Delhaize - Folder van 25.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 25.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gebraden varkenshaasje met prosciutto,

champignons en linguine met spinaziepesto

Ingrediënten

2varkenshaasles (+ 700g) - 6sneetjes proschitto » 500 gwitie champignons «150 g jonge

spinazieblaadjes + 300 g linguine + V2 citroen + 3el olifolie « G grote salieblaadjes « peper en zout

Voorde pesto

1dl olijfolie „50 g jonge spinazieblaadjes « 50 g pijnboompitten « 50 g geraspte parmezaan -

peren zout

Bereiding

L

Verwarm de oven voor op 180 °C Leg de varkenshaasjes In een licht geoliede ovenschaal

Brengop smaak met peperen zouten plool het puniige uiteinde van het vlees naar beneden,

Á

Ei

Leg op elk varkenshaas 3 saliehlaades. Lege sneeijes prosduto erop en rol de uiteinden

#

ervan onder devarkenshaasjes. Bestrijk de zichtbare delen van het vlees lichtjes met oljolle

en bakze 35 min. inde oven.

4

Maak ondertussen de champignonsschoon, snijd ze In dikke schijfjes en doe ze In een grote

= N Las

‘sauteerpan met de resterende olijfolie, peper. zout en een scheutle ciroensap. Dek af en laat

10 min sudderen op een laag vuur, verwijder dan her deksel en draai het vuur hoger tot al het

water verdampt is.

Kook de Iinguine “al dente” volgens de aanwijzingen op de verpakking

Maak de spinaziepesto. doe de olijfolie, de spinazieblaadjes en de pijnboompiten in de kom

van de hakmolen. Mix min of meer fijn, afhankelijk van je smaak. Voeg parmezaan, peperen

zout oe en meng goed.

©

Voeg de resterende spinazie toe aan de champignons en bak op een matig vuur tot de blaadjes

23

Champignons

gaar zijn Kruid naar wens.

Mengde pesto onder de uigelektelinguine. Serveer samen met de champignons, de spinazie

500 g - € 280kg

‘en het varkenshaasje (in dikke sneden)

©

07

Varkenshaasje

tg

® /KG

2

Tip

Met het kookvocht van het varkenshaasje kan je met wat bindmiddel saus maken voor bij

het vlees. Wil je een groiere hoeveelheid saus? Voeg dan een klein porje kalfstond oe.

=

EE

© GEMAKKELU

E

A_4 PERSONEN

€q 40°

Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 788%J - 188 kCal

En 4

Cd

Vetten: 10,5 g « Verzadigde votzuren: 2,1 : Koolhydraten: 112 4

Az

9

Suikers: 078: Vezels: 118: Eviten 120 8 + Zout 04278

-

GRATIS

Re

Ee

y

en

maan,

D

=

it

=

>

Ke

en

=

À

“à

be

pa

1

Vs

ei

RC

Kon

4

rt

en

=

En

Hl

=

Blond bier

9:

ES

E

=

Of

La Chouffe

Rn,

= Li

Ee

E

Hd

flis

ET

% alc. vol.

615

ce

6x33 d-€3,1VL

1PROMOPACK

LA

en

Era

En

je

A

LE

Re

+ € 0,60 LEEGGOED

Fi

Fr

à

s

#

ol

74

‘Aanbiedingen geldig van 25/03 1

hen

eenheid} houdt rekening met de promotieaanbieding

Bier met liefde gebrouwen, drink je:

x 2

PE EEE

NGK

>

713

DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)