Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Colruyt Folder 12.08.2020

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3

ad , er Co gn EN Pd Da Kalkoenengebraad 2 5. (A4 krieltjes, Gebr ETUI ALL olijven en Put LES BBQ Hoofdgerecht SIND Ingrediënten «4 personen) 1 biokip (beenhouwerij) 4 eetl. ontpitte zwarte 450 g tapastomaten olijven (blik) Gemarineerde kalkoenenbrochette 250 g champignons 2 eetl. kappertjes +150g 1 groene paprika 4 eetl. olifolie 1 courgette 1 koffiel. kippenkruiden 11,90 ex; 600 gminikrieltjes Tui peper en zout Voorbereiding (15 mi) Snij de ui in ringen. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes. Snij de courgette in schijfjes. Mäcon-Villages A.O.P. Snij de champignons in 4. [2020 L'Art des Sens’ 2019 Verdeel de tapastomaten in trosjes van 3 of 4. Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud alle soorten gevogelte Laroche water en dep droog. “ chardonnay Verwarm de oven voor op 200 °C. à vit en geel fruit, fijne houttoets © fijne, frisse, fruitige en sappige smaak Berei 18 6 min + 1 u.in de over) met een vettige toets en een fijne 1 Schik de kip op een bakplaat met bakpapier houttoets en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met de nog 2 à 3 jaar kippenkruiden. 2. Verdeel de krieltjes, de ui, de groenten, de uitgelekte olijven en de kappertjes rond de kip. Besprenkel met 2 eetl olijfolie en kruid met peper en zout. 3 Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Verlaag 8,75: de temperatuur tot 180 °C en zet 50 min. in de oven. Prik met een scherp mes in een bout van de kip om te zien of ze gaar is (het vocht moet helder zijn). Afwerking Snij de kip in stukken en geef er de krieltjes en de Een vaste waarde Jean Loron groenten bij. ELLE [12 'Les Sablons Rouges' 2018 Jean Loron ‘Les Sablons Rouges’ A. Régnié AOP. Régnië # gamoy Floreffe Dubbel Ò aroma's van klein rood fruit Donker abdijbier © intense toets van rood fruit, zachte en frisse finale nog 2 à 3 jaar Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl) Energie G24kc vezels ag Veten 3078 Ewiten 368 (waarvan) verzadigde vetnren 658 Zout 098 Kodhydeten ET: 6,99: (waarvan) uiers 988 Ons vakmanschap drink je met verstand Geldig van 12/8 tem. 25/8/2020. sk Met uw 2 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3