Delhaize - Folder van 01.04.2021 tot 07.04.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.04.2021 tot 07.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Har tige taart met asperges ham en ricotta

CT]

Ingrediënten

5 sneerjes gekookte ham « 3 grote eieren 2 bundels witte asperges « 3 lente-uien «

1 pakje met 10 vierkantjes diepgevroren bladerdeeg (450 g) + goede el bloem

50”

250 gricotta- Peper en zout

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180 °C en verwijder het rooster. Vorm op een groot vel

N

bakpapier een grote rechthoel

(«36x24 cm) door 6 ontdooide vierkantjes bladerdeeg

FE

R

Herta»

tegen elkaar te leggen. Maak de zijkanten ervan licht vochtig en laat ze ongeveer 1 cm.

overlappen. Bevestig de zijden van de vierkantjes aan elkaar door ze in te drukken met

de tanden van een vork. Smeer de randen van de grote rechthoek in met 1 losgeklopt ei

Snijd de resterende deegvierkanrjes in 6 stroken en leg ze op de randen van de rechthoek

&

ETAT

zodat je een kader vormt. Smeer de randen opnieuw in met losgeklopt ei envoeg een

4

tweede laag stroken toe. Bestrijk ook deze met ei, prikeen paar keer met een vork in de

taartbodem en schuif de taart met het bakpapier op het ovenrooster. Bak 12 min.

Han |

Verwijder ondertussen de harde onderkant van de asperges en schil ze. Kook ze

‘ongeveer 8 min. in gezouten water. Ze moeten “al dente’

in. Spoel ze in koud water en

E

er 1)

=;

droog ze af,

=

Meng met een garde de bloem en de rest van her losgeklopte ei en voeg vervolgens de

andere 2 eieren en de ricotta toe. Meng alles en kruid naar wens

Garneer de taartbodem met 4 sneerjes ham. Bedek met % van het ricottabeslag, leg

daarop de asperges dicht tegen elkaar en giet het resterende beslag erover. Breng op

Superieur ham, natuur

O6

‘smaak mer peper en bak 20 min. in de oven.

Herta

Wite asperges

H0g EBG

Snijd de lente-uien en de resterende ham fijn en strooi ze over de taart. Serveer warm

Oorsprong België

met een slaatje

Kaliber: 16/22

19°

500 g

Tip

3

‘© /PROMOPACK

We gooien niets weg: gebruik de harde onderkanten en de schil van de asperges om soep

temaken met 1 gesnipperde ui, 40 g boter, tijm, laurier, 1 water en 2 bouillonblokjes. Laat

20 min. koken, mix en zeef. Voeg 1 dl room toe en klaar is Kees!

35 MIN. + 20 MIN.KOOKTUD

© _GEMIDDELD

ER:

4 PERSONEN

Voor 100g van het bereiderecept: Energie:778kJ -188 kCal

CIS

Verten:9,9 8 + Verzadigde vetzuren:5,18: Koolhydraten: 1538

©

Suikers:1,2g. Vezeis:11g- Eiwitten: 878 - Zout:0728

Laroche Chablis

Domaine Michel Laroche

=

2017/2018

gi

En

KS

Chablis AC.

Pa

ss

2

Wittewi

Bourgogne

EE

34

ER

ne

md

kl

à

Druivenras: chardonnay

x

à

Le

=

à

NS

Nr

ET

KE

EU

Ed

A

Peer

LA

A

A

z

EN

ÿ

Fr

en

LE

In

RS

4

2

mr

me

2h

EE

5 tg 99°

Aanbiedingen geldig van 01/04 ot en met 07/04/2021

* De aangegeven pris (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding

“Verrekend aan de kassa en niet cumuleerbaar met de L0% korting bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand

x 2

PE EEE

EU MR CU

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)