Colruyt - Folder van 12.02.2025 tot 25.02.2025 - Pagina 22

Hier is pagina 22 van 32 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.02.2025 tot 25.02.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.
Lekker
+
ÿ
vegetarisch
€ 2,90 p.p.
as DO 25 min.
Ingrediënten
5
4 spinazieburgers (versmarkt)
1 groene selder
5
Tui
„pe
A
ze
2 teentjes knoflook
400 g volwaardige rijst
400 g tomatenstukjes (blik)
7
en
4 el olijfolie
à
Jp
zwarte peper (molen)
zout
‘716
Bereiding (25 min)
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Snij intussen de selder in kleine blokjes
en snipper de ui en het knoflook fijn.
Verhit 1/4 van de olijfolie in een pan en
stoof het knoflook, de ui en de selder
5 min. Overgiet met de tomatenstukjes
en laat nog 15 min. sudderen. Kruid met
LA Le 5,
ès.
peper en zout.
Verhit de rest van de olijfolie in een pan
en bak de spinazieburgers 3 à 5 min.
goudbruin aan elke kant. Kruid met
peper en zout.
Verdeel de rijst over de borden en schep
{
er de seldersaus over. Snij de spinazie-
burgers in 2 en schik op de rijst.
3
Terre Siciliane 1.G.T. Grecanico
Inycon
Sicilia - Italië
Ker
IE
Leffe Bruin 0,0 %
+
U
Alcoholvri bier
1
À
ih
|
je}
XTRA
vem
Der
ii
7 D
ve
eig
Sel
Le
ee
ue
Alternatief voor
de spinazieburger
in het recept.
The Bio Veggie Company
spinazieburger 2 stuks 160 g of
Boni Selection
kaasburger 2 stuks 170 g
keramische sauteerpan
Spinazieburger
7 28 cm
€ 3,19 (€ 23,69/kg)
Groene selder
Geschikt voor alle vuren,
Kaasburger
5 B
per stuk
inclusief inductie.
€ 3,79 (€ 22,29/kg)
vanaf 2 verpakkingen
Herkomst: Spanje/ltalie.
€:
Mag in de vaatwasser.
€ 27°
Geldig van 8/1 t.e.m. 25/2/2025.
22
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid