Delhaize - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 44 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 18 van 44 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18
Alleen maah een slaadel Zin in een licht maal ? Stel uw ideale slaatje samen ! = > soBt Ingediönken 006% 4 pehssnen =. 1 sjalot Voor de saus : M louis kippenreepjes u 1 groene sla naar keuze ® Ducros paprika 5 4 sl slagroom E 100 g schaafkrullen B 1 klontje boter a Citroensap parmezaan &_ Zout, peper u Mosterd E Lu zoutloze beschuiten 7 stuks = Een beetje geraspte parmezaan 5 Enkele croutons a Een beetje u 1 citroen balsamicoazij heidi @ Snij het kippenwit in dunne Dresseer de bonden apart of plakjes, plaats het op een voeg alle ingrediënten in een slakom. bord en giet het sap van een 1/2 citroen erover, laat à Meng de sla, beschuitbrokjes, minstens 4u in de koelkast marineren. de croutons, gesnipperde sjalot, parmezaanschaafsel en @ Verbrijzel 2 beschuitjes in brok- kippenreepjes. Bereid in een jes, voeg een beetje paprika kommetje de vinaigrette met toe, doe er zout en peper bij. de slagroom, de mosterd, het Wentel er het kippenwit in. citroensap, wat parmezaan en Laat in een antikleefpan een een beetje balsamicoazijn klontje boter smelten. Paneer (optioneel). Kruid met peper al het kippenwit. Laat onge- en zout. veer 3 tot 4- min. bakken, todat de kippenreepjes 18 gebakken zijn. 18
Delhaize - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18