Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Minder dan 4u.

17

Ingrediënten (4 eters)

1 courgette

8 zachte taco’s

1gele paprika

400 g tomatenstukjes (blik)

1tomaat

150 g maïs (blik)

1avocado

14

1 eetlepel olijfolie

1/2 limoen

1 snuifje paprikapoeder

1rode ui

1 snuifje komijn

1teentje knoflook

peper en zout

4 sneetjes cheddar

Snij intussen de sneetjes cheddar in 2.

Snij de rode ui in fijne stukjes. Pers het teentje

Snij de tomaat in 4 envêrwijder de pitjes.

Snij in fijne blokjes.

knoflook met een knoflookpers. Snij de

courgette in blokjes van + 1 cm. Verwijder de

Vul de tacomandjes in de vormpjes met

pitjes en de witte stukjes uit de gele paprika

de groentesaus en leg er een half sneetje

en snij in fijne blokjes.

cheddar op.

Spoel de maïs onder koud water in een

vergiet en laat uitlekken.

Vul 8 muffinvormpjes met een taco. Duw ze

goed tegen de randen, zodat ze er mooi in

passen.

Snij intussen de avocado in 2 en verwijder

de pit. Haal het vruchtvlees eruit met een

lepel. Pers de halve limoen uit over de

avocado en prak fijn met een vork. Kruid

met peper en zout.

Lepel wat avocado over de tacomandjes

en werk af met de tomatenblokjes.

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst)

Energie 572 kcal - Vetten 2819 (waarvan) verzadigde vetzuren 9,3 g

Koolhydraten 55,7 9 (waarvan) suikers 16,2 g- Vezels 74 g

Eiwitten 20,6 9 - Zout 1,6 9

Zin in meer?

vind je

het nieuwe

‚extra

en

het

op

MZ laagste prijzen