Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Colruyt Folder 17.06.2020

Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2

Zomergroenten NCW u S\ Ses Paprika 4 van eigen bodem à | 7, Bij Colruyt geven we altijd de voorkeur aan groenten en fruit van lokale, Belgische telers. x Dat geldt ook voor onze rode zoete puntpaprika. had N Die halen we onder andere bij Bart en Elke, die verschillende soorten paprika telen op 2 locaties in de provincie Antwerpen. Zo vader, te zo zoon, want ook Bart z’n vader Marc was een gepassioneerde en ervaren paprikateler. | à | Ideale omstandigheden De paprikaplant voelt zich het best in een warm en h vochtig klimaat (23 à 25 °C). Voldoende zonlicht en Dan en juiste vochtigheidsgraad zorgen dan ook voor mooie vruchten. Bart: “Als het 's zomers in de serres te 4 warm wordt, dan schuiven we het schermdoek dicht en benevelen we de planten. Zo blijven temperatuur en luchtvochtigheid op peil” ì Vertrouwen in kwaliteit Ls Onze aankoper Eric heeft 100 % vertrouwen in telers N N als Bart: “Door te werken met gepassioneerde telers 4 van bij ons, zijn we zeker van een uitstekende kwaliteit. L Fr Zo kunnen we onze klanten van april tot december ES lekkere, vers geoogste zoete puntpaprika's uit eigen æ land aanbieden. N cu 74 en) Ss Paprikatelers Bart en Elke gs Hoe schoonmaken? » Snij de puntpaprika eerst in de lengte middendoor en à verwijder dan de pitjes en de ni À Ne witte zaadlijsten. RIAA ad v Wil u ze ook pellen? Leg de halve paprika's dan met de Se velkant naar boven op een bakplaat en zet + 20 min. N r in een voorverwarmde oven, À à > op 250 °C. Doe de warme ps paprikahelften in een gesloten Ÿ zak en laat + 15 min. rusten. Es de ur dd Nu kan u de schil er makkelijk = ir aftrekken. SE Ee SN Puntpaprika met gehaktvuling en Provencaalse saus > = Ontdek het recept op Omdat we atijd en op de prijzen en promoties in de andere En zijn dan in deze ol winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort jen royeapp, op kuyt bed bij onze Klantendienst vertoon van uw Xra-app egte vies ina dt ES nat e prijzen in uw winkel kan u geen kans laagste prijzen

Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2