Delhaize - Folder van 18.03.2021 tot 24.03.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 18.03.2021 tot 24.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fi


4)

=

Tong met gremolata en gegrilde groene asperges

Ingrediënten

4 hele tongen 4/5 - 2 bundels groene asperges - 1 biocitroen 1 biosinaasappel « 1 clabatta

„2 el bloem - 50 g parmezaan (in blok)- el aljfolle - 12 bosje platte peterselie «Leentje

5

knoflook Peper en zout

Bereiding

1

Verwijder de harde onderkant van de asperges (je hoeft ze niette schillen) en kookze

afhankelijk van hun grootte 3 tot 5 min. in gezouren water. Ze moeten "al dente” blijven.

L

Giet het water af en dompel ze onderin ijskoud water

Voorde gremolata: schil(heel fj) de helft van.de citroen- en sinaasappetzeste en snijd

dievervolgens in zeer dunne reepjes. Was, droog en hak de peterselie en voeg samen met

het gepersie knofbokteentfe 10e aan de zeste.

mn

RE

vangend

2

Schaaf de parmezaan in schilfers.

-

Laat de asperges uitlekken, droogze af en bestrijk ze met 2elolijfolie. Breng op smaak met

ier

peper en zout Snijd de ciabatta in sneetjes en gebruik een kwast om ze lichtjes merolie

20

te bestrijken Verhir de grilipan zonder vetstol en gril de sneees clabarta goudbruin.

Knip ondertussen de zijkant van de tongen meteen (visischaar. Wentel de vis door deblocı

en tik her overschot eraf. Doe3 el lifolie in een grote pan mer antiaanbaklaag, wach tot de

olie heer is en bak de tongen op een hoog vuur. Voeg peper en zout toe en bak ze 3 min. per

kant. Bestrooi met wat gremolata nadat je ze hebt omgedraaid (De tong s gaar als de bovenste

fleslichtjes van de graat loskomen)

Besprenkel derong met war olijfolie en dien op met het gegrilde brood en de asperges

9

Groene asperges

gegarneerd met parmezaanschilfers Serveer de rest van de gremolata er apart bi

en

450g

Tip

99°

Bak de tong niet te lang Her is nier de bedoeling om deze vis even goudbruin te laten,

Zeetong 4 of 4/5 €?

e/«6

kleuren als de traditionele sole meunière. Door de olijfolie zal dit nier lukken en riskeer je

de uitzonderlijke smaak van deze delicate vis te verliezen.

COMBINEER

&

© 30 MINUTEN

EEEN

ET

A 4 PERSONEN

LOL

ue

Voor 1004 van het bereide recept: Energie: 499 kJ- 119 kCal

AU

BE) veren zoa: vermageren Lag woarvernen sad

GRATIS

ci

Suikers: LOg « Vezels 11° Eiwitten: 878 + Zout: OA17g

=

r

PA

VANZPACKS,

uus

ni

Du

en

f

er

4:

=

=

I

Ss

BE

C

Sy

FF

a

7

|

4

nn ne

sd,

=

es

2

2

Fr

EB

es

Es

Kl

ee

Ei

KH

er

=

EEN

Ë

a pl

RER

Le

dE

Hash

en

Prijsvoorbeeld:

Le



na

2x 666.4x 33 d

Er

+

Sterk blond bier

€446

Ae

Duvel

N

Alle variöteiten

18°

4x33clof6x33c

en

© voor2

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

‘Aanbiedingen geldig van 18/03 tot en met 24/0/2021

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prij per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding.

Hoekan je ons bereiken? Gd deinat

ne

JOOS

7

ki

DELHAIZE | 4D | ProxyE | DELKAIZECH