Colruyt - Folder van 26.03.2025 tot 08.04.2025 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 26.03.2025 tot 08.04.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Oe
Ki it
—
Æ .
99
Gemarineerde
= Pr
runderreepjes
5
/kg
ie
1
N
à
2
o
#
Æ
N
Boni Selection
kerstomaatjes in tros
300g
Herkomst: België.
En
€749
my
EN63/g
l
Penne met gepofte tomaatjes,
# runderreepjes en mascar;
GE
Ber
f
=
7
Boni Selection
Dee
Bio basilicum
Eu ® 30 min. € 4,95 p.p.
Herkomst: België.
Ingrediënten
Kook de penne gaar in lichtgezouten water
Re,
500 g gemarineerde runderreepjes (beenhouwerij)
(kooktijd: zie verpakking). Bewaar een tiental
600 g kerstomaatjes in tros
eetlepels kookvocht voor de saus en giet de
€]
1 venkel
rest af.
1/2 plantje basilicum
Verhit de rest van de olijfolie in een hoge
lu
braadpan en bak de ui, het knoflook en
2 teentjes knoflook
de venkel 5 min. op een matig vuur.
250 g mascarpone
Voeg de runderreepjes toe en roerbak
400 g volkorenpenne
5 min. mee.
70 g tomatenpuree
Roer er de tomatenpuree en de mascarpone
3 el olijfolie
onder. Voeg het opzijgehouden kookvocht
1 Ki oregano
van de pasta toe en kruid alles met peper
a
en zout.
zwarte peper (molen)
zout
Roer de saus met de runderreepjes onder
de pasta en scheur er de basilicumblaadjes
Bereiding (50 min)
over. Werk af met de gepofte tomaatjes.
za
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2
Doe de trostomaatjes in een ovenschaal en
Chianti D.O.C.G. Riserva
besprenkel met 1/3 van de olijfolie. Kruid met
Castellani
de oregano, peper en zout en zet 20 min.
Toscana - Italië
in de voorverwarmde oven.
Boni Selection
w
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
Leffe Bruin
€ ‚89
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij
donker abdijbier
gehakte ui
1008
€890/lg
de venkel in blokjes van 1 cm.
27
#