Colruyt - Folder van 19.11.2025 tot 02.12.2025 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.11.2025 tot 02.12.2025.



Colruyt Folder 19.11.2025

Hier is pagina 31 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.11.2025 tot 02.12.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.11.2025 tot 02.12.2025 - Pagina 31

| — Fa y ee à | in gr er 7 Ee 2 5 1 N \ 1 5 re A % za > + Le T A + “ 9 ee wer + ir h Er eb. As @ zo min. €3,60 pp. Ingrediënten Bereiding (50 min) 4 kabeljauwburgers (versmark) 1 Warm de spinaziepuree op (instructies: zie Verhit de olijfolie in dezelfde braadpan en bak 1 peterseliewortel verpakking). de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant. 2 Schil intussen de peterseliewortel en rasp fijn. Meng de boter onder de spinaziepuree en 850 g spinaziepuree (versmarkt) verdeel over de borden. Schep er de 1 el boter Meng er het citroensap onder en kruid met 50 g hazelnoten peper en zout. peterseliewortel naast. Snij de 1 el citroensap Hak de hazelnoten grof en rooster 1 à 2 min. kabeljauwburger in 2 en leg erbij. 2 el olijfolie in een braadpan zonder vetstof. Haal uit de pan. Werk af met de hazelnoten. peper en zout 2 REE md ng 0e EN Sem EED Boni Selection kabeljauwburgers Astuks 400g Boni Selection Graatloos. Wilde vis. Boni Selection Herkomst: €295 peterseliewortel €99 €'789 noordoostelijk deel van 600g puree met spinazie de Atlantische Oceaan. EBENE Herkomst: België. eass/kg 500g €7e/kg 31 De laagste prijzen. Gegarandeerd. #

Colruyt - Folder van 19.11.2025 tot 02.12.2025 - Pagina 31