Colruyt - Folder van 30.06.2021 tot 13.07.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 30.06.2021 tot 13.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

Wist u dat?

-20 Y*

-25 00"

vanaf 3 flessen

vanaf 6 flessen

LEA

Rosé is geen mix van rode en witte wijn

Rosé wordt niet gemaakt door rode en witte wijn te

op ALLE roséwijnen in uw winkel

mengen. De wijn dankt zijn kleur (net als rode wijn)

aan de schil van de blauwe druiven die ervoor

(behalve schuimwijnen, partyboxen

gebruikt worden. Het vruchtvlees van de druiven

en Klassewij jnen)

is kleurloos, en het sap dus ook. Door blauwe

druiven te kneuzen of te persen komt het sap in

Fe

ze

contact met de schil. Die kleurt het sap langzaam.

Het zijn de gebruikte druiven en de tijdsduur van

ee

het proces die uiteindelijk de kleur van de rosé

A

ci

=

4

%

bepalen.

De kleur zegt niets over de smaak

Ÿ

=

JE

SE

Rose bestaat in heel wat tinten roze. Die zeggen

se

6

echter niets over de smaak. Ook die is afhankelijk

=

van de druiven die gebruikt worden en de

:

= +

ZA,

5,95

tijdsduur van het proces. Het is dus niet omdat

een rosé wat donkerder van kleur is, dat hij ook

ESS

zoeter en krachtiger is.

Rosé kan u in elk seizoen drinken

Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende

:

a

3

stijlen dat u rosé het hele jaar door kan drinken.

er

Kies in de zomer voor de jonge en frisse variant

k

En

ee

5

als verfrissende, krokante wijn bij een salade of een

x

ander licht gerecht. En combineer krı

ige rosé

a

Sr

met gourmet of fondue tijdens de winter.

2

En

Be

Er

De Provence is de bakermat van de rosé

Rosé is niet gebonden aan een specifieke regio,

maar in de Provence bestaat wel zo'n 80 % van de

wijnproductie uit rosé. De Grieken en de Romeinen

introduceerden via de haven van Marseille

4

wijnstokken en de bijhorende wijncultuur in de

regio. Het zijn de geologische complexiteit van de

4

bodem en de koele en droge lucht afkomstig

van de mistral (krachtige noordelijke wind) die

een unieke basis vormen voor wijnbouw. De

typische zalmroze kleur en het subtiele smaakpallet

7,09’:

4

die rosé uit de Provence typeren worden vaak

overgenomen in andere wijnregio's.

Koen,

wijnconsulent

2,#

77

Sl

N

4

© TavelA.0.P. 2020

grenache noir, cinsault, clairette, syrah

à frisse en fruitige aroma's

© krachtig, licht kruidig, mooi fruitig, frisse zuren

kruidige gerechten, gegrild vlees, bouillabaisse

nog 2 jaar

Mademoiselle Amour

Vin de France

muscat noir

& uitbundig, fruit (perzik, zoete aardbei, muskaat), rozen

& zacht en vlet, opnieuw perzik en muskaat

desserten op basis van zomerfruit (aardbeien, frambozen

),

lichtpikante oosterse gerechten

jong op Z'n best

Omdat weattid

zijn dan in deze fol

ie

r.

en op de pren en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

nnen

en in uw Colruyt-winkel nóg la

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Bie

me

Gen Oe D ma

‘u geen kansen.

5 laagste prijzen EI