Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Colruyt Folder 03.06.2020

Hier is pagina 1 van 7 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1

Vs Ë À LA x MR ER A À A fe si ï N Ri Ek À Af Bes OT BE Nieuw Dot A Jt e NS xr es AS el A TR a er KERN ef lj jun: | te CN FE di 5 MN „et Li an SS ) PAST Cor I À fl Ni 1 LD Ren RPC nil | 4 m = ES 5 PR Pr an ES = be NA a ia Mae a er Br } Q CLS ar. ei Nn EH en Le vd “w \ Fi Fe er v pre — N à 28,99: + (58.65 €/1) id À 3 N và 3 2) 5 8 | Champagne 2 1 | Pol Gardère Millésimé 2012 + extra brut led he) [ue [LE Premier Cru pais 75d Pr de it De evenwi POSE Li OSTEN in onze Wijnrayon./Mä FTC -20 %“ 1 Y ty naar haald de: vanaf 1 fles In het voorjaar gebeurt de assemblage in de champagnehuizen. De Champagnestreek is ingedeeld in 319 cru's die ongeveer Dat houdt in dat gespecialiseerde oenologen stille wijnen van overeenkomen met de verschillende wijngemeentes. Er zijn drie niveaus, verschillende druivensoorten en cru's mengen. Meestal voegen afhankelijk van de kwaliteit van het terroir (ligging, bodem …): ze daar ook 'reservewijnen' aan toe, goede wijnen van vroegere grand cru, premier cru en cru. Helemaal bovenaan staan de 17 grand oogsten. Als ze alleen wijnen van het hetzelfde jaar gebruiken, cru's met de beste percelen. Daaronder zijn er 44 premier cru's. Alle andere percelen zijn gewone cru's. Bij een premier cru, zoals bij deze Pol spreken we van een champagne millésimé. Dat kan alleen als de oogst van dat jaar heel goed is. Deze Pol Gardère is een millésimé Gardère, moeten alle druiven van geklasseerde premier-crupercelen zijn. van 2012 en dat was zo'n uitstekend jaar in Champagne. Deze Pol Gardère is ook een extra brut. Doordat de druiven al mooi Na de assemblage is het tijd voor de tweede gisting, de rijp waren moest er na de tweede gisting maar heel weinig suiker champagnes rusten dan ‘sur lattes’. In die fase onstaan de toegevoegd worden (de dosage). Deze extra brut bevat dus minder magische belletjes. Het wettelijke minimum bij champagnes is suiker dan een brut: maar 4 g per liter. een rijping 'sur lattes' van 15 maanden. Voor een millésimé is dat zelfs minimaal 36 maanden. Die lange rijping van een Tijd om de champagne te ontkurken! Nadat u de fijne belletjes hebt bewonderd, ruikt u een fris en elegant boeket met geuren van millésimé heeft nog een ander effect: de champagne komt citrusfruit, gegrild brood en bloemen. De smaak is heel fris, evenwichtig in contact met ondertussen afgestorven gistcellen. Dat klinkt en misschien niet echt smakelijk, maar de champagne krijgt daardoor onweerstaanbaar lekker. U proeft wat citroen, een toets van kaneel en houtaccenten. Genieten! een rijke en romige smaak. Ons vakmanschap drink je met verstand Geldig van 3/6 tem. 16/6/2020. sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 1