Colruyt - Folder van 24.09.2025 tot 07.10.2025 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.09.2025 tot 07.10.2025.

Hier is pagina 34 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.09.2025 tot 07.10.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.09.2025 tot 07.10.2025 - Pagina 34
Van taeizoen -w ar = En ra Ue ë ne ” Steak 99 fel vrouwelijk rund +2cm +170g Ag = | TE a u Ÿ à pn LL Zoete puntpaprika €699 Herkomst: België. /kg |SMAAKMAKER & 13 XTRA Le Cambozola Classic Da (45 min. €6,20 p.p. +185g 1 €22,90/kg Ingrediënten Verhit de rest van de olijfolie in een pan en 500 g steak vrouwelijk rund (beenhouwerij bak de aardappelblokjes 10 min. Kruid met 500 g aardappelblokjes versma) peper en zout. 100 g rucola Smeft intussen de boter in een pan en bak de steaks 2 à 3 min aan elke kant. Kruid 2 rode puntpaprika's {°° 250 g gekookte rode bieten (versmarkt) met peper en zout. Haal de steaks uit de per verpakking 6 takjes verse tijm pan en dek af met aluminiumfolie. Lui Giet het overtollige vet uit de pan, voeg de Alternatief voor de kaas 100 g cambozola room toe en warm zachtjes op. Roer de 25 cl room cambozola erdoor en laat smelten tot een in het recept. x XTRA 2 el boter gladde saus. Kruid met peper. 2 el walnoten Meng de ui en paprika met de rucola. Ga 3 el olijfolie Verdeel over de borden en werk af met u peper en zout blokjes rode biet. Leg er een steak op, lepel de saus erover en werk af met de walnoten Bereiding («5 min) = x en de rest van de tijm. Serveer met de Snij de puntpaprika's in de lengte in 2 en aardappelblokjes. en En verwijder de pitjes en de zaadlijsten. Snij Giovanni Rana de rest in reepjes, samen met de ui. Snij de rode bieten in blokjes. Trek de blaadjes van verse basilicumpesto 140 g, de takjes tijm. verse kaassaus 180 g, Pasta per Lasagne 250 g of gnocchi 500 g Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan en bak Verse kaassaus de paprika en de ui + 5 min. Kruid met de helft van de tijm, peper en zout. € 3,89 (€ 21,61/k8) Pasta per Lasagne „670 € 3,29 (€ 13,16/kg) per 2 verpakkingen 34 Geldig van 24/9 te.m. 7/10/2025. De laagste prijzen. Gegarandeerd.
Colruyt - Folder van 24.09.2025 tot 07.10.2025 - Pagina 34