Colruyt - Folder van 30.07.2025 tot 12.08.2025 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 32 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.07.2025 tot 12.08.2025.



Colruyt Folder 30.07.2025

Hier is pagina 25 van 32 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.07.2025 tot 12.08.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 30.07.2025 tot 12.08.2025 - Pagina 25

As Oso min. €5,05 p.p. yr. di Ingrediënten 00 200 g pancettablokjes 6 (paste) 8 volkoren radiatori " 2 broccoli's >. 50 g rucola 30 g pijnboompitten 4 takjes basilicum 1 diolifolie 2 teentjes knoflook peper en zout ee! red 40 g parmezaan @ld) emiel U, Bereiding (50 min) ES 1 Snij 1 broccoli in heel kleine stukjes. Snij de FA hr andere broccoli in gewone stukken. Schil beide stelen en snij in gelijke stukjes. Scheur het Fa a es un K basilicum in stukjes en hou vier blaadjes apart. Md Eh Hak het knoflook en de parmezaan grof. en » Breng lichtgezouten water aan de kook. Kook # En DS. de stukjes steel en de grofgesneden broccoli Pd RQ nn 5 min. Giet af en spoel onder koud water en de Delden, re w laat goed uitlekken. Breng opnieuw lichtgezouten water aan La \ 23 de kook en kook de radiatori (kooktijd: zie pe a verpakking). Giet af. > Verhit 2 el olijfolie in een hoge braadpan en ff de NL bak de pancettablokjes samen met de kleine Man’ stukjes broccoli en het knoflook +/- 8 min goudbruin. Mix ondertussen de uitgelekte broccoli met het basilicum, de pijnboompitten, de parmezaan en de rest van de olijfolie tot een gladde saus. Kruid met peper en eventueel nog een beetje zout. Meng de saus onder de pasta, verdeel over de borden en schep er de broccoli en pancetta over. Garneer met een blaadje basilicum. 2 XTRA XTRA Pornereggie ren AT ut Srartummd Parmareggio Parmigiano Reggiano geraspt 100 g of blok 250 g | u, Geraspt nhouw U €5,25 (€ 52,50/kg) Broccoli Beretta pancettablokjes = % 500 35 Herkomst: België/ 100g el B Nederland. €230/kg €2,99 (€ 29,90/Kg) vanaf 2 verpakkingen vanaf 2 verpakkingen XTRA Be il ‚Erarı 4 è ig Em re mie LES De Je f Boni Selection Granoro Veggie Boni Selection alle pasta gemarineerde rucola 500 g spiesjes BBQ € 79 100 €129 Rigatoni a 0" Astuks 1408 €19,93/kg Herkomst: Nederland. €12,90/kg €2,19 (€ 4,38/kg) vanaf 2 verpakkingen 25 #

Colruyt - Folder van 30.07.2025 tot 12.08.2025 - Pagina 25