Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.

Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2
Makkelijk kiezen Wist u dat? -20 Y* -25 00" vanaf 3 flessen vanaf 6 flessen LEA Rosé is geen mix van rode en witte wijn Rosé wordt niet gemaakt door rode en witte wijn te op ALLE roséwijnen in uw winkel mengen. De wijn dankt zijn kleur (net als rode wijn) aan de schil van de blauwe druiven die ervoor (behalve schuimwijnen, partyboxen gebruikt worden. Het vruchtvlees van de druiven en Klassewij jnen) is kleurloos, en het sap dus ook. Door blauwe druiven te kneuzen of te persen komt het sap in Fe ze contact met de schil. Die kleurt het sap langzaam. Het zijn de gebruikte druiven en de tijdsduur van ee het proces die uiteindelijk de kleur van de rosé A ci = 4 % bepalen. De kleur zegt niets over de smaak Ÿ = JE SE Rose bestaat in heel wat tinten roze. Die zeggen se 6 echter niets over de smaak. Ook die is afhankelijk = van de druiven die gebruikt worden en de : = + ZA, 5,95 tijdsduur van het proces. Het is dus niet omdat een rosé wat donkerder van kleur is, dat hij ook ESS zoeter en krachtiger is. Rosé kan u in elk seizoen drinken Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende : a 3 stijlen dat u rosé het hele jaar door kan drinken. er Kies in de zomer voor de jonge en frisse variant k En ee 5 als verfrissende, krokante wijn bij een salade of een x ander licht gerecht. En combineer krı ige rosé a Sr met gourmet of fondue tijdens de winter. 2 En Be Er De Provence is de bakermat van de rosé Rosé is niet gebonden aan een specifieke regio, maar in de Provence bestaat wel zo'n 80 % van de wijnproductie uit rosé. De Grieken en de Romeinen introduceerden via de haven van Marseille 4 wijnstokken en de bijhorende wijncultuur in de regio. Het zijn de geologische complexiteit van de 4 bodem en de koele en droge lucht afkomstig van de mistral (krachtige noordelijke wind) die een unieke basis vormen voor wijnbouw. De typische zalmroze kleur en het subtiele smaakpallet 7,09’: 4 die rosé uit de Provence typeren worden vaak overgenomen in andere wijnregio's. Koen, wijnconsulent 2,# 77 Sl N 4 © TavelA.0.P. 2020 grenache noir, cinsault, clairette, syrah à frisse en fruitige aroma's © krachtig, licht kruidig, mooi fruitig, frisse zuren kruidige gerechten, gegrild vlees, bouillabaisse nog 2 jaar Mademoiselle Amour Vin de France muscat noir & uitbundig, fruit (perzik, zoete aardbei, muskaat), rozen & zacht en vlet, opnieuw perzik en muskaat desserten op basis van zomerfruit (aardbeien, frambozen ), lichtpikante oosterse gerechten jong op Z'n best Omdat weattid zijn dan in deze fol ie r. en op de pren en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa nnen en in uw Colruyt-winkel nóg la e prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via Bie me Gen Oe D ma ‘u geen kansen. 5 laagste prijzen EI
Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2