Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2
Pe BLADERDEEGBROODJE inder dan 4 u. Ingrediënten (4 eters) 3 eieren 2 sneetjes gegrilde ham 1 rol bladerdeeg (versmarkt) A 3 preien 1 koffielepel mosterd 100 g rauwkostmix 1 koffielepel vloeibare honing Rx 50 g veldsla 1 koffielepel witte balsamicoazijn 1 appel (jonagold) 5 eetlepels olijfolie (2 1sjalot peper en zout 50 g geraspte kaas voor gratin Taakje voor je Verwijder het voetje en het groen van de preien. Snij de preien in de lengte in huipkek 2 en daarna in fijne halvemaantjes. Snipper de sjalot fijn. het tente dent ds SE het dees vast Te palen en em het Klop intussen de eieren los met een vork. Verwijder het vetrandje van de ham. meôl Voeg de losgeklopte eieren toe aan de prei, maar hou een klein beetje van de maken. eieren apart. Bestrooi de prei met de geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Rol het bladerdeeg met het bakpapier open op een bakplaat. Leg de sneetjes ham in het midden. Schik de prei in het midden van de ham. Besmeer de randen van het bladerdeeg met een keukenpenseel met wat van het apart gehouden losgeklopte ei. Vouw het bladerdeeg goed dicht: hef daarvoor de randen op, samen met het bakpapier en leg de ene kant op de andere kant. Druk goed aan. Trek het bakpapier van het bovenste deel van het bladerdeeg los. Wrijf nog wat van het ei over het bladerdeeg. a Maak intussen een vinaigrette: meng 4 eetlepels olijfolie met de honing, de mosterd en de witte balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Maak een slaatje: snij de ongeschilde appel in fijne plakjes en daarna in dunne frietjes. Meng met de veldsla en de rauwkostmix. Lepel er de vinaigrette over. Er, Snij de bladerdeegrol in stukjes en serveer met het slaatje. ij Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 509 kcal- Vetten 344 q (waarvan) verzadigde vetzuren 12,0 g 4 ‘a Koolhydraten 31,5 g (waarvan) sukers 9,8 g - Vezels 4,2 g ” Eiwitten 16,9 g- Zout 1,2 9 zin in meer? ELKE WOENSDAG vind x N het nieuwe RECEPT, extra | 1PS en het FILMPJE ep celruyt.be/pottenlikkers. MZ laagste prijzen EI
Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2