Delhaize - Folder van 24.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 44 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 24.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Alleen maah een slaadel
Zin in een licht maal ? Stel uw ideale slaatje samen !
=
>
soBt
Ingediönken 006% 4 pehssnen
=. 1 sjalot
Voor de saus :
M louis kippenreepjes
u
1 groene sla naar keuze ® Ducros paprika
5 4 sl slagroom
E
100 g schaafkrullen
B 1 klontje boter
a
Citroensap
parmezaan
&_ Zout, peper
u
Mosterd
E
Lu zoutloze beschuiten
7 stuks
=
Een beetje geraspte
parmezaan
5
Enkele croutons
a
Een beetje
u
1 citroen
balsamicoazij
heidi
@ Snij het kippenwit in dunne
Dresseer de bonden apart of
plakjes, plaats het op een
voeg alle ingrediënten in een
slakom.
bord en giet het sap van
een 1/2 citroen erover, laat
à Meng de sla, beschuitbrokjes,
minstens 4u in de koelkast
marineren.
de croutons, gesnipperde
sjalot, parmezaanschaafsel en
@ Verbrijzel 2 beschuitjes in brok-
kippenreepjes. Bereid in een
jes, voeg een beetje paprika
kommetje de vinaigrette met
toe, doe er zout en peper bij.
de slagroom, de mosterd, het
Wentel er het kippenwit in.
citroensap, wat parmezaan en
Laat in een antikleefpan een
een beetje balsamicoazijn
klontje boter smelten. Paneer
(optioneel). Kruid met peper
al het kippenwit. Laat onge-
en zout.
veer 3 tot 4- min. bakken, todat
de kippenreepjes 18 gebakken
zijn.
18