Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
+
15
Rapen
el
f
fLekke
schoonmaken …
Koken (|
T
…
4
a.
L
CA
N.
Schil de rapen met een scherp mes
Gh
of een dunschiller.
C0
1
À
%
Pe
#7
#
Snij in schijven, blokjes of halvemaantjes.
Le
(A;
a
es
fs
|
A
7
ke
U kan ze ook uithollen om op te vullen
met gehakt, wortelpuree …
js
2;
Hoofdgerecht
… en klaarmaken
Winterrisotto met raap en boschampignons
.
Snipper 2 lente-uitjes fijn. Schil 2 rapen en snij in blokjes van
1 cm. Snij de grootste van 200 g boschampignons in 2.
Rauw
.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en roerbak de lente-uitjes
Rapen geven een frisse toets aan salades. Schil de
en de champignons 5 min. Laat uitlekken op keukenpapier.
rapen en snij in fijne schijfjes. Breng op smaak met
.
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de raapjes
olijfolie, balsamicoazijn, knoflook, peper en zout.
2 à 3 min. Voeg 250 g risottorijst toe en roer tot de rijst glazig
Lekker met veldsla, walnoten en rodekool. Of met
wordt.
wortelen, geraspte knolselder en een vinaigrette van
.
Overgiet met 1 dl witte wijn en laat volledig verdampen. Voeg
mayonaise, lichte room, citroensap, mosterd, platte
7 dl groentebouillon toe en roer goed. Laat 20 min. afgedekt
peterselie, peper en zout.
garen op een zacht vuur.
.
Rasp 50 g parmezaan en roer onder de risotto. Kruid naar
smaak met peper en zout. Bestrooi met de champignons en de
Koken
Snij in blokjes en kook 15 min. in lichtgezouten water.
lente-uitjes.
U kan ze ook 10 min. koken en dan nog 5 min.
aanstoven in wat boter. Kruid met verse tijm, peper
Van raapjesstoemp tot tajine
en zout.
Ontdek al onze recepten met raap op colruyt.be/lekkerkoken
Stoven
Snij in stukjes en stoof 10 min. afgedekt in boter.
ruid met tijm, peper en zout en laat nog 5 min.
En voor
jen met een scheutje water. U kan ze ook
de kids …
ren. Volg dan dezelfde stappen maar bestrooi de
is raap eerst met wat suiker voor u ze kruidt.
er
Combineer de scherpe
smaak van raapjes met
Roosteren
de zoetere toetsen van
Snij de rapen in schijfjes en leg ze in een ovenschaal.
wortel en pastinaak in
Breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Bak
een stoofpotje. Lekker
30 min. in een voorverwarmde oven, op 200 °C.
bij gebakken kip. Of
Voeg de laatste 10 min. reepjes parmaham toe.
wissel schijfjes aardappel
Lekker bij wild of gevogelte.
en raap af in een gratin
dauphinois. Wedden dat
de kleine eters er niets van
Ray
merken?
Omdat wealtidre
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkels in uwstreel
in uw Cokuyt-winkelnög Le
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
rtoon van uw Xlra-app ol
aart komen daar né
bovenc
kunen de prize
e prijzen in uw winkel kan
LE
vanlelbezoek raadplegen via de
rc
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
&
5452:
A dom
u'géenkansen.
Æ laagste prijzen En