Delhaize - Folder van 18.03.2021 tot 24.03.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 18.03.2021 tot 24.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fi
4)
=
Tong met gremolata en gegrilde groene asperges
Ingrediënten
4 hele tongen 4/5 - 2 bundels groene asperges - 1 biocitroen 1 biosinaasappel « 1 clabatta
„2 el bloem - 50 g parmezaan (in blok)- el aljfolle - 12 bosje platte peterselie «Leentje
5
knoflook Peper en zout
Bereiding
1
Verwijder de harde onderkant van de asperges (je hoeft ze niette schillen) en kookze
afhankelijk van hun grootte 3 tot 5 min. in gezouren water. Ze moeten "al dente” blijven.
L
Giet het water af en dompel ze onderin ijskoud water
Voorde gremolata: schil(heel fj) de helft van.de citroen- en sinaasappetzeste en snijd
dievervolgens in zeer dunne reepjes. Was, droog en hak de peterselie en voeg samen met
het gepersie knofbokteentfe 10e aan de zeste.
mn
RE
vangend
2
Schaaf de parmezaan in schilfers.
-
Laat de asperges uitlekken, droogze af en bestrijk ze met 2elolijfolie. Breng op smaak met
ier
peper en zout Snijd de ciabatta in sneetjes en gebruik een kwast om ze lichtjes merolie
20
te bestrijken Verhir de grilipan zonder vetstol en gril de sneees clabarta goudbruin.
Knip ondertussen de zijkant van de tongen meteen (visischaar. Wentel de vis door deblocı
en tik her overschot eraf. Doe3 el lifolie in een grote pan mer antiaanbaklaag, wach tot de
olie heer is en bak de tongen op een hoog vuur. Voeg peper en zout toe en bak ze 3 min. per
kant. Bestrooi met wat gremolata nadat je ze hebt omgedraaid (De tong s gaar als de bovenste
fleslichtjes van de graat loskomen)
Besprenkel derong met war olijfolie en dien op met het gegrilde brood en de asperges
9
Groene asperges
gegarneerd met parmezaanschilfers Serveer de rest van de gremolata er apart bi
en
450g
Tip
99°
Bak de tong niet te lang Her is nier de bedoeling om deze vis even goudbruin te laten,
Zeetong 4 of 4/5 €?
e/«6
kleuren als de traditionele sole meunière. Door de olijfolie zal dit nier lukken en riskeer je
de uitzonderlijke smaak van deze delicate vis te verliezen.
COMBINEER
&
© 30 MINUTEN
EEEN
ET
A 4 PERSONEN
LOL
ue
Voor 1004 van het bereide recept: Energie: 499 kJ- 119 kCal
AU
BE) veren zoa: vermageren Lag woarvernen sad
GRATIS
ci
Suikers: LOg « Vezels 11° Eiwitten: 878 + Zout: OA17g
=
r
PA
VANZPACKS,
uus
ni
Du
en
f
er
4:
=
=
I
Ss
BE
C
Sy
FF
a
7
|
4
nn ne
sd,
=
es
2
2
Fr
EB
es
Es
Kl
ee
Ei
KH
er
=
EEN
Ë
a pl
RER
Le
dE
Hash
en
Prijsvoorbeeld:
Le
€
na
2x 666.4x 33 d
Er
+
Sterk blond bier
€446
Ae
Duvel
N
Alle variöteiten
18°
4x33clof6x33c
en
© voor2
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand
‘Aanbiedingen geldig van 18/03 tot en met 24/0/2021
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prij per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding.
Hoekan je ons bereiken? Gd deinat
ne
JOOS
7
ki
DELHAIZE | 4D | ProxyE | DELKAIZECH