Delhaize - Folder van 25.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 25.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 25.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 25.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24
Gebraden varkenshaasje met prosciutto, champignons en linguine met spinaziepesto Ingrediënten 2varkenshaasles (+ 700g) - 6sneetjes proschitto » 500 gwitie champignons «150 g jonge spinazieblaadjes + 300 g linguine + V2 citroen + 3el olifolie « G grote salieblaadjes « peper en zout Voorde pesto 1dl olijfolie „50 g jonge spinazieblaadjes « 50 g pijnboompitten « 50 g geraspte parmezaan - peren zout Bereiding L Verwarm de oven voor op 180 °C Leg de varkenshaasjes In een licht geoliede ovenschaal Brengop smaak met peperen zouten plool het puniige uiteinde van het vlees naar beneden, Á Ei Leg op elk varkenshaas 3 saliehlaades. Lege sneeijes prosduto erop en rol de uiteinden # ervan onder devarkenshaasjes. Bestrijk de zichtbare delen van het vlees lichtjes met oljolle en bakze 35 min. inde oven. 4 Maak ondertussen de champignonsschoon, snijd ze In dikke schijfjes en doe ze In een grote = N Las ‘sauteerpan met de resterende olijfolie, peper. zout en een scheutle ciroensap. Dek af en laat 10 min sudderen op een laag vuur, verwijder dan her deksel en draai het vuur hoger tot al het water verdampt is. Kook de Iinguine “al dente” volgens de aanwijzingen op de verpakking Maak de spinaziepesto. doe de olijfolie, de spinazieblaadjes en de pijnboompiten in de kom van de hakmolen. Mix min of meer fijn, afhankelijk van je smaak. Voeg parmezaan, peperen zout oe en meng goed. © Voeg de resterende spinazie toe aan de champignons en bak op een matig vuur tot de blaadjes 23 Champignons gaar zijn Kruid naar wens. Mengde pesto onder de uigelektelinguine. Serveer samen met de champignons, de spinazie 500 g - € 280kg ‘en het varkenshaasje (in dikke sneden) © 07 Varkenshaasje tg ® /KG 2 Tip Met het kookvocht van het varkenshaasje kan je met wat bindmiddel saus maken voor bij het vlees. Wil je een groiere hoeveelheid saus? Voeg dan een klein porje kalfstond oe. = EE © GEMAKKELU E A_4 PERSONEN €q 40° Voor 100g van het bereiderecept: Energie: 788%J - 188 kCal En 4 Cd Vetten: 10,5 g « Verzadigde votzuren: 2,1 : Koolhydraten: 112 4 Az 9 Suikers: 078: Vezels: 118: Eviten 120 8 + Zout 04278 - GRATIS Re Ee y en maan, D = it = > Ke en = À “à be pa 1 Vs ei RC Kon 4 rt en = En Hl = Blond bier 9: ES E = Of La Chouffe Rn, = Li Ee E Hd flis ET % alc. vol. 615 ce 6x33 d-€3,1VL 1PROMOPACK LA en Era En je A LE Re + € 0,60 LEEGGOED Fi Fr à s # ol 74 ‘Aanbiedingen geldig van 25/03 1 hen eenheid} houdt rekening met de promotieaanbieding Bier met liefde gebrouwen, drink je: x 2 PE EEE NGK > 713 DELHAIZE | 4D | Proxy£ | DELHAIZECT)
Delhaize - Folder van 25.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 24