Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2
Minder dan 4u. 17 Ingrediënten (4 eters) 1 courgette 8 zachte taco’s 1gele paprika 400 g tomatenstukjes (blik) 1tomaat 150 g maïs (blik) 1avocado 14 1 eetlepel olijfolie 1/2 limoen 1 snuifje paprikapoeder 1rode ui 1 snuifje komijn 1teentje knoflook peper en zout 4 sneetjes cheddar Snij intussen de sneetjes cheddar in 2. Snij de rode ui in fijne stukjes. Pers het teentje Snij de tomaat in 4 envêrwijder de pitjes. Snij in fijne blokjes. knoflook met een knoflookpers. Snij de courgette in blokjes van + 1 cm. Verwijder de Vul de tacomandjes in de vormpjes met pitjes en de witte stukjes uit de gele paprika de groentesaus en leg er een half sneetje en snij in fijne blokjes. cheddar op. Spoel de maïs onder koud water in een vergiet en laat uitlekken. Vul 8 muffinvormpjes met een taco. Duw ze goed tegen de randen, zodat ze er mooi in passen. Snij intussen de avocado in 2 en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees eruit met een lepel. Pers de halve limoen uit over de avocado en prak fijn met een vork. Kruid met peper en zout. Lepel wat avocado over de tacomandjes en werk af met de tomatenblokjes. Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 572 kcal - Vetten 2819 (waarvan) verzadigde vetzuren 9,3 g Koolhydraten 55,7 9 (waarvan) suikers 16,2 g- Vezels 74 g Eiwitten 20,6 9 - Zout 1,6 9 Zin in meer? vind je het nieuwe ‚extra en het op MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2