Delhaize - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 44 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Alleen maah een slaadel

Zin in een licht maal ? Stel uw ideale slaatje samen !

=

>

soBt

Ingediönken 006% 4 pehssnen

=. 1 sjalot

Voor de saus :

M louis kippenreepjes

u

1 groene sla naar keuze ® Ducros paprika

5 4 sl slagroom

E

100 g schaafkrullen

B 1 klontje boter

a

Citroensap

parmezaan

&_ Zout, peper

u

Mosterd

E

Lu zoutloze beschuiten

7 stuks

=

Een beetje geraspte

parmezaan

5

Enkele croutons

a

Een beetje

u

1 citroen

balsamicoazij

heidi

@ Snij het kippenwit in dunne

Dresseer de bonden apart of

plakjes, plaats het op een

voeg alle ingrediënten in een

slakom.

bord en giet het sap van

een 1/2 citroen erover, laat

à Meng de sla, beschuitbrokjes,

minstens 4u in de koelkast

marineren.

de croutons, gesnipperde

sjalot, parmezaanschaafsel en

@ Verbrijzel 2 beschuitjes in brok-

kippenreepjes. Bereid in een

jes, voeg een beetje paprika

kommetje de vinaigrette met

toe, doe er zout en peper bij.

de slagroom, de mosterd, het

Wentel er het kippenwit in.

citroensap, wat parmezaan en

Laat in een antikleefpan een

een beetje balsamicoazijn

klontje boter smelten. Paneer

(optioneel). Kruid met peper

al het kippenwit. Laat onge-

en zout.

veer 3 tot 4- min. bakken, todat

de kippenreepjes 18 gebakken

zijn.

18