Colruyt - Folder van 12.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.03.2025 tot 25.03.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

9

meenen

|

vegetarisch

A

ER

FE

Leifheit

Ee.

Comfort Line

rasp in inox

Da

met 4 vlakken

H 23,80 cm

Mag in de vaatwasser.

Garantie: 5 jaar.

1

5

gp

rd

F

a

x

-

XTRA

m

Fr)

2 PAVÉS

7

ee

de

el

Président of Leerdammer

alle kazen om op te warmen

Président Crispy Cheddar

150 g-€ 3,49 (€ 23,27/kg)

Re —

Président Côté Repas Pavés

Fondants à |” Emmental 2 stuks

u B

200 g- €3,79 (€ 18,95/kg)

vanaf 1 verpakking

Lenteslaatje met kaaskroka

es en radijs

As ® 20 m

€3,15 p.p.

SALADE DELL

Ingrediënten

12 Crispy Bakes met brie (versmarkt)

1 komkommer

1 bosje radijzen

40 g veldsla

10 g radijsscheuten

1/3 plantje dille

2 el granaatappelpitjes

1 onbehandelde limoen bio)

1/2 rode ui

Boni Selection

1 el boter

veldsla

1 el vloeibare honing



99

3 el olijfolie

150

Herkomst: België/Nederland.

€1327/kg

zwarte peper (molen)

zout

Bereiding (20 min)

1

Maak linten van de ongeschilde komkommer. Snipper de rode ui heel fijn.

Rits de dille van de takjes en snipper 3/4 heel fijn. Hou de rest apart voor de afwerking.

2

Snij de helft van de radijzen in blokjes van 1/2 cm. Snij de andere helft van de radijzen in de lengte

in 2 (laat er nog wat groen aan).

Rasp de schil van de limoen en pers hem uit.

fen

Meng de olijfolie met 1 el limoensap, de limoenzeste en de honing. Kruid met peper en zout.

Meng samen met de fijngesnipperde dille onder de rode ui, blokjes radijs en de granaatappelpitjes.

u

Smelt de boter in een pan en bak de kaaskrokantjes 8 min.

Meng de veldsla met de komkommerlinten en de halve radijzen. Verdeel over de borden en

leg er de kaaskrokantjes bovenop. Lepel er de dressing over en werk af met de rest van de dille en

de radijsscheuten.

Dordonia 24

LGP. Périgord

Boni Selection

jonge slascheuten

Ename Pater



95

U

Blond abdijbier

1008

Gewassen en gebruiksklaar.

€oso/g

29

#