Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Colruyt Folder 21.10.2020

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2

Van het seizoen + 15 Rapen el f fLekke schoonmaken … Koken (| T … 4 a. L CA N. Schil de rapen met een scherp mes Gh of een dunschiller. C0 1 À % Pe #7 # Snij in schijven, blokjes of halvemaantjes. Le (A; a es fs | A 7 ke U kan ze ook uithollen om op te vullen met gehakt, wortelpuree … js 2; Hoofdgerecht … en klaarmaken Winterrisotto met raap en boschampignons . Snipper 2 lente-uitjes fijn. Schil 2 rapen en snij in blokjes van 1 cm. Snij de grootste van 200 g boschampignons in 2. Rauw . Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en roerbak de lente-uitjes Rapen geven een frisse toets aan salades. Schil de en de champignons 5 min. Laat uitlekken op keukenpapier. rapen en snij in fijne schijfjes. Breng op smaak met . Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de raapjes olijfolie, balsamicoazijn, knoflook, peper en zout. 2 à 3 min. Voeg 250 g risottorijst toe en roer tot de rijst glazig Lekker met veldsla, walnoten en rodekool. Of met wordt. wortelen, geraspte knolselder en een vinaigrette van . Overgiet met 1 dl witte wijn en laat volledig verdampen. Voeg mayonaise, lichte room, citroensap, mosterd, platte 7 dl groentebouillon toe en roer goed. Laat 20 min. afgedekt peterselie, peper en zout. garen op een zacht vuur. . Rasp 50 g parmezaan en roer onder de risotto. Kruid naar smaak met peper en zout. Bestrooi met de champignons en de Koken Snij in blokjes en kook 15 min. in lichtgezouten water. lente-uitjes. U kan ze ook 10 min. koken en dan nog 5 min. aanstoven in wat boter. Kruid met verse tijm, peper Van raapjesstoemp tot tajine en zout. Ontdek al onze recepten met raap op colruyt.be/lekkerkoken Stoven Snij in stukjes en stoof 10 min. afgedekt in boter. ruid met tijm, peper en zout en laat nog 5 min. En voor jen met een scheutje water. U kan ze ook de kids … ren. Volg dan dezelfde stappen maar bestrooi de is raap eerst met wat suiker voor u ze kruidt. er Combineer de scherpe smaak van raapjes met Roosteren de zoetere toetsen van Snij de rapen in schijfjes en leg ze in een ovenschaal. wortel en pastinaak in Breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Bak een stoofpotje. Lekker 30 min. in een voorverwarmde oven, op 200 °C. bij gebakken kip. Of Voeg de laatste 10 min. reepjes parmaham toe. wissel schijfjes aardappel Lekker bij wild of gevogelte. en raap af in een gratin dauphinois. Wedden dat de kleine eters er niets van Ray merken? Omdat wealtidre eren op de prijzen en promoties in de andere. te winkels in uwstreel in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort rtoon van uw Xlra-app ol aart komen daar né bovenc kunen de prize e prijzen in uw winkel kan LE vanlelbezoek raadplegen via de rc app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( & 5452: A dom u'géenkansen. Æ laagste prijzen En

Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2