Delhaize - Folder van 19.03.2020 tot 25.03.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 19.03.2020 tot 25.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zin in beter?
Ideaal! Want bij Delhaize hebben we beter en
Daarom wordt de gouda*** bij Delhaize gemaakt
volgens een natuurlijk recept. Dit recept garandeert
willen we elke dag nóg beter doen. We vinden
dat er in deze kaas alleen maar weidemelk, stremsel,
het immers belangrijk dat elke Goebeziger bij ons
melkfermenten en zout zit. Dus geen kleurstoffen.
vindt waar hij of zij naar op zoek is. Producten
die voldoen aan alle verwachtingen. Verse
Je gouda wordt er alleen maar lekkerder op!
producten die je alleen bij ons vindt. Bio, fairtrade,
lokaal, producten zonder kleurstoffen of zonder
bewaarmiddelen. Daarnaast gaan we ook volop
voor minder plastic, minder CO2-uitstoot en
proberen we voedselafval zoveel mogelijk te
©
srry €2,89 + €1
beperken. En we streven naar eerlijke prijzen voor
Jonge gouda
In sneden
onze producenten. Zin in beter?
89°
7 sneden -330g
Delhaize doét beter!
@ VOOR2| € 589/kg
Jg
JE 2DE PAK VAN DEZE JONGE GOUDA IN SNEETJES VOOR MAAR € 1
Op vlak van kwaliteit en smaak is € 1 bij Delhaize meer waard dan € 1.
Het ijs van Grom dankt zijn echte Italiaanse smaak aan de natuurlijke
En dat proef je gewoon!
topingrediënten: verse melk, kippeneieren uit vrije uitloop en altijd
zonder gluten. smaakstoffen. kleurstoffen en bewaarmiddelen!
|
PUC L
COMBINEER à
PROFITEER
Rn a,
2
2PE TEGEN
mn,
EL
EPT *
Le
DE.
2
1
GOUDA
MIBDELEN
100% SMAAK
0% KLEURSTOFFEN
152
ie
8
ms
Roomijs
"Rom
34°
Grom
nstach ne
|
Alle variëteiten - 460 ml
=
11
de 6
VOOR2
€ 1254/L
MEER INFO OVER DEZE PRODUCTEN OP DELHAIZE.BE
even prijs (en ook de overeenkomst
DE at
KeS
met de promotleaanbleding
2
Aanbiedingen geldig van 19/03 toren met
20
le soort
da die onder de
pp alle EZ
LA
(LAURE
CEE nn
met uitzonde
DUREE)
gie (
PNR ILE
ren