Colruyt - Folder van 12.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.03.2025 tot 25.03.2025.

Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.03.2025 tot 25.03.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 12.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 29
9 meenen | vegetarisch A ER FE Leifheit Ee. Comfort Line rasp in inox Da met 4 vlakken H 23,80 cm Mag in de vaatwasser. Garantie: 5 jaar. 1 5 gp rd F a x - XTRA m Fr) 2 PAVÉS 7 ee de el Président of Leerdammer alle kazen om op te warmen Président Crispy Cheddar 150 g-€ 3,49 (€ 23,27/kg) Re — Président Côté Repas Pavés Fondants à |” Emmental 2 stuks u B 200 g- €3,79 (€ 18,95/kg) vanaf 1 verpakking Lenteslaatje met kaaskroka es en radijs As ® 20 m €3,15 p.p. SALADE DELL Ingrediënten 12 Crispy Bakes met brie (versmarkt) 1 komkommer 1 bosje radijzen 40 g veldsla 10 g radijsscheuten 1/3 plantje dille 2 el granaatappelpitjes 1 onbehandelde limoen bio) 1/2 rode ui Boni Selection 1 el boter veldsla 1 el vloeibare honing € 99 3 el olijfolie 150 Herkomst: België/Nederland. €1327/kg zwarte peper (molen) zout Bereiding (20 min) 1 Maak linten van de ongeschilde komkommer. Snipper de rode ui heel fijn. Rits de dille van de takjes en snipper 3/4 heel fijn. Hou de rest apart voor de afwerking. 2 Snij de helft van de radijzen in blokjes van 1/2 cm. Snij de andere helft van de radijzen in de lengte in 2 (laat er nog wat groen aan). Rasp de schil van de limoen en pers hem uit. fen Meng de olijfolie met 1 el limoensap, de limoenzeste en de honing. Kruid met peper en zout. Meng samen met de fijngesnipperde dille onder de rode ui, blokjes radijs en de granaatappelpitjes. u Smelt de boter in een pan en bak de kaaskrokantjes 8 min. Meng de veldsla met de komkommerlinten en de halve radijzen. Verdeel over de borden en leg er de kaaskrokantjes bovenop. Lepel er de dressing over en werk af met de rest van de dille en de radijsscheuten. Dordonia 24 LGP. Périgord Boni Selection jonge slascheuten Ename Pater € 95 U Blond abdijbier 1008 Gewassen en gebruiksklaar. €oso/g 29 #
Colruyt - Folder van 12.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 29