Delhaize - Folder van 17.03.2022 tot 23.03.2022 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 20 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 17.03.2022 tot 23.03.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LA
N
de
500 g kabeljauw 3 preien « teen look + 100 grucola « 500 g pasta Armando lalinguina' « 50 g muhamarra
m
100 g gemarineerde tomaatjes « 1porje Palais 240 g + 1Alpro cooking 250 g - 50 g geroosterde zadenmix
N
E
2elolijfolie « Peper en zout
1 Verwarm de oven voorop 180°C.
2. Was en snijd de prei ijn en pel de look Verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof erde prei in aan, perserde
look in en kruid met peper en zout Laat de prei zacht stoven gedurende 5 min. Voeg dan de Palais en de Alpro.
|
cooking toe en laat alles samen op een zacht vuur verder garen.
3. Snijd ondertussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken van ongeveer 125 g/stuk. Schik ze in een ovenschaal
waarvan je de bodem insmeerde mer 1 el olijfolie. Kruid de vis met peperen verdeel er de muhamarra over.
Gaarde kabeljauw in de oven gedurende 15 min.
4. Breng in een kom een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta Il min beeigaar. Gier de
a tm houden noch aan Voeg de side preimergeing en ere ge ox a
zodat de pasta de saus kan opnemen, Indien nodig voeg je het kookvocht we.
5, Verdeel de pasta over 4 borden schik er de vis ap en werkaf met de
gemarineerde tomaten, de zadenmix en de rucola.
=
En
Kabeljauwhaasje
=
19,90"/kg
CUT RES
25 MINUTEN (BEREIDING + KOOKTLJD)
N
we
Po à
LE
NUTRITIONELE WAARDEN PER 100 6.
ur
ENERGIE 654 K1/ 156 KCAL | VETTEN AG |
VERZADIGDE VETZUREN OG | KOOLHYDRATEN MAG
EN
(SUIKERS 136 | VEZELS 166 | EIMITTENBAG | OUT 0,26
|
nd
à
hk
za
Sd:
Ee
A
La
4!
2
A
visas
vo
vs
ovER
>
vegas.
ers
m
ei (Gi
AN
gaN
f
de
ok
N
es,
Î
er
RL
Da
BA
|
Viñas Del Vero
re
Witte, rosé- of rode
‘wijn uit Spanje
en
Combineer & profiteer
75d
ga,
Ee
1497 9,98° 13
ha