Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ad
,
er
Co
gn
EN
Pd
Da
Kalkoenengebraad
2 5.
(A4 krieltjes,
Gebr
ETUI ALL
olijven
en Put
LES
BBQ
Hoofdgerecht
SIND
Ingrediënten «4 personen)
1 biokip (beenhouwerij)
4 eetl. ontpitte zwarte
450 g tapastomaten
olijven (blik)
Gemarineerde kalkoenenbrochette
250 g champignons
2 eetl. kappertjes
+150g
1 groene paprika
4 eetl. olifolie
1 courgette
1 koffiel. kippenkruiden
11,90 ex;
600 gminikrieltjes
Tui
peper en zout
Voorbereiding (15 mi)
Snij de ui in ringen.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de
paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
Snij de courgette in schijfjes.
Mäcon-Villages A.O.P.
Snij de champignons in 4.
[2020
L'Art des Sens’ 2019
Verdeel de tapastomaten in trosjes van 3 of 4.
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud
alle soorten gevogelte
Laroche
water en dep droog.
“ chardonnay
Verwarm de oven voor op 200 °C.
à vit en geel fruit, fijne houttoets
© fijne, frisse, fruitige en sappige smaak
Berei
18 6 min + 1 u.in de over)
met een vettige toets en een fijne
1 Schik de kip op een bakplaat met bakpapier
houttoets
en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met de
nog 2 à 3 jaar
kippenkruiden.
2. Verdeel de krieltjes, de ui, de groenten, de uitgelekte
olijven en de kappertjes rond de kip. Besprenkel met
2 eetl olijfolie en kruid met peper en zout.
3 Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Verlaag
8,75:
de temperatuur tot 180 °C en zet 50 min. in de oven.
Prik met een scherp mes in een bout van de kip om
te zien of ze gaar is (het vocht moet helder zijn).
Afwerking
Snij de kip in stukken en geef er de krieltjes en de
Een vaste waarde
Jean Loron
groenten bij.
ELLE [12
'Les Sablons Rouges' 2018
Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’
A.
Régnié
AOP. Régnië
# gamoy
Floreffe Dubbel
Ò aroma's van klein rood fruit
Donker abdijbier
© intense toets van rood fruit, zachte en
frisse finale
nog 2 à 3 jaar
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)
Energie G24kc vezels ag
Veten
3078 Ewiten
368
(waarvan) verzadigde vetnren 658 Zout
098
Kodhydeten
ET:
6,99:
(waarvan) uiers
988
Ons vakmanschap drink je met verstand
Geldig van 12/8 tem. 25/8/2020.
sk Met uw 2 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.