnipperde ui, 40 g boter, tijm, laurier, 1 water en 2 bouillonblokjes. Laat
20 min. koken, mix en zeef. Voeg 1 dl room toe en klaar is Kees!
35 MIN. + 20 MIN.KOOKTUD
© _GEMIDDELD
ER:
4 PERSONEN
Voor 100g van het bereiderecept: Energie:778kJ -188 kCal
CIS
Verten:9,9 8 + Verzadigde vetzuren:5,18: Koolhydraten: 1538
©
Suikers:1,2g. Vezeis:11g- Eiwitten: 878 - Zout:0728
Laroche Chablis
Domaine Michel Laroche
=
2017/2018
gi
En
KS
Chablis AC.
Pa
ss
2
Wittewi
Bourgogne
EE
34
ER
ne
md
kl
à
Druivenras: chardonnay
x
à
Le
=
à
NS
Nr
ET
KE
EU
Ed
A
Peer
LA
A
A
z
EN
ÿ
Fr
en
LE
In
RS
4
2
mr
me
2h
EE
5 tg 99°
Aanbiedingen geldig van 01/04 ot en met 07/04/2021
* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding
“Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de L0% korting bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand
x 2
PE EEE
EU MR CU
DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)