Delhaize - Folder van 25.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 25.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gebraden varkenshaasje met prosciutto,
champignons en linguine met spinaziepesto
Ingrediënten
2varkenshaasles (+ 700g) - 6sneetjes proschitto » 500 gwitie champignons «150 g jonge
spinazieblaadjes + 300 g linguine + V2 citroen + 3el olifolie « G grote salieblaadjes « peper en zout
Voorde pesto
1dl olijfolie „50 g jonge spinazieblaadjes « 50 g pijnboompitten « 50 g geraspte parmezaan -
peren zout
Bereiding
L
Verwarm de oven voor op 180 °C Leg de varkenshaasjes In een licht geoliede ovenschaal
Brengop smaak met peperen zouten plool het puniige uiteinde van het vlees naar beneden,
Á
Ei
Leg op elk varkenshaas 3 saliehlaades. Lege sneeijes prosduto erop en rol de uiteinden
#
ervan onder devarkenshaasjes. Bestrijk de zichtbare delen van het vlees lichtjes met oljolle
en bakze 35 min. inde oven.
4
Maak ondertussen de champignonsschoon, snijd ze In dikke schijfjes en doe ze In een grote
= N Las
‘sauteerpan met de resterende olijfolie, peper. zout en een scheutle ciroensap. Dek af en laat
10 min sudderen op een laag vuur, verwijder dan her deksel en draai het vuur hoger tot al het
water verdampt is.
Kook de Iinguine “al dente” volgens de aanwijzingen op de verpakking
Maak de spinaziepesto. doe de olijfolie, de spinazieblaadjes en de pijnboompiten in de kom
van de hakmolen. Mix min of meer fijn, afhankelijk van je smaak. Voeg parmezaan, peperen
zout oe en meng goed.
©
Voeg de resterende spinazie toe aan de champignons en bak op een matig vuur tot de blaadjes
23
Champignons
gaar zijn Kruid naar wens.
Mengde pesto onder de uigelektelinguine. Serveer samen met de champignons, de spinazie
500 g - € 280kg
‘en het varkenshaasje (in dikke sneden)
©
07
Varkenshaasje
tg
® /KG
2
Tip
Met het kookvocht van het varkenshaasje kan je met wat bindmiddel saus maken voor bij
het vlees. Wil je een groiere hoeveelheid saus? Voeg dan een klein porje kalfstond oe.
=
EE
© GEMAKKELU
E
A_4 PERSONEN
€q 40°
Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 788%J - 188 kCal
En 4
Cd
Vetten: 10,5 g « Verzadigde votzuren: 2,1 : Koolhydraten: 112 4
Az
9
Suikers: 078: Vezels: 118: Eviten 120 8 + Zout 04278
-
GRATIS
Re
Ee
y
en
maan,
D
=
it
=
>
Ke
en
=
À
“à
be
pa
1
Vs
ei
RC
Kon
4
rt
en
=
En
Hl
=
Blond bier
9:
ES
E
=
Of
La Chouffe
Rn,
= Li
Ee
E
Hd
flis
ET
% alc. vol.
615
ce
6x33 d-€3,1VL
1PROMOPACK
LA
en
Era
En
je
A
LE
Re
+ € 0,60 LEEGGOED
Fi
Fr
à
s
#
ol
74
‘Aanbiedingen geldig van 25/03 1
hen
eenheid} houdt rekening met de promotieaanbieding
Bier met liefde gebrouwen, drink je:
x 2
PE EEE
NGK
>
713
DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)