Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ad

,

er

Co

gn

EN

Pd

Da

Kalkoenengebraad

2 5.

(A4 krieltjes,

Gebr

ETUI ALL

olijven

en Put

LES

BBQ

Hoofdgerecht

SIND

Ingrediënten «4 personen)

1 biokip (beenhouwerij)

4 eetl. ontpitte zwarte

450 g tapastomaten

olijven (blik)

Gemarineerde kalkoenenbrochette

250 g champignons

2 eetl. kappertjes

+150g

1 groene paprika

4 eetl. olifolie

1 courgette

1 koffiel. kippenkruiden

11,90 ex;

600 gminikrieltjes

Tui

peper en zout

Voorbereiding (15 mi)

Snij de ui in ringen.

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de

paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.

Snij de courgette in schijfjes.

Mäcon-Villages A.O.P.

Snij de champignons in 4.

[2020

L'Art des Sens’ 2019

Verdeel de tapastomaten in trosjes van 3 of 4.

Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud

alle soorten gevogelte

Laroche

water en dep droog.

“ chardonnay

Verwarm de oven voor op 200 °C.

à vit en geel fruit, fijne houttoets

© fijne, frisse, fruitige en sappige smaak

Berei

18 6 min + 1 u.in de over)

met een vettige toets en een fijne

1 Schik de kip op een bakplaat met bakpapier

houttoets

en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met de

nog 2 à 3 jaar

kippenkruiden.

2. Verdeel de krieltjes, de ui, de groenten, de uitgelekte

olijven en de kappertjes rond de kip. Besprenkel met

2 eetl olijfolie en kruid met peper en zout.

3 Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Verlaag

8,75:

de temperatuur tot 180 °C en zet 50 min. in de oven.

Prik met een scherp mes in een bout van de kip om

te zien of ze gaar is (het vocht moet helder zijn).

Afwerking

Snij de kip in stukken en geef er de krieltjes en de

Een vaste waarde

Jean Loron

groenten bij.

ELLE [12

'Les Sablons Rouges' 2018

Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’

A.

Régnié

AOP. Régnië

# gamoy

Floreffe Dubbel

Ò aroma's van klein rood fruit

Donker abdijbier

© intense toets van rood fruit, zachte en

frisse finale

nog 2 à 3 jaar

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)

Energie G24kc vezels ag

Veten

3078 Ewiten

368

(waarvan) verzadigde vetnren 658 Zout

098

Kodhydeten

ET:

6,99:

(waarvan) uiers

988

Ons vakmanschap drink je met verstand

Geldig van 12/8 tem. 25/8/2020.

sk Met uw 2 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.