Colruyt - Folder van 12.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 29

Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.03.2025 tot 25.03.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
9
meenen
|
vegetarisch
A
ER
FE
Leifheit
Ee.
Comfort Line
rasp in inox
Da
met 4 vlakken
H 23,80 cm
Mag in de vaatwasser.
Garantie: 5 jaar.
1
5
gp
rd
F
a
x
-
XTRA
m
Fr)
2 PAVÉS
7
ee
de
el
Président of Leerdammer
alle kazen om op te warmen
Président Crispy Cheddar
150 g-€ 3,49 (€ 23,27/kg)
Re —
Président Côté Repas Pavés
Fondants à |” Emmental 2 stuks
u B
200 g- €3,79 (€ 18,95/kg)
vanaf 1 verpakking
Lenteslaatje met kaaskroka
es en radijs
As ® 20 m
€3,15 p.p.
SALADE DELL
Ingrediënten
12 Crispy Bakes met brie (versmarkt)
1 komkommer
1 bosje radijzen
40 g veldsla
10 g radijsscheuten
1/3 plantje dille
2 el granaatappelpitjes
1 onbehandelde limoen bio)
1/2 rode ui
Boni Selection
1 el boter
veldsla
1 el vloeibare honing
€
99
3 el olijfolie
150
Herkomst: België/Nederland.
€1327/kg
zwarte peper (molen)
zout
Bereiding (20 min)
1
Maak linten van de ongeschilde komkommer. Snipper de rode ui heel fijn.
Rits de dille van de takjes en snipper 3/4 heel fijn. Hou de rest apart voor de afwerking.
2
Snij de helft van de radijzen in blokjes van 1/2 cm. Snij de andere helft van de radijzen in de lengte
in 2 (laat er nog wat groen aan).
Rasp de schil van de limoen en pers hem uit.
fen
Meng de olijfolie met 1 el limoensap, de limoenzeste en de honing. Kruid met peper en zout.
Meng samen met de fijngesnipperde dille onder de rode ui, blokjes radijs en de granaatappelpitjes.
u
Smelt de boter in een pan en bak de kaaskrokantjes 8 min.
Meng de veldsla met de komkommerlinten en de halve radijzen. Verdeel over de borden en
leg er de kaaskrokantjes bovenop. Lepel er de dressing over en werk af met de rest van de dille en
de radijsscheuten.
Dordonia 24
LGP. Périgord
Boni Selection
jonge slascheuten
Ename Pater
€
95
U
Blond abdijbier
1008
Gewassen en gebruiksklaar.
€oso/g
29
#