Colruyt - Folder van 26.03.2025 tot 08.04.2025 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.03.2025 tot 08.04.2025.



Colruyt Folder 26.03.2025

Hier is pagina 27 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.03.2025 tot 08.04.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 26.03.2025 tot 08.04.2025 - Pagina 27

Oe Ki it — Æ . 99 Gemarineerde = Pr runderreepjes 5 /kg ie 1 N à 2 o # Æ N Boni Selection kerstomaatjes in tros 300g Herkomst: België. En €749 my EN63/g l Penne met gepofte tomaatjes, # runderreepjes en mascar; GE Ber f = 7 Boni Selection Dee Bio basilicum Eu ® 30 min. € 4,95 p.p. Herkomst: België. Ingrediënten Kook de penne gaar in lichtgezouten water Re, 500 g gemarineerde runderreepjes (beenhouwerij) (kooktijd: zie verpakking). Bewaar een tiental 600 g kerstomaatjes in tros eetlepels kookvocht voor de saus en giet de €] 1 venkel rest af. 1/2 plantje basilicum Verhit de rest van de olijfolie in een hoge lu braadpan en bak de ui, het knoflook en 2 teentjes knoflook de venkel 5 min. op een matig vuur. 250 g mascarpone Voeg de runderreepjes toe en roerbak 400 g volkorenpenne 5 min. mee. 70 g tomatenpuree Roer er de tomatenpuree en de mascarpone 3 el olijfolie onder. Voeg het opzijgehouden kookvocht 1 Ki oregano van de pasta toe en kruid alles met peper a en zout. zwarte peper (molen) zout Roer de saus met de runderreepjes onder de pasta en scheur er de basilicumblaadjes Bereiding (50 min) over. Werk af met de gepofte tomaatjes. za Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Doe de trostomaatjes in een ovenschaal en Chianti D.O.C.G. Riserva besprenkel met 1/3 van de olijfolie. Kruid met Castellani de oregano, peper en zout en zet 20 min. Toscana - Italië in de voorverwarmde oven. Boni Selection w Snipper intussen de ui en het knoflook fijn. Leffe Bruin € ‚89 Verwijder de harde kern uit de venkel en snij donker abdijbier gehakte ui 1008 €890/lg de venkel in blokjes van 1 cm. 27 #

Colruyt - Folder van 26.03.2025 tot 08.04.2025 - Pagina 27